Отговори
# 450
Хриси , мойте мъже ако ги съберат отново в проект ще сме чок щастливи. Винаги съм казвала и е факт че Чачи умее да създава мъжки броманси , особено, когато и колегата е на ниво в актьорската игра.  

Ако има нещо ново около Баръш🔥 давай насам.

НОВО от Филма

Това също е от Официалните постери. Доста интересен и отново ни подсказват нещо и наблягат на очилата. Отражението през тях е на Елчин - Сайе в изгарящо червено.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 23:20 от femmi2

# 451
Сядайте и кланяйте намаз да свърши Шербета преди аз и Хриси да сме свършили психично и що да не... ;д

# 452
Сядайте и кланяйте намаз да свърши Шербета преди аз и Хриси да сме свършили психично и що да не... ;д

Аз искам още да си гледам Баръш, но нашите сценариски ни го показват в никаква светлина  искам го като сезон 1 онзи секси мъжа с тая усмивка Grinning Grinning Иначе той нищо ново при него една снимчица дори на стори не е качвал от доста време. Аз даже си мисля че може да се покрие и ако приема оферти да не е с тая жена сценарист.

Ето едно сърчице от него.

# 453
Хрисе , как ще си гледаме момчетата като се отделя 45 мин екранно време на Неслихан Йелдан, 30 на Фейза и 35 на Еркан Авджъ?  Нямам против нищо към последния талант та дрънчи ама не се вписа за мен си е копие на Джемал някакво по добро. И слушаме речите на Апо за намаз и пречистване на душата по 20 мин. 15 минути гледаме Батухан който е с една мимика от пазара в Столипиново - тип убедителния. Още каквото кажеш все е малко.

Нейсе да не вдигам тансиона.

# 454
Охх, лошо е когато няма ново инфо и скучаем в темата, но не е лесно и сега, когато отвсякъде ни заливат с видеа, снимки, статии и все за различни неща.
Чудя се вече за филма ли първо да пиша, за предстоящия ли епизод да поствам или да си остана на тема Кан и представянето на нашите сладури.
Май клоня към Кан, че за сериала и утре можем да пишем, а до 29 ще разчоплим и филма.
Много ми хареса тази фотка.
Как фино Демет е опряла ръка на рамото на Чачо.
Класа, стил, излъчване - просто съвършени!

Настроение от партито:

Диди, не говори така - искам ви с Хриси психично здрави в темата. Ще се моля Шербета да свърши по-скоро по желания от вас начин.

# 455
Докато пълнят пазвата на Фарук с пачки скоро няма да си тръгнат освен по собствено желание. Grinning

# 456
Мен Чапкъна не ме психяса спасих се ама тука положението е ужас.

Архивите

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1978129703274770869

Скоро ще зарадвам Феми по интересен начин да е в готовност предупреждавам.

# 457
Ето го и цялото интервю, за което споменах в предишен пост:
Цитат
Демет Йоздемир, Чаатай Улусой, продуцентите на Tims&B и Улуч Байрактар ​​дадоха интервю за CNNtürk #eşrefrüya 

# 458
# 459
Цитат
📽| @/sabisha_0807 чрез публикация в Instagram • #EşrefRüya • #ÇağatayUlusoy • • #DemetÖzdemir • #EşSan •

# 460
# 461
Охооо.... Вече сме в Истанбул. Имаме клипче и гифчета.  Дегизирал се е но го разпознаха и  го налазиха за снимки и Демет също.

Този суитчър ни е познат от тренировките преди да стартира сериала.  

Тези архиви от линка доказват думите ми че в момента е същата любов и истерия. Преди беше по отворен и отпуснат и ходеше на повече мероприятия. В днешно време е обратното.  Винаги е уважителен и се снима с почитателите си.

Дидко , с любопитство ще чакам подаръка.Gift Heart

Ухааа , каква наслада и зашеметяваща класа и поведение и елегантност. Като сравня с другите нашите са си най. И не го казвам от пристрастие.

На второ място са Керем и Лизге
Прекрасни са. Много мили и готини. Лизге е като френско маце. Без забележки към стайлинг и поведение и от двамата. Керем е нахвалил колежката и то заслужено. Казал е че тя е звездата в главната роля и че той не бил такъв.

Мурчо хич не ми се коментира на тези години как се прави на интересен и драпа за внимание и как е хванал ръката на колежката. Джемре не ми хареса изобщо, като класа и стил.  Да не отварям темата за миналата година още по зле бяха с колежката да не говорим и за фриволното поведение при това обвързани в живота.

Наистина се радваме че Чаатай и Демет показаха как трябва да се държиш на подобно важно събитие. Всичко си беше на Ниво и като по протокол. Не съм си и помислила че ще си наруши принципа да смесва личния си живот с проф. ангажимент и да помъкне гаджето със себе си. Те и другите колеги не го правят. Разбира се че има и изключения. Някой си ходят със съпругите и приятелките.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:45 от femmi2

# 462
Чаатай Улусой, който се появи в Кан за сериала „Ешреф Руя“ с участието на Демет Йоздемир, беше забелязан на летището при завръщането си.
Актьорът, който изрази умората си, каза: „Графикът е натоварен. Разменяме се между дублите“ и добави, че ще възобнови работата си на снимачната площадка утре.

# 463
# 464
Чаатай Улусой, който се появи в Кан за сериала „Ешреф Руя“ с участието на Демет Йоздемир, беше забелязан на летището при завръщането си.
Актьорът, който изрази умората си, каза: „Графикът е натоварен. Разменяме се между дублите“ и добави, че ще възобнови работата си на снимачната площадка утре.

Имаме и репортаж.  Бреййй чак да не повярваш че го уловиха и не избяга.  Ама що да го прави като е с мениджъра си.  Лични въпроси няма ли ?  😅

Веднага ли на снимачната площадка. Няма ли ден почивка поне да се освестят. 

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 00:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт