На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 25 058
  • 465
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the stars
Днес явно не се изразявам акуратно.Bowtie
Хич не препоръчвам Несебър за почивка, дори не се се сещам за прилични хотели, може би само Sol-овете, и те пак са компромисни. Ама Старият град ми е слабост и любов за разходи и със сигурност го предпочитам за разходка пред центъра на Слънчака, който е битпазар.

teta75 пример за придвижване еднократно за разходка беше влакчето, децата се радват. Вече кой какво му е скъпо не съм смятала. Иначе и градски автобус има, който беше левче преди години, сега сигурно е евро, от години не сме ползвали.
Категорично не съм правила паралел влакче-паркинг и липсата му.
Просто за мен не е необходима близост до центъра и лудницата като цяло, та не ми е критерий при избор на хотел.

# 451
Аз пък си го тача Несебър,защото има хубав и чист плаж,хубави ресторанти,прекрасни местенца за разходка,близо е до други курорти.Да,само Сол-овете са доста застарени и имат нужда от сериозен ремонт.Но,айде,да не си налагаме мнението,защото това,което аз или друг харесваме,друг не го прави!

# 452
На нас ни хареса в Несебър,  две лета ходихме, за първо и за второ море съответно.
Синко е влюбен в Джамбото и сьомгата там, наду ми главата с тая сьомга колко хубава била там. Водих го и в заведението на Шишков в Поморие миналата година, сьомгата Ич там не я одобри...абе пуберска раЛта...
Южният плаж на Несебър е тесничък и захлупен, но морето там е ок, плитко и плавно, и много готино. Северният плаж пък си е плажа на Слънчака реално, там си е вече с дюни отзад и широко и просторно....
Били сме в центъра на семейни хотелчета там обаче, не на ол инклузив.
Соловете са зми в Равда,  не ме кефят, около тях няма вечер къде да се разходиш, а ние вечер си правим няколкочасови разходки винаги, та за мен отпадат по тази причина тези хотели ОИ.

# 453
Това презастрояване го има и в Сл.Бряг, Созопол, Приморско, Китен, Поморие. Повсеместен проблем. Ние Несебър го харесваме за разходки, заради стария град.
Обаче, заради тая алчност на хотелиерите и безхаберието на държавата като цяло отидохме на почивка в Турция. Там нещата са различни. Пътя е много обаче, и те си вдигнаха цените, но тука в България е ужасно вече. Човек да се чуди къде и как да иде на почивка.
Изобщо няма база за сравнение мащабът на СБ с този на Несебър.  Да има презастроаване и в СБ, но там има толкова много пространство, че по никакъв начин го няма това потискащо усещане за колострофобия, каквото го имах в Несебър. В Созопол хотелите също не са ти на главата докато си на плажа. Поморие в новата част също е комфортно. В Приморско южният плаж е широк и огромен, а сградите са далеч зад дюните, така че има пространство. Вероятно имаш предвид северният плаж. Приморско и Китен не съм посещавала от много години, т.к. тези два курорта не са моят тип. Децата ми като по-млади ходеха в Приморско, но и те се разочароваха и вече не почиват по тези места.

Вълшебство, аз много добре те разбрах за разходките. Друго имах предвид и го написах.

Sweettiee, всеки има право да си искаже мнението, ако е по темата. Това съм усетила и видяла, това споделям. Ако на вас си ви харесва, посещавайте си Несебър и моля да не ми държите сметка какво пиша!

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 14:02 от Fatalina

# 454
  • Сф
Току що през сайта на HVD  резервирах с капаро за Бор, Слънчев бряг. 7 нощувки 1, ви септември , 3 ма възрастни , UAI, 2200 лв. Имаше някаква 50% отстъпка. Сега мм ме бъзика че няма такива цени и сигурно сайта е хакнат.  На Обзор Мирамар ми ги даде прилични обаче. Новотон проверих за Бор- 3300 някъде. Сега ще видим кой удари кьоравото или на кьоравия ( аз) извадиха едното око. Joy

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:04 от PureLove

# 455
Току що през сайта на HVD  резервирах с капаро за Бор, Слънчев бряг. 7 нощувки 1, ви септември , 3 ма възрастни , UAI, 2200 лв. Имаше някаква 50% отстъпка. Сега мм ме бъзика че няма такива цени и сигурно сайта е хакнат.
Ами дано не е грешка на хотела, защото и през Съни Турс с моментната остъпка от 29 % ми излиза 3670 лв. Хората са казали, че кьорав карти не играе и ако са сгрешили да си берат гайлето. Само да не те карат после в хотела да доплащаш и то по редовни цени без отстъпка.
Имай предвид, че много фирми, очевидно спали в пещера до сега все още не са си променили софтуерните програми за превалутиране и търгуват с небивали цени, както надолу, така и двойно нагоре. Сега се сетили и юрнали да си оправят нещата, но не става бързо и продължават да рабоят неадекватно с клиенти.

# 456
Ако ти е по - евтина от миналото лято, офертата, не е реално значи.

# 457
  • Сф
Ами по- евтино е. Но мин.година не съм запазвала на ранни. Странно е, да, сега няма кой да питам. Имам си резервацията, дръпнали са парите. Там са по сметка. Пробвах и Мирамар, там си даде цена. Тук виждате,че пише и 50% off. Наистина не знам какво да мисля. В крайна сметка няма да плащам повече. Най- много да анулирам и да ми върнат капарото. Нека заработят. ( моят познат вече не работи там и на него звънях).
*Също проверявах хотела през сайта тия месеци, всичко си беше наред. Точно днес ли и точно за Бор ли да бъгна.. Rolling Eyes Ще ви държа в течение:)
Фаталина, на мейла си имам автоматично потвърждение на резервацията,  през профила ми, пише си черно на бяло какво дължа. Дръпнаха и 30те % , няма грешка на пръв поглед. Телефона им обаче не е активен. И това дори е нормално извън сезон. Все някой обаче трябва да отговаря за резервациите и сега. Освен да търся мейл..

# 458
Ами по- евтино е. Но мин.година не съм запазвала на ранни. Странно е, да, сега няма кой да питам. Имам си резервацията, дръпнали са парите. Там са по сметка. Пробвах и Мирамар, там си даде цена. Тук виждате,че пише и 50% off. Наистина не знам какво да мисля. В крайна сметка няма да плащам повече. Най- много да анулирам и да ми върнат капарото. Нека заработят. ( моят познат вече не работи там и на него звънях).
*Също проверявах хотела през сайта тия месеци, всичко си беше наред. Точно днес ли и точно за Бор ли да бъгна.. Rolling Eyes Ще ви държа в течение:)
Фаталина, на мейла си имам автоматично потвърждение на резервацията,  през профила ми, пише си черно на бяло какво дължа. Дръпнаха и 30те % , няма грешка на пръв поглед. Телефона им обаче не е активен. И това дори е нормално извън сезон. Все някой обаче трябва да отговаря за резервациите и сега. Освен да търся мейл..
Може при тази 50 % остъпка, цената да си е точна. Щом имаш вариант за безплатна анулация нямаш грижа сега.

# 459
  • There I was on a July morning
Току що през сайта на HVD  резервирах с капаро за Бор, Слънчев бряг. 7 нощувки 1, ви септември , 3 ма възрастни , UAI, 2200 лв. Имаше някаква 50% отстъпка. Сега мм ме бъзика че няма такива цени и сигурно сайта е хакнат.  На Обзор Мирамар ми ги даде прилични обаче. Новотон проверих за Бор- 3300 някъде. Сега ще видим кой удари кьоравото или на кьоравия ( аз) извадиха едното око. Joy

Видях тази оферта в сайта HVD за която си писала, за 3-ма възрастни, но тя е за "двойна стая". На снимките се виждат само 2 единични легла, в описанието на стаята пише - 2 единични легла и 1 допълнително. Какво е допълнителното легло на което ще спи третият възрастен?

# 460
  • Сф
Нормално е. Като другите две. Миналата година бяхме. Пусках и снимки. А двете тогава ни бяха отделни, но ги събрахме лесно. Стаята не е голяма, но не ни пречи. За мен дори е по- удобно,че едвам движа и няма на къде да се катурна:)

# 461
  • There I was on a July morning
Благодаря, видях ти снимките. Офертата е много добра, но като видях местоположението на хотела, то направо в центъра на купона. Simple Smile Май ще пропусна...

# 462
  • В.Търново
Що не свирна за 50-те % Grinning и аз щях да пусна запитване.

Кажете ми какво мислите за хотел Алба.
Гледах клипчета в ютуб, добре изглежда. явно хотела е обновен последните години. В централната част е. Тиара Бийч или Алба? Не знам как е изхранването в Алба. Нещо отзивите във Визит не са достатъчни.
През сайта на хотел Бор и на мен ми дава по-ниска цена. За 3 нощувки от 25 август, 3 възрастни в двойна стая 1165лв. А от Визит към 1750лв. Паркинга е безплатен.

Наистина е такава цената .Пуснах резервация и аз. Отстъпката е 52%. Ще звънна утре до хотела или ще пиша имейл, за да се уверя, че няма бъг или грешка в системата, защото отстъпката наистина е голяма.

Редактирам се. Сега цената вече за 3 възрастни е 1712лв.

Хайде пак да редактирам. Grinning От хонела ми анулираха резервацията. Грешса е станало, технически проблем. Но се наложи аз да звъня, никой не пусна уведомителен имйл за причината. Grinning

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 12:25 от Русалка_1

# 463
  • Сф
Аз пък само мейли получавам и с никой не успявам да се свържа по тел, който вече звъни Simple Smile Писаха ми,че са върнали парите ,но не ги виждам. Сигурно до понеделник ще се виждат. Сега цената е 3200. Мисля, че при въвеждане на процента вместо 35 % са въвели 53% и стана без пари Simple Smile за малко.

# 464
  • В.Търново
Разменили са цифричките. Grinning По принцип по закона на потребителя трябва да предоставят услугата на толкова, на колкото са я представили, въпреки че грешката е неволна. Grinning Но, както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт