Отговори
# 255
Хриси знам че Опасни улици е класика и обичан сериал  и няма да го махнат заради когото и да е. Не съм се изразила правилно.... Имах предвид ако нямаше такъв сериал тогава можеше да борим конкуренцията в Петък.  Иначе си права добре сме си в Сряда и това е нашият ден. Сега се радваме но може и да има спадове което е нормално. Дано продължим с този успех.

# 256
Хриси знам че Опасни улици е класика и обичан сериал  и няма да го махнат заради когото и да е. Не съм се изразила правилно.... Имах предвид ако нямаше такъв сериал тогава можеше да борим конкуренцията в Петък.  Иначе си права добре сме си в Сряда и това е нашият ден. Сега се радваме но може и да има спадове което е нормално. Дано продължим с този успех.
Е, да ако ОУ го нямаше в тези 20 години можеше 😁😁

# 257
Сокаците направиха уникален ход с връщането на Али заслужават си успехите тоя сезон за сега.🥹

Колкото до всичко останало Енгин ще е сряда да видим какво ще стане Сахипсизите още ли ще опадат

# 258
Е те ОУ само тотала взеха на Шербета останалото е за Ш. Аз не очаквах пак същите цифри като сезон 2 и 3 , но се държи се още.
Енгин още повече го спрягат в Сряда. Може би най-ранно в края на месеца , но засега още няма дата.
На Мерт Я с тия скандали вчера и те не се знаят кога ще почнат.
Така че засега двата сериала на канал д ДГ и Ешреф са доста добре, но при почти никаква конкуренция. Браво.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:16 от itshristina

# 259
Хайде да сменя посоката! Да обърнем внимание и на  "Сънливец".
В следващ пост ще сложа отново и сюжета, за да вървят заедно.

Uykucu

Трейлър

В кината от 29 октомври

- Какви дяволи има само така, че стават причина да се съберат ангелите. И ако искат дори и дяволите се превръщат в ангел. Защото всъщност всичко е едно.
- От теб няма как да стане сънливец.
- В нашата професия целта е да си безсмъртен. Целта ми е ясна докато не съм принуден.
- Дори да ти разбия главата, дори да ти счупя ребрата ти ще умреш.
- Но ние не сме убийци.
- Добре дошла в живота ми!

- Бате коя е тази жена?
- Гостенка ни е, Афро. Гостенка.
- Отворете прозореца! Батко Ферман ще лети.
- Имаш ли място, където да останеш?
- Ти се опитваш да ме набуташ в дома си ли?
- На улицата ли да те изхвърля?
- Батко, ти да не изпитваш нещо към това момиче?
- Не говори глупости, Афро!

- Всъщност ти какво работиш?
- Аз просто мия мръсотията.
- Батко Ферман не се доверява лесно на хората.Довери ли се повече никога не го изоставя.
- Замисли се,че мисълта ти е оръжие.
- Забързай!
- Беше убита.
- Сега!
- Ти си...

- Цялата отговорност за момичето ще е поета от теб.
- В живота ми влезна една жена.
- Това означава, че сърцето ти омеква. Милостивия всевишен показва твоето милосърдие.
- Защо ме гледаш така?
- Как?
- Сякаш си се влюбил.
- Любовта ако не е, за да покаже раните на двама души, тогава за какво е?
- Обичам те. Моля те! Кажи, че ме чуваш...

Диди, още веднъж благодаря за превода!
Интересен се очертана и този филм, но ние кога ще имаме възможност да го гледаме - не се знае.

# 260
Дано не се бавят много и го закупят. До колкото е известно има период ,който трябва да изтече, когато е по кината. Изглежда интересно и интригуващо има всички предпоставки за успех и да разбие класациите. Защо не и международно да пробие.  Време е Чаатай да излезе и снима извън Турция.Flowers Four Leaf Clover Още повече в тая криза и случващото се не се живее и работи никак лесно и който може да си го позволи  ще се спасява.

