Има и определено несвързани и неграмотно написани мнения, съжалявам да го кажа.
Но на всички благодаря за мненията и гледните точки.
Преди да заключа темата само ще добавя, че за мен става дума за сериозна нестандартна емоционално-поведенческа нагласа у партньорката ми, която е много рядко срещана и трудна за търпене, но пък заедно с нейния чар и придава харизма.
У нея има открити само-мазохистични черти, които са на ниво психика и характер, а далеч не само на ниво сексуални експерименти за забавления. Става дума за нещо наистина впечатляващо.
Допускам, че и в оформянето на нейния характер, и днес, огромна роля има майка и, чиято единствена дъщеря е партньорката ми, и която майка засега живее в провинцията сама (на 73 е), но очаква и изисква от дъщеря си подчинение, съобразяване и грижи. Това е бивша учителка от соц времената, с деспотичен характер и несполучлив брак, затова една част от проблемите е много вероятно да се дължат именно на нея.
Да, вземам си поука и, както почти всички ме посъветвахте, най-вероятно пътищата ни с тази госпожа ще се разделят.
Благодаря още веднъж на всички за включванията и особено за ценните и полезни, конструктивни коментари и бележки.