КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 17 863
  • 728
  •   1
Отговори
# 315

Утро е и Усмивката трябва да е по-голяма от проблемите. Винаги!...

Добро утро Coffee

Спокоен и усмихнат ден баболинки Heart

# 316
Добро утро, баболини!
Понеделник, 13-ти да ви е на късмет!
Днес станах рано, за да отида навреме до лабораторията. Вените и на двете ми ръце се бяха "скрили", въпреки че пих много вода и се наложи да ме боцнат на китката. Сега вече ви прочетох, изпих си кафето на въздух и в обичайната за това време сутрешна компания на магазинчето. Прибирам се при мама и да сменя ММ от дежурството Simple Smile. За закуска ще ни прави принцеси с кайма. Необичайно за мен съм гладна като вълк!
Да ви е хубаво настроението цял ден!

# 317
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, момичета. Днес ще мързелувам на макс. Довечера на събрание, а утре обратно. Слушах дългосрочната прогноза, но светлина в тунела, т. е. циганско лято, май към края на месеца ще
има. Когато, тогава. Поне не вали, засега.
Ето това е татуировка та, само че вместо сърчица та иска буквите на сестра ми и моята.
Спорен да е денят на момичетата с много задачи, останалите - почивайте на макс 🤗

# 318
Много е нежна татуировката, Мамси! Да ти мине леко събранието днес. Ние ще имаме на 21-ви и като гледам дневния ред ме заболява главата. Упълномощили сме дъщерята да ни представлява, избраха я за домоуправител и няма да ѝ е лесно заради двама вечно на контра заядливци. Та от сега си знаем, че тогава ще гледаме децата.

# 319
  • София
Добро утро, красавици.
Спах добре, след умората на село. Не поглеждам навън, за да не си развалям настроението. Сивото не е моя цвят.
Изпих си кафето, преговорих си словото за откриването на Университет 60+, включих машата и ще се правя на красива. Всеки път се вълнувам. И днес е така.
КРАСИВА БЕЛЛА, младите имат да наваксват. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЯЖКЕ, сутринта изслушах серенадата. Кога и къде да се срещнем, да ти дам дюлите?
РАНЕЛА, след Луковит и ние ще има какво да разказваме. Така да бъде.
ПИПИ Hug
ТОНИ, ще заформим кулинарна изложба със собствена продукция. Grinning
МАКАВЕЛИ, още ли сте при децата?
ТЕТКА, как можахте да ангажирате щерката с такава неблагодарне работа? Няма ли по-свободни хора в блока ви?
МАМСИ, и къде смята баба Мими да я изографисат? А на думата "щръклица" снощи се смях с глас. Дано мине леко довечера събранието.
Изчезвам. Ще врътна няколко маши, но докато отида до мястото на събитието, "буклите" ще се отпуснат. Дано поне не завали.
Желая ви хубав ден!

# 320
  • в сърцата на любимите ми хора
Голямо затишие днес. Или много мързелувате, или много работите 🙂
Фло, над китката иска - да се виждала, иначе скрита за какво ѝ била🙂. А събранието не ме притеснява, само си губя времето. Ние се събираме доста често и все има нещо недогледано. И след месец-два се свикваме отново 😬. Почват да ми писват, обаче, тези чести срещи.
При теб как мина откриването на учебната година? Успех и старателни ученици ти пожелавам.

# 321
Синът станал домоуправител, направил програма и ги "ръководи" виртуално. Ама са изпълнителни.

# 322
  • Вила Великула
Прибрах се и с недостатъчния сън съм като премазана от валяк. Затова направо се изкъпах и си облеках пижамата и халата и сега съм в хоризонтално положение на диванаТа.

# 323
  • София
Мамси, както е писала Боряна може да се направи виритуална група.
В прословутия ми разбит от Грездея апарт. - входа с големи усилия се разведе с проф. д-тел. Една съседка и мъжа и завзеха властта, самообявиха се за домоуправител + чистач + касиер и направиха вайбър група. За целта събират от всеки апарт. 10 + 10+10 лв за тях си + фонд Ремонт + 10 лв. за човек или куче - по 29 апарт. екстра им е необлагаемия доход. Всеки месец измислят по нещо за оправяне - нова врата на мазето/вместо само брава/, нова дограма, която се отваря на другата страна и др. Пускат заповед - по 95, 105, 165 лв от апарт. Ако не платиш започва вайбър тормоз. Но пролетта на 2026 г. след като изтече срока за деклариране на доходите в НАП може да се поразтреперят.
Пипи, наспи се и заради мене. Как пък веднъж не ми се доспа след събуждането в 3.30 ч. И в момента съм свежа като репичка напролет.

# 324
Докато това онова и понеделника се изтърколил.
При мен нищо ново и интересно. Гледаме се с малкия. Уж утре да е на градина, но ще видим.
Фло, как мина първия урок?
Днес май на момичетата които работят им е бил доста натоварен деня. Дано да е само днес, да сте отметнали задачите и до края на седмицата да го карате по лежерно.
Отивам да направя една салата за вечеря. Ще поглеждам и тук, ако има седянка да се присъединя Simple Smile

# 325
  • Вила Великула
Ооо Айша, аз просто си облеках пижамката за да ми е по-лесно после да се прехвърля в леглото от дивана. Иначе чакам да започнат Игри на волята.

# 326
Привет, момичета! Докато чакам Игрите, да ви нагледам. Касс сигурно гледа я на боб, я на кафе, та е познала. Днес беше напрежонка, както казва един колега, надявам се утре да не е така. Прибрах се късно и се тръшнах на диванаТа, има за хапване от вчера. За домоуправителите няма какво да кажа,  каквото кажат плащам. При положение, че ходя в Пловдив два пъти в годината. И такса смет като поп плащам, вече не мога да се разправям, нямам нерви.
В Луковит ще ходя на 28.11. Новогодишното събиране на клоновете, 16 клона, около 120 човека. Та и аз ще видя това място, месец след вас.
Мамси, баба Мими ме шашка. Нека е все така, радвам се на такива хора.
Фло, чакаме разказ за твоя ден със студентите ти.
Лека вечер на всички!

# 327
  • някъде другаде
Да се обадя и аз. Днес сутринта ходих да прибирам племенника от училище.Тичали в час по физкултура 200м и той повърнал. Като отидох фелдшерката ме изплаши , че му е висок пулса , а минало повече от половин час. Отидох при ЛЛ и чаках повече от час. Правиха му ЕКГ , нищо му няма , просто стомашен вирус. После пазарувах.
Сега гледам Игри на волята и ше лягам.
Редактирам се.
Ениса , като дойдеш и ако имаш възможност да се видим се обади , аз ще дойда.
Лека нощ!

# 328
  • София
Ха добра ви вечер!
Домоуправител беше ММ около 10 години. След това се яви една комшийка, която го обвини, че си правел ремонти във входа, за които нямал диплома. Съседи, които са си завещали апартаментите на децата, демек, не са собственици, нямаха право да присъстват на събранията на входа. Няма ненаказано добро, понеже ММ правеше тези ремонти без пари в повечето случаи. Аз пък общо съм била касиер над 15 години. Сега дъщеря ми е домоуправител в техния вход. Прави събранията във Вайбър. Много й е трудно, съжалява, че се е захванала, но няма кой. В техния вход повечето обитатели са в пенсионна възраст. Та тази тема ми е много на сърце.
Гледам, че в отбора на недоспиващите се сме се събрали доста. Някой ден да си направим група за взаимопомощ. Аз съм забелязала, че когато съм спала 3 часа се държа, но ако не ми достига 1 или 2 часа сън се чувствам наистина зле.
И аз гледам игрите. Малко предавания могат да ми задържат вниманието и това е едно от тях.
Приятна вечер!

# 329
Добра вечер баболинки!

Прибрахме се ранния следобед - пътища в ремонт, затворени такива ... Да ти е драго - и то в началото на есенно-зимния сезон.
Иначе сме се заредили с хубави емоции за известно време - напълниха ни душите дечицата.
Тази вечер и аз бях на блоково събрание - в блок с 94 апартамента това си е цяло предизвикателство.
Мамси, много се радвам на баба Мими - бодър дух има и е съвременна баба, няма само младите да се кипрят с "татировки" както казва по-големия от малките ни внуци. Вчера ходиха с дядо си да си купи татировка на Стич и сега и двамата със Стефан са "накичени".
За съня и аз съм споделяла с вас - будя се през час и вече си налагам да не хващам телефона. Най-много да погледна колко е часа. Опитвам да броя от 100 назад през едно, да си казвам детски стихчета или песнички - шантава работа, но понякога помага.
Ениса, Пипи, Мериан, Айша, дано Сънчо ви навестява по-редовно и по-продължително Sleeping
Фло, как са новите ти студенти?

Спокойна вечер и нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт