КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 6 011
  • 256
  •   4
Отговори
# 225
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи приятелка ме покани на заведение да се видим и ви изпуснах.
Кас и Фло са имали страхотни преживявания. Айша е имала късмет. Аз снощи си направих и разходката , че 3 дни я пропуснах.
Фло , ти наистина си магнит за хората. Ти излъчваш доброта. А този Марти е сладур. Сегашните деца почти не си говорят помежду си , та не да проведат разговор с непознат възрастен.
Кас , Тану , вие сте душички и за това им липсвате на колегите. И на мен ми липсвате. И аз искам да ви видя.
Пипи , и аз имам нужда , но аз не съм постоянна , често правя прегрешения. Само миналата година , като се изплаших спазвах стриктно , но не специален режим.
Ранела , на хубаво място си. Пускай ни още снимки.
Карлос Насар снощи ни направи горди. Добре , че са спортистите , че на политиците не им се получава.
Хубав ден! И искам да видя всички ви!

# 226

"Ако всяка сутрин се събуждате с мисълта, че днес ще се случи нещо хубаво, така и ще бъде."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Чудесни емоции сте имали вчера, на всеки се е случило по нещо хубаво.
Прелитам набързо оттук - чака ни напрегнат ден. Стиснете палчета Hands Plus1

Хубав ден на всички Heart и

# 227
Добро петъчно утро, баболини!
Ето нещо прозаично от мен

Заведох на градина внучето, сега допивам кафенцето и ще разходя кучето.
От вчера зет ми е с температура и отпадналост. Казва, че едва си стои на краката. Ще ходи на лекар, въпреки че няма свободни часове.
Хайде чао от мен, до после!
Макавели, стискам силно палци!

# 228
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро!
Макавели, и от мен имаш стиснати палци.
Тетка, и аз от вторник съм с температура и много отпаднала. Има някакъв гаден вирус. Тъкмо ми проблесне малко, и - хайде отново с пълна сила. Днес съм по-добре. Дано се оправя, че се готвим с бабата да идваме към София. До понеделник, включително. Има събрание на етажната собственост и като председател 😬 трябва да присъствам.
Фло, наистина си като магнит. А такива дечица се срещат все по-рядко. Да е живо и здраво момчето!
Пипи, и аз имам нужда да сваля килограми, но не се наемам, щото не съм сериозна. От този месец пия едно хапче за диабета, което е и с отслабващ ефект. Изписват го с протокол, доста е скъпичко. Да видим дали ще има ефект.
При нас времето е много приятно, няма го дъждът и слънчо наднича. Хубав да ви е и на вас денят. Пълен със слънце и усмивки.

# 229
Мамси, бързо възстановяване ти желая. Стискам палци и събранието да мине гладко.
За килограмите - много са ми, трябва ми да си поддържам хранителния и двигателен режим, но от 6 месеца животът ни пое в друго русло. Постепенно сега започвам отново да се грижа и за себе си отчасти. Тъкмо ще звъня на ендокриноложката, за да си запиша час. Дано да има свободен, че протокола ми изтича на 16-ти. Подсетихте ме. Станала съм заплес покрай грижите за мама.
Утре ще ни доведат децата. Поръчка - пълнени чушки Simple Smile Всички ги обичаме.
Хайде чао, до после.

# 230
  • София
Добро утро,КГБ!
  Макавели,стискам палци.
  Болните да оздравеят бързо!
   Последните 2-3 нощи не мога да спя,само дрема и се въртя.Какво е това чудо,не знам.
   Момичета,желая ви приятен ден!

# 231
Яжка, благодаря за музикалния поздрав!
И онзи с тримата китаристи с една китара ми напълни душата! Ех, китара! Татко с нея е грабнал сърцето на мама Heart
Фло, ти записа ли се? Simple Smile

# 232
  • в сърцата на любимите ми хора
Яжка, на 7 октомври имаше пълнолуние. Може би се влияеш от това и затова не можеш да спиш. Поне при мен е така.

# 233

Да свириш ли, да ядеш ли...
Добър ден!

# 234
Добър ден, Бор_яна! Благодаря Simple Smile

# 235
Добър ден и от мен!
След малко мисля да изведат малкия малко на въздух, че пощръкля детето тия дни.
Нищо ново и интересно. Минавам да ви видя и да ви пожелая един страхотен ден! 😘
Макавели, стискам силно палците! 👍

# 236
Кассс, със сигурност си писала, но не помня. На колко годинки е мъника?
Аз също се надявам на хубаво време утре, за да изведем децата в парка.

# 237
  • София
Ето ме и мен.
От сутринта съм се посветила на голямата внучка. Ходихме до Военния клуб, резервирахме зала за рождения й ден. От там до една специализирана книжарница - купихме специална хартия за поканите, пликове и червен восък. Приятел й е изработил печат. Всичко е изпипано, обмислено - от тоалета, през тортата, до поканите. Съобразено стилово и цветово. Достойна дъщеря на майка си. GrinningРадва ме това момиче. Преди училище се почерпихме във Виенската сладкарница - предпочитано място за нашите сладки забежки.
Малкото чаве от снощи не е във форма. И как да е, като ходи леко облечена на училище. Днес ще стои вкъщи, дано овладеем положението.
Ромео отиде на купон с колеги. Добре ще си прекарат.
МАКАВЕЛИ, стискам всички възможни палци. Да се случи това, което искаш!
КАССС, щом лудее и дивее юначето, значи е добре. Дано да има слънчице.
ТЕТКЕ, все не ни остава време да купим китарата. Записването е лесно. Почти всеки ден виждам преподавателката.
БОРЯНЧИЦЕ, страхотна сладка китара. Първо ще посвирим, а после ще я хапнем. Grinning
МАМСИ, оздравявай, че събрание те чака. До кога ти е мандата? Аз 9 години бях касиер. Неблагодарна работа. Важното е, че успях с добро, с приказки, с убеждение да събера всички несъбрани пари. ЯЖКА би казала по брезнишки, че съм подвирач. Май така беше думата. Да ме поправи, ако греша.
ЯЖКЕ, хубава песен за настроение. Слушах изповедта на младото девойче и си казах - мОме, да ти имам прегрешението. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ, за теб днес е чувала с прегръдките! Hug
Отлитам, но пак ще долетя. Grinning

# 238

Поздрави от Menton.

# 239
Дзяяк 😊
Ранела, благодаря за "разходките" които ни правиш със споделените тук снимки! Чакам още, ако може и малко разказче към тях Simple Smile
Фло, на колко ще стане голямата госпожица? Представих си ви двечките на чашка кафе или чай с тортичка как сладко си гукате Simple Smile Много е хубаво! Аз с децата и племеницата като бяха тинейджъри и по големи де , често съм го правила, имахме си наши местенца, сега пак, но много по рядко, което е съвсем нормално. Всяко нещо с времето  си. Пък и наред сега ще са внуците, само живот и здраве да е!
Тетка, малкият е на 2 г.10 месеца. На нас днес Слънчо ни се усмихва и почти час бяхме навън, карахме колело.
Яжка, аз от почти месец с м така. Каквото спя до към 2 ч и после край. Ще почна да пия пак магнезий, дано се нормализира.
Мамси, как от вторник си с температура? Не спада ли изобщо? Вземай мерки момиче, не се давай! 😘
Макавели, продължавам с палкостискането и се надявам да са ти се случили нещата както си искала!
Хайде за сега чаф 🤗 после може пак да дойда Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт