На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 25 968
  • 469
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Исках да резервирам още една стая за Ефект Алгара в Кранево. Когато резервирах нашата беше обявено, че -20% са до 31.12. Около 20ти обаче информацията вече беше друга и Визит ми пратиха оферта без никакви отстъпки. Не е от най посещаваните и обсъждани хотели, но все пак да питам. Мога ли да очаквам други отстъпки? Няма да бързам да резервирам сега без никаква, не виждам смисъл от сега да го правя на редовни цени.

# 406
Виж в сайта на хотела.Има за някой дати отстъпка.Аз мислех че на черен петък ще имат намерение поне някакво,те взеха че вдигнаха цените.

# 407
Явно ще чакам да почне сезона за мнения как са тази година.

# 408
  • Пловдив
Прочетох първите коментари, предполагам, че за Серенити в Царево става въпрос, какво му има на плажа? И ще продават ли на българи, че през 2023 или 2024 не продаваха.

# 409
Прочетох първите коментари, предполагам, че за Серенити в Царево става въпрос, какво му има на плажа? И ще продават ли на българи, че през 2023 или 2024 не продаваха.
Всяка година имаше продадени почивки на българи и вероятно ще има пуснати и за лято 2026 г. За съжаление лято 2025 г. плажът и входът в морето бяха ужасни. Натрошени, черни, остри камъни по цялото протежение пред чадърите на хотела. Морето издълбано и дъното също цялото покрито с камъни. За да може да се влиза в морето трябваше да се извървят поне 100 м в дясно от чадърите на хотела и да се ползват чадърите от 3 - 4 линия назад. Т.е. отиваш на море, но стоиш на басейна, което поне за мен не е оферта.

# 410
  • Пловдив
Благодаря за информацията, че ние почивахме на бунгалата, зад хотелите, но пък ходихме по на юг по плажовете и изобщо не стигнахве до Нестинарка.
Вероятно и тази година ще е такъв плажа, защото нали пак имаше наводнения 😔

# 411
Благодаря за информацията, че ние почивахме на бунгалата, зад хотелите, но пък ходихме по на юг по плажовете и изобщо не стигнахве до Нестинарка.
Вероятно и тази година ще е такъв плажа, защото нали пак имаше наводнения 😔
О, със сигурност скоро няма кой да изчисти тази част на плажа.

# 412
2023 и 2024 бяхме в Серенити. Миналата година плажът пред самия хотел беше с извлечени от морето камъни и не беше приятно да се плажува. Ние ходехме по плажната ивица надолу, имаше място с песичлив бряг. Тази година съ с резерви, още не знам дали искаме да сме отново там. Всъщност 4 години подред ходим все там, но...

# 413
Здравейте,може ли някой да ми даде мнение за хотели с добра анимация,тъй като сестра ми ще е с три малки деца,в диапазона от 4 до 12 годишни? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 414
Здравейте,може ли някой да ми даде мнение за хотели с добра анимация,тъй като сестра ми ще е с три малки деца,в диапазона от 4 до 12 годишни? Stuck Out Tongue Winking Eye
Марина Сандс - Обзор, но за много от датите вече няма свободни места. Зависи вие за кой период търсите. На първа стр. на темата има отзиви за хотела от лято 2025-та, както и мнения във visit.bg (като избереш първо най-новитe) и Гугъл. Може да прецениш дали хотелът, плажът и морето там ви устройва.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/
https://marinasands.bg/bg/
Друг хотел с добра анимация и добри условия е Сол Луна Бей също в Обзор. Имайте предвид, че и двата хотела са извън града.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sol-luna-bey-mare- … zort-obzor-19799/

# 415
  • В.Търново
Аз да ви кажа съм до под кривата круша. Въобще не ми е ясно кога ще можем да идем на почивка. Притискат ме други неща. Отделно не мога да си харесам хотел, цените мисля, че не отговарят на предлаганото качество. Други са пък прекалено завишени. Предстои криза  с еврото. Цените и в чужбина са надути яко, абе въобще не е розово положението. Гледах цените и по частните апартаменти. Вървят от порядака на 150-200-250лв за 3 възрастни, зависи.

# 416
И аз нищо не съм резервирала. Синковеца е седмокласник, което означава след средата на юли натаръка. Гледах България( Албена), гледах Гърция, Италия. Незнам на къде ще ни завее вятъра.

# 417
  • Сф
И аз не съм резервирала нищо. И ние трима възрастни за от 1 ви септември. Поне знам периода. Simple Smile. Но ..щерката каза, щом с нас ще е , не иска какво да е...и цените ме отказаха на това, което погледнах. В крайна сметка и Гърция ни е близко за тоя период няма какво да го мисля толкова. Сега пак ще гледам де след Нова година нашите отстъпки, ако има още. Но ми направи впечатление някои искаха 50% от сумата ,че и повече. Не ме устройва. Ще погледна и за мм и за мен паралелно за края на юни, но пак нищо не харесвам и така. През визит гледам.

# 418
Аз резервирах и двете морета - юли за Дриймс и авуст за Премиер форт бийч- те пък били съвсем едно до друго ( където не сме били досега). Оказва се, че са съвсем близо едно до друго, но не успях да измисля нещо по на север.

# 419
Ние също резервирахме в Дриймс в началото на юли, дано е топла водата и в морето, и по детските басейни, че моите не мога да ги извадя до посиняване.
Последните години сме в Уейв, знам че Дриймс няма да е същото, но дано не сме се прецакали…

Общи условия

Активация на акаунт