Какво ви е мнението за сексуалната освободеност?

• 4 423
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми прилича на промискуитет, но може и да бъркам... Кажете си мнението де, не се плашете Simple Smile)
Промискуитетът се свързва с патологии, според специалистите. Мнението ми е - професионална помощ от психолог/психотерапевт.
Модата на немоногамните ловци май мина, а?

По темата, аз си го представям да не те е страх/срам от официалната половинка и да ползваш презерватив. Не е моето по принцип, но стига да не почнат да ми се правят на много освободени и видели истината за живота, и да ми обясняват как трябва да им пусна - всичко е точно.

# 31
Явно и тя не знае точно какво пита.
Или знае, но е нещо, което я е срам дори да напише Smiley

# 32
Тука наистина ми трябва малко инфо, какъв точно е въпроса.

# 33
Тука наистина ми трябва малко инфо, какъв точно е въпроса.
Настанала е голяма суша, не се търпи вече.
Ако авторката не беше дама, а мъж, щях да кажа, че "сексуална освободеност" може да включва и коза.
В случая обаче булевардните романи са подпалили фантазиите и няма заспиване. Човека в къщи е дал свободно и жената е решила да скъса синджира. Но търси съмишленици, да не излезе, че съвсем е изплискала легена.

# 34
Мисля, че ѝ завиждате.

# 35
Мисля, че ѝ завиждате.
Ама аз дори не знам за какво да завиждам.

# 36
  • София
Изтрили са ми поста за котката на съседката...

# 37
Какво с тази котка? Не бях го прочела. Сексуално освободена ли е?

# 38
Какво с тази котка? Не бях го прочела. Сексуално освободена ли е?
Тъкмо се освободила сексуално и още замаяна пресякала улицата на червено.
RIP.

# 39
То всички котки са сексуално освободени. Joy Па да не говорим за кучетата, те са направо сексуално отървани.

# 40
  • До хладилника, който обичам
Всичко, което е законно и включва само пълнолетни, доброволно съгласяващи се лица, е ОК.
Какво мислели хората, чудо голямо. Така като чета, малко гроздето е кисело е работата.

# 41
Тя госпожата призова – кажете, де кажете, не се срамувайте. И се потопи.
Очакваше да обере черешата с на хората излагациите.
Познавам всякакви хора, с всякаква сексуалност и освободеност. Какво касае това воайорка баба в бг-мама?! JoyJoy

# 42
1 - Не малко хора биха се оттеглили при повтаряемост на личните обиди срещу тях, особено на тема възраст.
2 - Логиката "какво касае това нас или еди кой си" може да се приложи към всяка тема "какво мислите за....", а те са доста популярен жанр наоколо,  та не е много честно да изолираме една, без значение каква е.
3 - Да се изложиш не е противозаконно. На някои хора не им пука за неща, които за други са излагация. Други нямат задръжки да се поизложат, трети имат, но пак някак си успяват. Всеки сам си преценЯ.
4 - Можеше и по-грамотно да бъде оформен въпросът, но не е като да се обърка човек, че се отнася за нафтови печки, пак се разбира поинта. Тема като тема.
5 - Вместо горното да бях изписал толкова по същината й, прави сте.

# 43
  • Обран бостан ;)
Не говорим за определена възраст, а за всички. С известни граници и правила, разбира се. Без мамене на партньора и излишни рискове.

Доколкото разбрах се пита "Как да кръшна, без да кръшна".

Ами няма как.

# 44
Не говорим за определена възраст, а за всички. С известни граници и правила, разбира се. Без мамене на партньора и излишни рискове.

Доколкото разбрах се пита "Как да кръшна, без да кръшна".

Ами няма как.

То за това беше темата "Кое се брои за изневяра" Joy

Общи условия

Активация на акаунт