На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 4 354
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the stars
Не е активна резервационната форма за догодина във Voya.
Плажът е буквално пред хотела, но за мен е доста компромисен. По-скоро е в категорията "колкото да се каже, че има).

# 61
Плажът на Воя е малък и за мен не става, макар хотелът да е на първа линия. По-скоро басейните са ок. Иначе плажът на самия Св. Влас е хубав, но платен естествено.

# 62
  • Beyond the stars
Попаднаха ми цени от Palms beach Китен.
Смесени бяха отзивите, които съм засичала за там. Не съм фен на Китен като цяло, но информативно, може да е полезно за някого:

# 63
  • моята мила родна страна
Някой бил ли е в Долче Вита на Златните? Като че ли не е коментиран тук? Видях, че има детски аквапарк, но пък плажът е далеч, въпреки че има шатъл.
А като цяло как са морето и плажът на Златните?

# 64
Някой бил ли е в Долче Вита на Златните? Като че ли не е коментиран тук? Видях, че има детски аквапарк, но пък плажът е далеч, въпреки че има шатъл.
А като цяло как са морето и плажът на Златните?
Ние бяхме 4 стаи сега сезон 2025.
Към храна, басейн,стая нямам оплакване.
Да плажа е със шатъл, но ако се напълни идваше веднага друг. Бара на плажа предлага само безалкохолни напитки и бира.
За другия сезон не бих отишли просто защото очакваме бебе и с този отдалечен плаж няма да е удобно.
Запазихме през хотела директно.

# 65
  • моята мила родна страна
Благодаря! А самият плаж как е - достатъчен ли е за капацитета на хотела или трудно се намират свободни места, запазват ли се шезлонги? Морето - плавно ли е влизането или бързо става дълбоко?
Анимация - дневна, вечерна - доволни ли сте? Кой е почивният им ден?
Чета, че има дрескод за вечеря - дълги панталони за мъжете и елегантни рокли за жените - спазва ли се?
Извинявам се за многото въпроси, но се опитвам да добия по-пълна представа за хотела.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 10:43 от jovigirl

# 66
Попаднаха ми цени от Palms beach Китен.
Смесени бяха отзивите, които съм засичала за там. Не съм фен на Китен като цяло, но информативно, може да е полезно за някого:

Аз харесвам хотела, ходихме първата година, когато го откриха , но цената тогава беше доста различна и сега често казано ми идва солено като за Китен. И хич не ми харесва политиката им , че за дете между 4-12г. се плаща близо 80лв на ден. Просто бих избрала хотел с безплатно настаняване на деца.
Иначе самия хотел ми хареса , всичко беше чисто и ново , хигиената беше на ниво, храната също.
С тези цени, които виждам за ранни записвания май по скоро ще  се преориентирам към друг тип почивка , но все пак следя темата с интерес.

# 67
Благодаря! А самият плаж как е - достатъчен ли е за капацитета хотела или трудно се намират свободни места, запазват ли се шезлонги? Морето - плавно ли е влизането или бързо става дълбоко?
Анимация - дневна, вечерна - доволни ли сте? Кой е почивният им ден?
Чета, че има сред код за вечеря - дълги панталони за мъжете и елегантни рокли за жените - спазва ли се?
Извинявам се за многото въпроси, но се опитвам да добия по-пълна представа за хотела.

Има анимация и дневна и вечерна. Хареса ни.
Понеделник е почивен ден (беше дошъл един да свири на саксофон и малкия много го хареса)
Морето е плитко, плавно, няма камъни, винаги си намирахме шезлонги.
Дрескод чак вечерен и дълги рокли не. Но не сме били по потници, нормално облечени за вечеря.
Има два тематични ресторанта и двата са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт