Отговори
# 435
Не ми харесва Демет в Кан. Роклята в убити цветове и воланчета, тъмното червило, което я състарява... Защо са я облекли така.
А Чачо зализан като великия Гетсби.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:17 от melange

# 436
melange, всеки има право да харесва или не харесва някого. Въпрос на възприятие, отношение и усет. 
Аз пък много си ги харесвам и двамата.

# 437
Роклята на едни се харесва ,на други не толкова. Въпрос на вкус и възприятие. Бих предпочела да беше с червена рокля но и тези с преливащите  цветове бяха интересни и модерни. Изискан стил без пошлост. Между другото и аксесоарите бяха добре подбрани.  На Чаатай визията беше съобразена с образът му на Ешреф Тек и затова беше и зализан и с костюм на райета.  

Е, не беше изцяло Ешреф ,защото липсваха личният  часовник и верижката на вратлето.

Днес вече си беше самият той естествен и освежен с друг тип дрехи.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:08 от femmi2

# 438
Феми поздрав за тебе от твойте мъже от Кан 🔥

# 439
Хрисе Фейзата разваля обстановката пууу...
И всеки път като гледам видеото падам как се натресе до Доу и не мърда стои като полярна мечка тромоподвижна до него и той зяпа на страни чакайки я да се отдръпне. Добре ,че АФК не е ходил в Кан. ;д

# 440
От Кан да прескочим в Турция, пък после отново ще продължим:

Харун идва в Eşref Rüya

Нов актьор се присъединява към сериала, режисиран от Uluç Bayraktar и с участието на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir. Oral Özer ще се присъедини към поредицата, написана от Ethem Özışık и Lokman Maral.

От Birsen Altuntaş
14 октомври 2025 г.
Сериалът "Ешреф Руя" на Kanal D, продуциран от Tims&B,  продължава втория си сезон, излъчвайки се в сряда вечер. Режисьор е Улуч Байрактар , а в главните роли са Чаатай Улусой и Демет Йоздемир. Сериалът включва нов член на актьорския състав. Орал Йозер ще се присъедини към актьорския състав, а сценарият е дело на Етем Йозък и Локман Марал.

ИЗНЕНАДВАЩИ РАЗВИТИЯ
След Kızılcık Şerbeti, Йозер, който изигра образа на „Селим“ в телевизионния сериал „Kraliçe“, ще играе Харун в „Ешреф Руя“, към който ще се присъедини от 18-ия епизод и ще предизвика изненадващи развития в историята.

# 441
# 442

🎬📰 Новина от Kanal D относно представянето на сериала #EşrefRüya на MIPCOM 2025.

▫Мурат Янджъ, председател на Demirören Medya TV Grup, който участва в MIPCOM, най-престижното изложение на световната телевизионна индустрия, каза: „Kanal D е много амбициозен отново тази година. Имаме „Далечния град“, „Eşref Rüya“, „Странични улички“ и още един нов сериал „Рози и грехове“. След среща с Чагатай Улусой и Демет Йоздемир, Мурат Янджъ изрази чувствата си: „Вие сте невероятни, сериалът е легендарен! Очаквам го с нетърпение всяка седмица.“

▫Известната Croisette в Кан, където се стичат звезди от цял ​​свят, този път беше домакин на екипа на „Eşref'sDream“. Фокусът на вниманието беше светлозелен Cadillac Coupe DeVille от 1969 г., каращ под сянката на палмите. Чаатай Улусой беше зад волана, а до него Демет Йоздемир позираше пред камерата. Голяма група фенове, наблюдаващи действието на улицата, създадоха истинска тълпа от снимки. Актьорите, играещи Ешреф Тек и Нисан, се появиха пред камерата за специална фотосесия, улавяща духа на сериала, предизвиквайки широк интерес както от местната, така и от международната преса.

▫Чаатай Улусой, който спечели голяма фен база благодарение на емблематичния си герой Ешреф Тек, сподели впечатленията си от Кан: „Това е първото ми участие в Кан. Разбира се, продажбата на сериала ни в чужбина е важна, но аз го виждам по-емоционално. Не става въпрос просто за продажба на сериал; това е представяне на култура, представяне на човек. Така че сме тук, за да заздравим връзките си. Надявам се публиката да почувства това, което ние чувстваме.“ ⠀
▫Главната актриса Демет Йоздемир, която също присъства на фестивала в Кан за първи път, сподели радостта си както от фестивалната атмосфера, така и от интереса към сериала: „Много е вълнуващо за мен. Защото работим по много натоварен график и дълги часове. А тук възможността да си поема дъх, да се запозная с нови хора и да им разкажа за нашия сериал е много ценна за мен.“

Актрисата добави, че се надява нейната героиня Нисан да вдъхнови жени по целия свят: „Нисан е жена, която се стреми да стои на собствените си крака, която има свои собствени мечти. Връзката, която е изградила със сестра си, силата, с която са изградили голямото си семейство, и дългият им съвместен път са безценни. Но когато нещата не вървят по нашия начин, има моменти, в които трябва да оставим чувствата и мечтите си настрана. Публиката ще гледа това пътешествие.“ Успехът на сериала в Кан зарадва и неговите продуценти. Продуцентът Тимур Савджи отбеляза гордостта си от интереса: „Днес сме щастливи, защото хора от цял ​​свят са дошли тук. „Мечтата на Ешреф“ става глобален. Близкия изток, Южна Америка, Европа, Азия, Африка... Всъщност, ние отиваме във всеки ъгъл на земното кълбо.“

Бурак Сагяшар подчерта, че успехът на сериала не е случаен: „Работихме усърдно две години. Успехът не е случаен. Имаме силен канал, отлични актьори и като екип се допълваме взаимно. Сега тази творба се разпространява в световен мащаб.“

Режисьорът на сериала Улуч Байрактар ​​изрази радостта си от интереса: „Наистина обичаме сериала си и вниманието в Кан беше прекрасно. Едва започваме да свикваме с този вид интерес. Гордея се с упоритата работа на нашия екип; тази мотивация ни дава сила.“ ⠀
Сериалът „Мечтата на Ешреф“, който успешно съчетава елементи на романтика, екшън и драма, спечели признание не само в Турция, но и в чужбина. Силните му герои, кинематографичният език и стилът на разказване на истории привлякоха вниманието на международните дистрибутори. С подписаните споразумения за продажба, компанията е готова да напише нова глава в световната история на успеха на турските телевизионни проекти.

# 443
Благодаря за подробното инфо с превод. Много хубави думи от всички от екипа.  Е ,разбира се бяхме най любопитни какво е говорил Чаатай.

"Ешреф Рюя" ще превземе международният пазар. По думите на продуцента Бурак разбираме че този сериал е бил планиран от преди и е течала подготовка. Качеството си личи и затова жъне успехи.

# 444
# 445
Хрисе Фейзата разваля обстановката пууу...
И всеки път като гледам видеото падам как се натресе до Доу и не мърда стои като полярна мечка тромоподвижна до него и той зяпа на страни чакайки я да се отдръпне. Добре ,че АФК не е ходил в Кан. ;д
Така е като няма соло снимка той 😁

# 446

Аууу, какъв гръб, много стабилен и мъжествен 😃 Направо да ти се иска да прегърнеш отзад и положиш глава на него.
Често гледаме лицата, като забравяме гърба и осанката. А един мъж освен чест и достойнство трябва да носи стабилност и опора. Този гръб и рамене направо казват - мога да нося любовта и целият ти свят ❤️

# 447
Привет! Hug Ох, момичета моята хич не е лесна. Угаждам на 4ма мъже(мъж, двама  сина и внук Heart) и 15 сериала Joy.  Снощи гледах вашите постове от Кан, като малко преди това изгледах поредния нов сериал " Мошеници" на Сема.  Това ме доведе до една мисъл. "Ешреф" донякъде ми напомня за " Карадайъ" на Сема и Ейлем. Просто времето е друго, но същите черни краски, прозорци, пейки, същите мафиоти, прокурор, полицай, само адвокат липсва. Joy  Етем и Сема за сега се различават само по едно - финала. Ок, Етем доби международна популярност, но трябва и да се вслуша в желанието на зрителите, защото това направиха Сема и Ейлем. Не може да сме толкова черногледи и да приемем, че тоя свят е несправедлив и всичко е трагедия. За какво живеем тогава? Ако няма надежда за по добър живот! Heart Ако лошите и престъпниците побеждават. Та, извинете ме за отклонението! Hands Pray  Мммм да за роклята на Демет, харесва ми, дори и воланчетата, цвета е фантастичен. 100 пъти по добре от разголените тоалети на някои колежки(да ме прощават, не съм чак толкова консервативна), но на такова събитие има етикет, класа, не може да се появиш полугола. Joy А, че червилото я състарява, то и Ешреф го състаряват в сериала, съвсем умишлено. Та така. Heart

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 20:51 от pipilota65

# 448

Днешна снимка Демет и Улуч

Пипиии Kissing Heart Не е лесна и твоята ама добре че твойте мъже те подкрепят. А ти не се преуморявай и си гледай сериалчетата. Работа винаги има домакинска.  

Така е на такъв тип събития се  съобразяваш какво обличаш.
Е , не всички го правят....ама да не навлизаме в подробности.

Черната Рокля 2 🖤 за вечерното парти много ми хареса особено отзад дизайна ей такива са ми слабост.😍 И на колежката и стои превъзходно и позира. Гримът Hands Nail Care също е добър и вече не е с вещерското червило.  Добре че е активна и си качва в ИГ за разликата от темерута, който поне пейзаж на качи, като не ще себе си.

Дени , така хубаво и добре си го написала и изразила че няма какво повече да се добави. ❤️

Благодаря на Емито  за споделеното с новият мъжки персонаж в сериала от Бирсен.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 22:56 от femmi2

# 449
Момичета, благодаря ви за чудесните постове!
Нужно ми е малко време, за да превключа от "Игри на волята" към видяното в Кан и блестящото представяне на Чачо и Демет.
Затова от мен:

Общи условия

Активация на акаунт