КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 2 644
  • 122
  •   6
Отговори
# 90
  • София
Пипи, Бог да прости майка ти. Да ви пази от небето.
Тетка, у нас е като у вас, но от снощи. За менюто - предполагам мусака и таратор. У нас - вечеря пици, обяд - кюфтета с бял сос, вечеря - пилешка супа. Покрай тях - сладко/безлактозно/ мляко на корем, шоколадчета, зрънчо/заради подаръка/.
Много имам да се оплаквам, но ще е утре - като ги сдада.

# 91
Айша, този път таратора е сменен със салата снежанка Wink

# 92
  • София
Най-накрая прословутия кекс е във фурната. Съседите само проверяват как върви печенето. Мушкат с клечка и гледат суха ли е. Ама и аз не съм правила от 100 години.
Изостана ми писмената работа. Този месец ще зарежа Касата. Ще се отчета в следващия.
ТЕТКЕ, таратора и снежанката са братовчеди. Облагороди снежанката с вода и ще стане таратор. Знаят децата къде е най-добре. При баба и дядо.
Като гледам голяма дегустация се планира за Луковит. Не съм очаквала, че от ледена бира изведнаж ще минем на греяна ракия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
Здравейте в събота вечер!
За съжаление, не се видяхме с Тони. Само се чухме по телефона. Ако се беше обадила по-рано днес, когато са пристигнали в града, щях да направя всичко възможно да се видим, макар и за малко.  Но здраве да е!
Благодаря за честитката за  фрайера! Уредът е разгадан и започна експлоатацията му.  
Мериан, права си. Копчето за температура и време  е  едно и се докосва 2 пъти. Днес си правих 2 принцеси и станаха чудесни. 40-годишното ми уредче за принцеси ще бъде пенсионирано. Пробвах и 1  кюфте. Също стана сполучливо. Сега ще направя за вечеря за двама ни със син 2. Хубаво е, че има 10 режима на работа. Сега може да споделите какво приготвяте  вие на вашите уреди, за да почерпя от вашия опит.
Макавели, честита нова прическа!  
Пипи, светла памет на майка ти!      На моя татко утре  стават 17 години.
Фло, да ви е вкусен кекса!
Яжке, успех с математиката!
Ениса няма да я търсим. Когато е готова, сама ще се обади- изтрезняла или не съвсем.
Бо_ряна,  твоите 4-класници как са?
Бабите на първолаците Тетка и Айша  пишат ли домашни? Или при вас е само игра?  Луличките и чертичките вече свършват. От  сега нататък почва "интересното".
 Моят внук не е ходил още на училище, с изключение на 2-3 дни. Утре заминават за Италия на световно. До момента  беше на усилени тренировки на лагер. Сестра му леко преминава от начален в прогимназиален курс. Нещо ѝ се види като на майтап, ама и за нея "интересното" предстои.
Пропускам някои дружки, но друг път. Отивам да правя кюфтетата.  Утре не е уточнено менюто. Върти ми се идея за стар фасул с наденица или истински гювеч.
Приятна вечер и до утре със здраве!

# 94
Пипи, светла памет на майка ти!

Касс, кажи рецепта за винения оцет. Не съм правила до сега.
Имаме още необрано грозде и може да пробвам.

# 95
  • Вила Великула
Ето ме и мен. Явявам се за вечерна проверка.
Кекса е направен и раздаден, а за вечеря бяхме в едни комшии, до които преди се стигаше бързо и лесно, но сега като ни заградиха краткия път - ходим с кола, че е 600 м. Не е далече, но е студено и тъмно.
Утре каквото свърша-свърша и по обяд тръгваме към София. Поръчали сме разни неща за почерпката в понеделник на ММ за офиса, че ще е рожденник. После сме резервирали ресторанта в който ви казах, че майка ми искаше да празнува нейния РД. Сега ще я почетем там.
И аз чакам с нетърпение Ениса да се появи и да разкаже, ама съм сигурна, че нашето момиче е жеУезна и няма лесно да се даде.

# 96
  • някъде другаде
И аз на вечерната проверка.
Макавели , до винарната не сме ходили. Обядвахме в Панагюрище.  КАГ ми препоръча много хубава механа.
КАГ , успех на внука на световното. До ни се похвалиш с медал.
Прибирането беше кошмар. Между Пловдив и Пазарджик ремонт и тапа , повече от час. След това толкова след Ихтиман. Добре , че минахме през селата та избегнахме задръстването при Джъмбо.
Лека нощ !

# 97
Ето ме и мен на вечерна проверка. Изпратихме дребосъчковците и половин час правих оборка след тях. Големи игри паднаха, добре си пощуряхме. Мама много им се радва. Утре ще им гостува сватята и с нея ще пишат ченгелчета и ще правят барабан за понеделник. Мен хич ме няма по творческата дейност.
Лека да ви е нощта, баболини!

# 98
Класирам се все още в днешния ден  ( нощ), че като гледам много сте се притеснили  за мен  Stuck Out Tongue Winking Eye
Отскочих до стаята да се преоблека, че ризата ми е мокра на гърба, пък реших и да ви нагледам.  Споко, КГБ-ето е достойно представено, всичко е ОК. Началството се омете след обяд, та в момента диджея не може да ни насмогне. Аз като достоен представител на градО....съм на водка и доматен сок, няма да мисля дозата, защото друг ме вози утре. Айде много гуш на всички, че купона тече, а аз липсвам.

# 99
Само така, Ениса! 🍀🥂

# 100
  • някъде другаде
Добро утро. Станах и пия кафе. После пазаруване и към вкъщи.
Днес, 5-ти октомври, у нас и в още над 100 страни по света, се отбелязва Денят на учителя.
Честит празник на всички , за които да бъдат учители е не просто работа, а - призвание! Няма бивш учител.
Ениса , знаех си , че няма да ни изложиш. Добре си се забавлявала.
Хубав ден!

# 101

"Трябва да се събуждаме, като цветята, гледайки нагоре към небето и с усмивка - пълна с надежда."
Хубавият ден започва с хубаво кафе или чай, с музика или усмивка на добър човек. Нека всичко хубаво бъде днес с нас!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Слънчо първо се усмихна, после се скри - бели облачета плуват в синината, може пак да се покаже.
Днес ще ходим до село - тур за овации ...

Спокоен и усмихнат ден баболинки Heart и

# 102
  • Вила Великула
Добро утро. Днес имаме слънчице и усещам как се усмихвам неволно само заради този факт.
А и като имам измити прозорци, толкова хубаво се вижда навън.
Ениса, браво момиче. Достойно представяне на КГБ.
Дописвам се - Честит празник на учителите. В къщичката ни са доста.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:21 от pipilota6

# 103
  • София
Добро утро!
Честит празник на учителите! Честито на нашите момичета с тази благородна професия!
Програмата ми днес е същата като вчера.Вече подгоних задачите и така цял ден.
Хубав,спокоен ден ви желая!

# 104
Здравейте, баболини! Най-напред честит празник на всички учители в къщичката ни, да са здрави и все така отдадени на професията си! Понеже съм на тази вълна, довечера ще пия едно ( поне) за ваше здраве!
При мен  - яли, пили и се веселили 3 дни и 3 нощи, сега героите са уморени. В дълбок размисъл съм дали да пусна един  ,,прахосмуч,, или да се направя, че не виждам това-онова по пода. Нямаше нужда от каски този път, постигнах си моето за 2 минути. Това е предимството на старите кучета,  знаеш къде да натиснеш, за да нямаш проблеми като им кажеш  ,,дайте,,. Скъсах си хората последния месец, аз също здраво бях във филма, ама имаше защо. От другия месец са с нови заплати и то адекватни, предвид инфлацията. Някои колеги реваха,  ама то не може всички да са щастливи.  Та поразпуснахме добре и от утре, айде Йово отново.
Ставам да простирам първата пералня, че има още две. Желая ви усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт