Отговори
# 45
Цитат
Мисля, че тази снимка е направена с майката и бащата на Ешреф. Хъдър, чичото на Ешреф, го е търсил през цялото това време и не се е тревожил, защото е бил с Якуп, но сега, когато Якуп е починал, това излезе наяве..
Дали Хъдър е баща или чичо на Ешреф ще разберем скоро. Факт е обаче сериозната загриженост на Хъдър за Ешреф и не само защото Ешреф би могъл да се справи с мафията и Кадир. Тук има и нещо много по-дълбоко. Бащинска загриженост, топлота в гласа при разговор между двамата, обръщението "синко" и ответната реакция на Ешреф. Повярва му, довери му се и сякаш усети уюта на семейството, на близките.
Новата героиня Неджла също е добро попадение. Да видим как ще се завърти историята и около нея.

# 46
Така е Ешреф не се доверява лесно и на кого да е . Усети вътрешно  че с Хадър може да го направи . Той проявява загриженост и го нарича ''Синко''. Двамата си приличат не само визуално , но и по характер и принципи . Дали му е баща или чичо му е близък и в двата случая и Ешреф няма да бъде сирак .  Неджля може да се окаже  дъщеря на Хъдър  и той да се е оженил отново и сега Ешреф ще има и сестра.  Ще се разбере скоро кой на коги какъв е  .

''Защото те Обичам толкова много''Hug Sob Sob Broken Heart Cupid Cold SweatRevolving Hearts

Цитат
Най-накрая се изправят един срещу друг. Нисан казва, че ще го напусне, а Ешреф повтаря, че няма да си тръгне, няма да си тръгне. Това означава, че Ешреф вече няма да напусне Нисан, дори и да умре. Heart

Преведено от турски от Грок
„Ти подчерта ситуацията, аз те задрасках... Ще осъзнаеш дали си бил заплашен или не, когато си в гроба, а тогава ще е твърде късно... Помисли за неприятните събития, които ще се случат между нас. Не искам да те виждам около Нисан!“
EŞREF TEK🔥

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:56 от femmi2

# 47
# 48
Бирсен е писала за колежката ни Бенсу Сорал от ''Ичерде'' , която в момента ще си партнира с Киво в Организето
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bensu-soralin-paris-cikarmasi/64649/
Кацането на Бенсу Сорал в Париж
Бенсу Сорал, която участва в телевизионния сериал „Organize İşler Karun Hazinesi“ и продължава да води преговори за нов сезон, беше единствената туркиня, поканена на ревю на марка бижута, проведено по време на Седмицата на модата в Париж.

Бенсу Сорал присъства на Седмицата на модата в Париж по специална покана на марката за бижута Messika. Събитието, което събра световни модни гиганти и звезди, включваше и Сорал, която наблюдаваше модното ревю по случай 20-годишнината на марката.

Бенсу Сорал , единствената турска актриса, поканена на модното ревю , направи фурор със своята елегантност и красота. Сорал, която участва в сериала „Organize İşler Karun Hazinesi“, който излезе на снимачната площадка вчера, продължава да преговаря за нови роли в сериали.

# 49
Слагам няколко стоп кадъра от най-силният и емоционален за мен момент. Много добре написан, пълен със заряд, наситен с емоции, жар и чувство.
Изигран страхотно от Демет и Чачо.
Двамата направо са огън!
В следващ пост ще сложа диалога и гифките.

# 50
Слагам няколко стоп кадъра от най-силният и емоционален за мен момент. Много добре написан, пълен със заряд, наситен с емоции, жар и чувство.
Изигран страхотно от Демет и Чачо.
Двамата направо са огън!
В следващ пост ще сложа диалога и гифките.

Абсолютно ! Много силен и любим  , въздействащ и емоционален момент изигран върховно и от двамата !  Диалога и думите те пронизват и признанията  от любов и болка и тъга и страх . Heart Exl

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 17:29 от femmi2

# 51
EşSan

- Сама ли ще останеш?
- Ще се обадя на Джерен.
- Ако искаш ела при нас. Мама Хафизе е там, ще си спокойна.
- Не искам никого да виждам.
- И мен ли също?
- Аз това ли казах?
- Нисан, имам работа, а не искам да оставаш сама.

- Теб те няма от половин година, ще се оправя някак.
- Ще се оправиш, разбира се. Дори не усети отсъствието ми.
- Не разбрах.
- Нищо.

- Какво искаш да кажеш? Не разбрах!
- Динчер е все около теб! Не се отделя от теб!
- Той ми помага.
- Причината?

- Ще ти обясня причината. То осъществи мечтите ми! Направи ми албум!
- Изобщо не ми хареса! Съвсем! Не искам този тип да се върти около теб, Нисан!
-  В качеството на какъв ми говориш това?
- Като Ешреф Тек.

- Спомняш ли си последния разговор? Това, което ми каза? Каза ми: "Забрави ме!" Щом се обадиха за Руя, веднага зачеркна всичко, което преживяхме. Остави ме в ужасно състояние! Мъчех се от угризения на съвестта, заради това, че влезе в затвора заради мен! Обвинявах се! Не можех да заспя! Каза ми да те забравя, да не идвам повече! Бях съгласна да те чакам цял живот!

- Никой няма да чака никого цял живот.
- Но ти вече много години търсиш Руя.
- Моята ситуация е нетипична.

- Ако твоята е нетипична, то и моята също! Само ти ли си влюбен?! Колко много си обичал, какво излиза? Само на теб ли ти липсва, само ти ли обичаш! Ти изобщо знаеш ли какво преживях за тези шест месеца?!  Да ти разкажа ли?
- С Динчер сте имали нещо.

- Кълна се, сега ще ти го забия в главата! Нито секунда не съм прекарала, без да мисля за теб! Дори момент такъв не е имало! Не можеф да дишам нощем! Не можех да спя по нощите! През цялото време си задаваф въпроси: Кога ще излезе? Какво прави там? Липсвам ли му? Но аз си мислех, ако му липсвах, щеше да се обади! Опитвайки се да те дабравя, да не мисля за теб, ми липсваше още повече! Ти беше като блато! Мислейки за теб, още повече потънах там! Затова не ми казвай нищо за Динчер! Разбра ли!?

- Той изобщо не ми харесва, Нисан!
- Ти болен ли си?! Ти не можеш да ме разбереш, или не искаш да разбереш? Каква е целта ти?
- Не искам да го виждам до теб!

- Сега не става дума за този мъж, а за теб. Това, че във всеки един момент може да си тръгнеш! Това, че каза, че не ме обичаш, каза да те забравя и сам забрави.
- Аз те помолих да ме забравиш не защото не те обичам.
- А защо тогава го каза?

- Аз така казах, защото много те обичам! Аз така казах, за да не страдаш повече!
- Това значи любов и влюбване! Да се влюбиш, значи да страдаш, страх от загуба! И най-ужасното е, че с влюбих в мъж като теб, който е толкова близо до смъртта!

- Тогава не обичай.
- Да не обичам тогава?
- Ти страдаш, не обичай!

- Но в живота има моменти, които болят още повече, Ешреф. Например, загубата на Афра. Загубих единствения скъп за мен човек. Аз я погребах... Дори да страдам заради теб е прекрасно, Ешреф! Аз просто исках тази болка да не утихва, да не изчезва! След смъртта на Афра бях благодарна за болката, която изпитвах заради теб! Оказва се, че това е още нищо! Че едва сега започвам! Какво да правя сега, Ешреф? Оставих под земята единствения скъп за мен човек! Сестра ми беше убита! Как ще дишам?

- До теб съм.
- Не си до мен. Пак ще си отидеш, знам.
- Тук съм, Нисан. Тук съм и няма да те изоставя. Тук съм и няма да те изоставя.

Общи условия

Активация на акаунт