Страхово-избягващ стил на привързаност - опит, препоръки?

• 2 349
  • 171
  •   2
Отговори
# 135
А, тя в секса е мазохист, а садист в живота.
То лошо няма, но в секса, докато можете да си позволите всякакви игри, ако ви е добре и на двамата, в живота нещата стоят малко по другояче.
И, тя трябва да е наясно с това. Все пак, не е дете.

# 136
  • София
Ми, бъди ти лисица, де!
Играй го на топло- студено и ѝ гледай сеира

# 137
Говорим за нестандарни психологически и поведенчески модели. За смесица от хаос, желания и страхове. Всеки човек е отделна вселена.

# 138
Не си губи времето и живота в такива игрички според мен, изтощително е.

# 139
  • София
Ние говорим съвсем ясно, Петко, дано нещо отбереш.
Ама как го мислиш - не е баш така

# 140
Няма игрички. На него му се иска да има, защото иначе светва, че за нея е нищо съществено.

# 141
А, тя в секса е мазохист, а садист в живота.
То лошо няма, но в секса, докато можете да си позволите всякакви игри, ако ви е добре и на двамата, в живота нещата стоят малко по другояче.
И, тя трябва да е наясно с това. Все пак, не е дете.

Мисля по почти същия начин, благодаря!

На плоскостта на садо-мазото всичко трябва да е безопасно, разумно и по взаимно съгласие. Това ни куца с нея. И шансовете да постигнем работещо споразумение действително не са големи.

# 142
За никаква привързаност и стил на привързаност не можем да говорим при жена, родила и изгледала дете, която на практика и bonding е имала с малкото, докато е било бебе и същинска привързаност в последствие, мъж е имала навярно и прочее и прочее.

Не те харесва достатъчно и те разиграва, това е.

Романтизирал си цялото преживяване, защото оголването му като факти е неприятно, неудобно, минус. Придал си излишна стойност на тази жена.
НО - явно я обичаш, което говори добре за теб. Имаш ресурс да направиш тая връзка да работи, ако ти се занимава

(За н-ти път: да спасяваш връзка е най-неблагодарната жертва, така че, прецени струва ли си. Защото след 2г. тая жертва може да е само в графа изгубено време)

# 143
Знам една такава история. Не свърши добре за мъжа. 20 години се лашка между самохвалството как я е оправял и не му е била важна от една страна и едва прикритото самосъжаление, че ù е отделил толкова години, а тя накрая не го е избрала от друга.

# 144
Няма игрички. На него му се иска да има, защото иначе светва, че за нея е нищо съществено.

Просто се оказва, че тя е мазохистка в секса и садистка в живота. Това може да бъде зловещо.

# 145
И на мен Петко ми е симпатичен, защото виждам искрена емоция.
Но и аз смятам, че тази жена по някаква нейна си причина те разиграва. Без да я окачествявам. Дано се отпусне и влезете на една вълна.
Но не губи твърде много време. Еуфорията е приятна, но все пак си постави лимит.

# 146
Петко, ще ти го кажа съвсем кратко и ясно.

Приемаш всяка покана за секс и спираш с опитите да промениш, каквото и да е в тази жена. В противен случай много скоро ще се намери твой заместник, въпреки размера Simple Smile

# 147
Мазохистка, садистка, стига глупости. Жената си има уреден живот и ти е дала, колкото място от него може без да си нарушава комфорта.
Иска да си част от него, но само част, не център.

# 148
И на мен Петко ми е симпатичен, защото виждам искрена емоция.
Но и аз смятам, че тази жена по някаква нейна си причина те разиграва. Без да я окачествявам. Дано се отпусне и влезете на една вълна.
Но не губи твърде много време. Еуфорията е приятна, но все пак си постави лимит.

Благодаря!

На практика точно се опитвам да изясним лимитите. И ако не се спазват, изглежда ясно, че няма как да продължим.

# 149
Ти първо си уточни дали говориш за лимитите в плея, или за границите в една евентуална връзка, защото са доста различни неща.

Общи условия

Активация на акаунт