Търся биологичния си баща

• 1 631
  • 20
  •   1
Отговори
Мили хора преди 2 дни разбрах че баща ми не ми е биологичен баща това което ми каза майка ми е че се казва Любомир преди 33 години е живял в София в квартал Княжево и е бил музикант и по точно барабанист!Това е което знам нямам друга информация ако някой от вас има друга такава умолявам го да се свърже с мен!

# 1
# 2
Пробвайте в софийските групи във фб, май и Княжевска има, също и в групата Търсим се

# 3
Може да потърсите информация и сред музикантите барабанисти, тези на около 50-60 години.
Някога се познаваха, макар и от различни квартали.

# 4
Добре, защо ти е? Твоят баща е човека, който те е изгледал. Макар къде с лошо, къде с добро, гладна останала ли си? Защото въпросният 33г не се е поинтересувал. Наречете ме груба.

# 5
Несериозна, въпросният може и да не е знаел, че има дете. А освен това човек има нужда да знае от къде произлиза, за да продължи напред. Това не означава, че не признава ролята на човека, който го е отгледал.

# 6
Добре, защо ти е? Твоят баща е човека, който те е изгледал. Макар къде с лошо, къде с добро, гладна останала ли си? Защото въпросният 33г не се е поинтересувал. Наречете ме груба.

Не е твоя работа, Несериозна. 🙂
Това са лични неща и лични права.
Всеки има право да решава за себе си.

А и авторката не е пуснала тема за  съвет
дали да, дали не, а как..

# 7
Защото и да не го приема за баща иска до види. Наречи го любопитство или търсене на част от теб. Да видиш дали си приличате по нещо, най-после да видиш очи като твоите. Или още по-практично - да разучиш за заболяванията в рода.

# 8

А и авторката не е пуснала тема за  съвет

А в случая правата на въпросния Любомир и сегашното му семейство де са?
Иска се информация от нас - Кажете знаете ли го кой е "Любомир барабанист" да с свържа с него и да му кажа, че има дете което или не знае или не искал да знае.
Разбирам, че авторката е обмислила добре!! че иска да намери баща си, след като преди 2 дни е разбрала, че биологичния и баща е някой друг. Имам и питанки за мълчанието на майката 33 години ...

Та ако въпросния Любомир - барабанист е моя съпруг, съсед, колега - защо да е нормално и редно да го изтипосам, но не и да си каже някой мнението.

В форумите на тази тема търсенето е двустранно! А тук готвим изненада на някой, че и на цялото му сегашно семейство ... и кой казва, че той иска тази изненада?

# 9
  • Ст Загора
А тя дали е искала, да разбере че този човек който я е гледал не й е баща ?
Любомир е бил с майка й защо да не иска да знае ? Може хал хабер да си няма .

Аз се запознах с баща ми когато бях в 8кл . С майка се събраха уж.  Но той отказа да ме признае и да направим ДНК тест...
За него не бях негово дете. Той няма семейство и други деца.
В 9 кл ме блъсна мотор на пеш. пътека,  бях в комоцио и в болница 7 дни.  Той въобще не дойде да ме види....

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:46 от nasito8988

# 10
Любомир е бил с майка й защо да не иска да знае ? Може хал хабер да си няма .

Надали преди 33 години не му е казано, че ще става баща. Явно е решил, че не иска да е част от това.

# 11
  • Ст Загора
Това не го знаем.

# 12
Ами майката е жива и може да я пита - знаел ли е, как е реагирал на новината, какво е казал, като е разбрал, че детето остава ...

Ако пък дори не е знаел, че нейде им дете е ясно, че шока е голям и ще иска ДНК тест. Тогава също не се знае какво следва.

# 13

А и авторката не е пуснала тема за  съвет

А в случая правата на въпросния Любомир и сегашното му семейство де са?
Иска се информация от нас - Кажете знаете ли го кой е "Любомир барабанист" да с свържа с него и да му кажа, че има дете което или не знае или не искал да знае.
Разбирам, че авторката е обмислила добре!! че иска да намери баща си, след като преди 2 дни е разбрала, че биологичния и баща е някой друг. Имам и питанки за мълчанието на майката 33 години ...

Та ако въпросния Любомир - барабанист е моя съпруг, съсед, колега - защо да е нормално и редно да го изтипосам, но не и да си каже някой мнението.

В форумите на тази тема търсенето е двустранно! А тук готвим изненада на някой, че и на цялото му сегашно семейство ... и кой казва, че той иска тази изненада?

Сегашното семейство на въпросния Любомир?!...
Ние не знаем дали той има семейство, дали е имал 2 или 3 брака, дали изобщо има партньорка, дали е жив.

Авторката не е поставила темата "Какво е мнението ви за...", ама казвайте си мнението, дори за неща, за които не ви питат, не пречи..

# 14
И ако темата е "Как да очистя свекървата?" само по същетво да отговаряме, така ли? Да не даваме съвети да не го прави и правни консултации, защото авторката ясно е написала какво иска ...

Ами да пробва с Любо Киров - отговаря на описнието ... Любомир - барабани - София - 52 години - попълва всички търсения
маестро Любомир Денев - отговаря

Общи условия

Активация на акаунт