На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 28 046
  • 507
  •   1
Отговори
# 135
Миналата година бяхме запазили там, но след отзивите които излязоха през сезона в гугъл го отменихме. Прегледайте ги и тях.
Вече се отчайвам, че нищо не намирам. Търсим хотел близо до плажа, хубава храна с бебе и дете ще сме... Искам да е чисто и удобно просто

# 136
  • моята мила родна страна
Много благодаря! В такъв случай везните ни се накланят в полза на Дриймс...
А в Дриймс в "редовна" стая ли бяхте или в Prefered club? Ако е втората, заслужава ли си по-високата цена?

Хм…и аз се колебая, честно казано. Бяхме с Pref. club. Миналата година. Определено е по-приятно и има разни благинки, но дали си заслужава увеличената цена е доста субективно. Аз лично за тази година мислех да не взимаме, защото цените са доста по-високи, обаче братовчедка ми от Щатите онзи ден вика: да не ме сложиш някъде с простолюдието, задължително вип стая Simple Smile) Тя се шегува, но много им хареса , че в зоната за Pref club в ресторанта не се пушеше. И винаги имахме голяма хубава маса с покривки и прибори  на терасата.
Като цяло можете да минете и без преференциите- храната е същата , ползвате си всичко в комплекса с изключение на един лаундж в лоби бара, но пък ако не ви притенсява цената, си е глезотия. Има и отделен басейн за тези стаи, но е дълбок и ние не го ползвахме.
Отново благодаря!
Последен въпрос. В информацията относно ресторантите пише, че се изисква официален дрескод за вечеря (дълги панталони, ризи с яка и елегантни обувки за мъжете; блузи, поли, панталони или рокли и елегантни обувки за жените). Следи ли се това да се спазва или все пак може и да не е толкова официално облеклото? (не мога да си представя да накарам ММ да облече дълги панталони през лятото, пък било то и в 5-звезден хотел...)

# 137
Абсолютно никакъв дрес код нямаше Simple Smile) сега си спомням, че и аз се бях притеснила, големи щуротии са писали Simple Smile
А в ресторанта на басейна  се ходеше директно от плажа или басейна , с нещо  наметнато. Той всъщност е супер удобен, защото е огромен и предлага почти същото като основния, а и работи за обяд  до 15.30 ч. Затова не се съобразяваш с конкретни часове.

# 138
Момичета....чудя се да чакам ли ЧП или да резервирам сега?
Я припомнете на ЧП какво имаше...колко процента...или ранните записвания и ЧП е едно и също май...
Thinking

# 139
Я припомнете на ЧП какво имаше...колко процента...или ранните записвания и ЧП е едно и също май...
Thinking

Според мен има отделни оферти за конкретни хотели. Тъй като следя само няколко, миналата година например за Топола скайс процента за ранни беше 35%, а на черен петък имаше оферта 40%, НО с пълно предплащане или нещо подобно. Мен това не ме устройваше и си резервирах до 31.12. с 35% отстъпка.
За други хотели може да е имало, но не са от тези, които аз следях.

# 140
Thinking
Teta, не разчитай да пуснат кой знае какви отстъпки на ЧП и със сигурност няма да са за всички хотели. Отделно, че може да имат други кофти условия, за да се ползва по-голяма отстъпка. Например плащане на 100 % на цялата сума или пък да няма възможност за беплатна анулация. Като гледам няколко хотела, които мен ме интересуваха са с доста по-малък процент отстъпки спрямо тези за 2025 г. и са само до края на този месец, въобще не се надявам на по-ниски цени ноември или в следващите месеци. Ако цената в избрания от теб хотел те устройва хич не умувай дали сега да резервираш, стига да имаш възможност за анулация без неустойки. Другият вариант е да резервираш сега, пък ако на ЧП пуснат нещо по изгодно, анулираш настоящата резервация и си резервираш нова.

# 141
  • Велико Търново
Моята оферта за Марина беше променена. Първоначалната, която ми пратиха, беше доста ниска, аз я приех. Обсъждайки с позната на нея каква цена са дали за същата конфигурация и за същия период видях, че моята е доооста по- ниска, ако тя не ми беше казала нейната цифра, нямаше да обърна внимание. Потвърдих. Днес ми пратиха нова, с вече реални цени и отстъпки, както са обявени и с коментар, че имало промяна на цените, за които не са знаели. Според мен просто някой се обърка с първоначалната ми резервация. Така или иначе ще приема и новата оферта де, за нас е същата цената, на която почивахме мин година, което ни устройва.
Получих цени и за Алгара и Аквамарин, остава да решим къде. Алгара е по-скъп, тъй като детето, нищо че е на 2, се доплаща.
Много ме блазнят добрите отстъпки на Топола скай и заради добрите отзиви тук, но без плаж не дтава за нас за море. Чудя се за някаква ранна разходка ли, за началото на септември почивните дни ли.

# 142
Моята оферта за Марина беше променена. Първоначалната, която ми пратиха, беше доста ниска, аз я приех. Обсъждайки с позната на нея каква цена са дали за същата конфигурация и за същия период видях, че моята е доооста по- ниска. Потвърдих. Днес ми пратиха нова, с вече реални цени и отстъпки, както са обявени и с коментар, че имало промяна на цените, за които не са знаели. Според мен просто някой се обърка с първоначалната ми резервация. Така или иначе ще приема и новата оферта де, за нас е същата цената, на която почивахме мин година, което ни устройва.
Получих цени и за Алгара и Аквамарин, остава да решим къде. Алгара е по-скъп, тъй като детето, нищо че е на 2, се доплаща.
Много ме блазнят добрите отстъпки на Топола скай и заради добрите отзиви тук, но без плаж не дтава за нас за море. Чудя се за някаква ранна разходка ли, за началото на септември почивните дни ли.

При мен няма и коментар това ми стана малко тъпо. За съжаление сме компания и за една част с друга конфигурация цената доста скочи. Ще търся друг вариант

# 143
Коя агенция е това, дами?

# 144
Моята оферта за Марина беше променена. Първоначалната, която ми пратиха, беше доста ниска, аз я приех. Обсъждайки с позната на нея каква цена са дали за същата конфигурация и за същия период видях, че моята е доооста по- ниска. Потвърдих. Днес ми пратиха нова, с вече реални цени и отстъпки, както са обявени и с коментар, че имало промяна на цените, за които не са знаели. Според мен просто някой се обърка с първоначалната ми резервация. Така или иначе ще приема и новата оферта де, за нас е същата цената, на която почивахме мин година, което ни устройва.

При мен няма и коментар това ми стана малко тъпо. За съжаление сме компания и за една част с друга конфигурация цената доста скочи. Ще търся друг вариант
Аз нещо не мога да разбера. Заявила си резервация през Съни турс по техните цени на сайта за колко човека и за какъв тип стая? Изпратили са ти оферта и ти си я потвърдила? След това докато чакаш номер на резервация и начини за плащане днес са ти пуснали нова оферта за същата стая и конфигурация, така ли? Или си пуснала питане  през хотела и те са те дали друга цена? Както ти писах, ако сте искали двойна стая за 2 възрастни, а сте 2+1  или 2+ 2 няма да ви настанят в такава и са ти дали цена за двойна стая 2+1 или ако сте 2+2  са ти дали цена за стая 3+0 или пък за апартамент.

# 145
Съни турс пускат оферта само при заявено искане, пуснато през сайта.
За да има две оферти..значи има две запитвания писмени. Така си мисля аз.
Да не би датите да са различни?

# 146
Съни турс пускат оферта само при заявено искане, пуснато през сайта.
За да има две оферти..значи има две запитвания писмени. Така си мисля аз.
Да не би датите да са различни?

Не няма второ запитване. В четвъртък пускам запитване, пращат оферта, приемам я към 17:30.
Излиза прозорец, че офертата е потвърдена. (Имам и сумите все пак на имейл).
Започвам да чакам номер на резервацията и начини на плащане.
Вчера пращат нова оферта директно без запитване и старата в самия им сайт вече не седи потвърдена, а е подменена с новите суми
За мен това не е коректно

# 147
На мен ми е интересно дали само с Марина Сандс се случва това нещо с подмяна на цените или и за други хотели. В сайта цените сменени ли са?

# 148
Бих им звъннала да попитам.
При други туроператори има ли го хотела...

# 149
На мен ми е интересно дали само с Марина Сандс се случва това нещо с подмяна на цените или и за други хотели. В сайта цените сменени ли са?
Не са сменени цените в сайта на Съни Турс. Току що получих номер на резервации и начини за плащане и цената е същата, като тази, която ми е изпратена първоначално с офертата и която напълно отговаря на цените от сайта им за този хотел. Запитването за резервация се прави през резервационната им форма, а не през имейл или по телефона и аз само така практикувам. Направих първо запитване за две двойни стаи и веднага ми пуснаха оферта, която точно отразява цената от сайта им, както и с включена допълнителна отстъпка с код за дългогодишен техен клиент. След това обаче наши приятели решиха и те да се присъединят към групата ни и аз звъннах в агенцията, за да помоля, ако може да ми пратят нова офера, за общо 3 двойни стаи вместо за две, но дамата от агенцията ме уведоми, че няма как да стане и трябва да пусна още едно запитване през резервационната форма отделно от нашата. Пуснах още едно запитване и веднага получих оферта и за новата заява със същата като нашата цена. Потвърдих всичко, получих съобщение да очаквам номер на резервации от хотела, което може да се забави до 2 или повече дни, в зависимост от това, кога от хотела ще потвърдят наличие на стаи, както и че ще получа инфо за начините за плащане. За мен при Absent има проблем или с броя хора в избраната стая или пък с възрастта на децата, ако са с деца или и двете и затова първоначално са пуснали една цена, после от хотела са възразили за настанявянето спрямо запитването и са предложили друг вид настаняване, респектимчвно нова по-висока цена. Звъни се в Съни Турс и те ще обяснят от къде идва разликата, но съм убедена, че е това. На синът ми приятели с две деца тогава(преди 2 г.) съответно на 4 и 6 години искаха да бъдат настанени в стая 2+1, за да може цената да е по-ниска, като идеята беше малкото дете да спи при тях на спалнята, но от хотела бяха отказали и предложиха настаняване в апартамент.

Teta, да и други агенции имат цени за Марина Сандс.

Общи условия

Активация на акаунт