На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 4 231
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Конкретен въпрос за пързалките в Мелия Съни бийч. По снимките виждам само една сива, която завършва в басейн. Червена в нищото - явно не работи. Трета синя която също не завършва в басейн, тоест я виждам като неизползваема. По описания пише 7 ли бях бройки. Колко от тях са бутафорни, и колко реално работят и стават изобщо за целта с която принципно се ползват тия съоръжения.
Реално ме интересува колко работят, без бебешките, тези за тинейджъри и възрастни ....

Слагам фотка, да не ровите излишно.

# 46
В Гранд хотел Банско има и едно кафе в лобито, на които се предлагаха закуски и сладкиши, но могат да се консумират само там. Не дават да се изнася към басейна и стаята, но пак е вариант за нещо набързо.

Много ще съм ви благодарна за мнение за Тиара бийч. Всъщност има много отзиви в групата и в интернет, но не мога нещо да си го представя. Цената е твърде ниска спряно хвалебствените отзиви и общата оценка , затова съм и скептична. На снимки ми прилича някак си на ниско бюджетен хотел и това не кореспондира с мненията като цяло.  Много ли е мизерен, с кой хотел е съпоставим като цяло?

Ужасно мизерен е, по добре го пропусни.
Има 2 басейна и двата мръсни, плуват косми и какво ли не във тях. Шезлонгите покрити със шалтета които не са прани поне 5 години. За храната се стараят, има вариант да се нахраниш но не е нещо особено. Анимацията бива. Не бих се върнала там лично аз и не препоръчвам.

Ние в момента сме с 2 деца на wave resort, може би това са последните дни преди краяна сезона за този хотел. Уникално место, много чисто много добре поддържано, храната прясна разнообразна и много добре приготвена. Въпреки че сме вече много извън сезона качеството на услугата тук е на много високо ниво. Бих казала, че много ама много ми напомня Воя. Просто нямам абсолютно никаква забележка. В списъка ми е за следващото лято, дано да пуснат някоя приятна цена, че едното дете тогава ще е вече на 13 което се води вече възрастен.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:13 от Lemony

# 47
  • Бургас
Teta, ще ти пиша по-късно с информация от първо лице.
Човека в момента не е вкъщи за да го питам.

# 48
  • Бургас
Пак аз, че не мога да си допълня поста!

Тете, питах моя и както ти писах и вчера - абсолютно всички басейни и съоражения на територията на хотела работят и са в изправност!
Няма пързалка или басейн, който да не работи.
Така, че спокойно ! Стягай банските!

# 49
Много ти благодаря. Предай и на човека благодарностите ми Simple Smile Hug

Ама аз си обичам конкретика, знаете...
Колко броя точно пързалки за големи има, и защо на снимките в нета само една свършва в басейн, а другите свършват в небесата и между шезлонгите Thinking..туй не разбрах...

# 50
Благодаря за новата тема! Не знам дали ще избера ОИ за следващата лятна почивна , но ще ви следя за всеки случай .

# 51
  • Бургас
Teta, 7 са басейните. Три пързалки за големи и басейните,1 вътрешен басейн, октопода е за мъничките, има и още 2 басейна за децата.
Явно от снимките е! И аз бях разглеждала сайта на хотела, ама не успях да се ориентирам.

# 52
Благодаря.

Дами, мнения за ТА Холидей планет, моля?

# 53
Записвам се и аз, макар че не съм сигурна дали догодина ще останем пак в концепцията ОИ, не мисля и че вече ще можем да си го позволим, ако пак има такъв скок на цените като миналата година.

# 54
От това, което до момента е пуснато като цени за ранни раписвания си има и то доста сериозен скок на цените спрямо лято 2025. Ние ще изчакаме да видим повече оферти на ранни и може би на Черен петък, и ако нищо не ни устрои е много вероятно да сменим дестинацията или да заменим морето с планина или Спа курорт. Нищо не е на всяка цена и винаги има други алтернативи.

# 55
  • Пловдив
Благодаря.

Дами, мнения за ТА Холидей планет, моля?

Точни и коректни са. Ползвала съм ги и съм доволна.

# 56
Благодаря!

# 57
Аз така като гледам все още доооста хотели не са пуснали оферти и мисля,че по натам като се пуснат всички оферти ще се нормализират нещата.

# 58
Искам да попитам на Воя Бийч, знам че плажът е малък, но все пак самият плаж и морето хубави ли са или не става и го има, просто за да се каже, че има плаж? Понеже за нас е важно, понеже сме отишли на море. Simple Smile Знам, че някои повече се вълнуват от басейните и пързалките, ние също ги посещаваме, но за нас е важно и самото море. И другото, което е - далеч ли е от хотелската част?

# 59
Воя имат ли вече оферти? И аз към тях съм се насочила. Тази година, поне спрямо това, което виждам, цените са значително завишени навсякъде. Ще видим дали на черен петък ще има допълнителна.

Общи условия

Активация на акаунт