На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 3 085
  • 52
  •   2
Отговори
# 15
Все пак сме във форум и е нормално да се засягат всякакви теми, няма как всеки пост да е строго ограничен до темата, иначе няма да има диалог.

# 16
Напротив, темата не е за Турция.
О, ти си авторът на темата. Ок, респект! Но хайде да не обобщаваш и да прочетеш внимателно и с разбиране  питането, точно в тази тема, на което отговарям.

# 17
Кой е този страхотен хотел със страхотен плаж в Турция?
Без име инфото ми е много общо и не помага.
Като се сравнява..и двете имена е ок да се дадат...

# 18
Fatalina не мисля,че има нещо лошо да се направи някакво сравнение между хотели не само в България. Цените не са се вдигнали само в Турция ами и в България, а пък качеството на услугата започва много да се занижава. Благодаря за сравнението. Цената на Воя и на хотела в Турция ми е еднаква за периода в който съм избрала и затова ми е колебанието.

# 19
Fatalina не мисля,че има нещо лошо да се направи някакво сравнение между хотели не само в България. Цените не са се вдигнали само в Турция ами и в България, а пък качеството на услугата започва много да се занижава. Благодаря за сравнението. Цената на Воя и на хотела в Турция ми е еднаква за периода в който съм избрала и затова ми е колебанието.
То, защото в Турция страшно изобщо не се е занижило и намам предвид хотели с що годе приличен пясъчен плаж, почивката, в които за една седмица е 7 - 8 хиляди лева и нагоре. Отделно, че аз като отивам на море го правя най-вече заради плажа и морето, а не заради басейни. Басейн си имам и вкъщи.

# 20
Ами нали затова е този форум всеки да си сподели мнението въпреки,че всеки има различен вкус и поглед над нещата. То на снимки и оферти от ТА всичко е прекрасно. Всеки търси своето нещо,което за друг не е важно затова е хубаво да споделяме. Аз пък когато отида на ОИ не държа толкова на морето и плажа да седя по цял ден там, а на самия хотел какво предлага. Ако ми е само до морето ще отида без ОИ и ще си вися цял ден и няма да се интересувам дали е чисто в хотела и тн. Басейн и аз си имам вкъщи, затова пък търсим пързалки за децата. За мен най-важно е смяната на "въдуха" и обстановката, затова не искам да повтарям хотели, а да е нещо различно.

# 21
  • София
Моля, за хубави хотели ол инклузив с вътрешен минерален басейн.Предпочитам Хисаря, Павел баня, Сапарева баня!
Благодаря предварително!

# 22
  • Beyond the stars
Темата е за море All in, а в посочените дестинации all inclusive не съм срещала да има.
Опцията е закуска и вечеря, моите препоръчки ще сложа в скрит коментар, защото не са по темата :
Скрит текст:
Павел баня - Grand resort Pavel banya, Atmosphere
За Хисаря - Empire. Сапарева баня - Петте елемента.

# 23
  • София
Записвам се в темата, въпреки че догодина е възможно вече да избягаме от концепцията ОИ.

# 24
Санте Велинград имат промо обяд към закуската и вечерята на блок маса..ако е делнични дни . И става ОИ...
Врътка се реклама във фейса....

# 25
Кой е този страхотен хотел със страхотен плаж в Турция?
Без име инфото ми е много общо и не помага.
Като се сравнява..и двете имена е ок да се дадат...
Тета, писах, че ще дам информация на лично съобщение на всеки, който иска. Умишлено не съм писала кой е хотела, защото това вече наистина засяга темата за Турция.

# 26
  • Beyond the stars
Санте Велинград имат промо обяд към закуската и вечерята на блок маса..ако е делнични дни . И става ОИ...
Врътка се реклама във фейса....

Без напитки е далеч от all in. Но е вариант.
Извън морето мисля, че само Банско имат хотели с all in.

# 27
Е, ако под ОИ се разбира само пиене...добре.
Мислех че за храна ставаше дума, но може и да е моя грешката /алкохол не пием/...

# 28
Терме в Баня и Пирин голф също имат ОИ.

# 29
Разгледах и сравних оферти за един и същи период в Холидей Планет, Allinclusive и Солвекс на ранни записвания за два хотела, които ме интересуват и констатирах, че дори с отстъпката цените са яко нагоре спрямо тази година. За единя хотел разликата с цената, която платих на ранни през октомври 2024 г. за септември 2025 г. е 900 лв. Пакетът е за 2-ма възрастни в двойна стая висок етаж, страничен изглед море за 7 нощувки на база ОИ. В Холидей Планет пък е с над 1000 лв. Ще изчакам да излязат и цените за други хотели
и тогава ще преценя къде да резервирам.

Общи условия

Активация на акаунт