Благодаря за гифчетата.  Личи си че са се постарали и че ще бъде истинско кино и качество.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:22 от femmi2

# 261
Благодаря ти, Еми! Използвам случая да коментирам, че трейлърът на "Uykucu" изглежда страхотно Hands Clap Според мен в началото ще го пуснат само по кината, но после вероятно имат договор да влезе в каталога на някоя от платформите. HBO са силни в излъчването на световните кино заглавия. В Турция не знам какви са им позициите, но напоследък Amazon Prime са доста активни. Едва ли ще го обявят веднага, за да не си подбиват публиката в киносалоните, обаче със сигурност няма да остане така Kissing Smiling Eyes Ето и Феми е писала същото Sunglasses

# 262
По кината ще е като човек който ходи са гледа Ефлятун с Керем бая се озорих защото го водеха фестивален ще разгледам списъците на излъчване на филма като дойде време

# 263

•Трейлър за "Uykucu": Тайните на две ранени души•

Редакционният екип на cheek-look.ru представя първия поглед към дългоочаквания филм, където съдби, любов и сенките на миналото се преплитат.

Сюжет и атмосфера
🎬 "Uykucu" разказва историята на две ранени души, Ферман и Сайе, чиито пътища се пресичат в смъртоносна игра, играна от тайна организация. Опасната им любов се превръща в изпитание - как могат да оцелеят и да приемат тъмното си минало? Сюжетът съчетава психологическо напрежение и динамични сцени, създавайки непредсказуем разказ. Ще победи ли любовта страха?

Актьорски състав и екип
🌟 С участието на Чаатай Улусой и Елчин Сангу, чиято химия е впечатляваща още в трейлъра! Режисьорът Джан Улкай и сценаристът Кубилай Тат са създали свят, където всеки детайл е от значение. Поддържащият актьорски състав на Баръш Фалай и Тамер Левент добавя дълбочина. Сигурен съм, че изпълнението им ще ви остави без думи!

Дата на излизане и очаквания
📅 Премиерата е насрочена за 29 октомври 2025 г. в кината. Чакането не е дълго, но ще имате ли търпение? Филмът обещава зрелище и емоция - какво се крие зад заглавието "Uykucu"? Нямаме търпение!

— И така, с какво се занимаваш?
— Просто измивам мръсотия.

💣💥
⠀ ⠀
Трейлър за филма #Uykucu, който излиза в турските кина на 29 октомври.

📝 | Синопсис на сюжета:

▪Ферман е един от убийците на тайна организация, наречена „Маса“. Тази организация активира своите „спящи“ агенти, за да елиминират бивши агенти, които са излежали присъдата си, като инсценират смъртта им, за да изглежда като самоубийство. Ферман е един от тези спящи агенти. По заповед на „Маса“, спящите агенти елиминират бившите си колеги, създавайки привидност за самоубийство. Когато срокът на служба на агента изтече, той също става жертва на тази инсценировка. Не се провежда разследване по такива случаи и делата се приключват окончателно.

Ферман живее с приятеля си, по прякор Афро, в стар апартамент в квартал Бейоглу. Подобно на другите членове на Маса, те имат прикритие – обикновена професия. Ферман е майстор на ебру (изкуството на рисуването върху вода). Той използва шарките, които създава, за да украсява кориците на стари книги. Той е особено заинтересован и от Месневи (известно суфийско поетично произведение). Изучава Месневи с интерес и се опитва да следва пътя, който то показва. Често посещава дервишкия орден Месневи, където води разговори с майстора. Той също така се предлага като доброволец за реставриране на стари книги с износени корици в библиотеката на Месневи.

Начело на тайната организация Маса стои важен лидер, известен като „Картал“ („Орел“). Ферман получава всички заповеди директно от Картал и ги изпълнява незабавно.

Един ден, когато Ферман инсценира поредното самоубийство на бивш агент, жена на име Сайе случайно става свидетел на инцидента. Сайе е жена, която се бори сама за живота си и е платила висока цена, за да остане на този свят. Нейният живот, борба, усърдие и постоянство привличат вниманието на Ферман. Отначало той не обръща внимание на появата ѝ на местопрестъплението, но след това започва да проявява интерес към нея.
от Галия Карахан

# 264
На Чачовото лозе са . Имал е кратка почивка и е отишъл сред природата и тишината . Може и фотото да не е от сега да е по старо ... Жената на Иляс е споделила снимката .

Çağatay Ulusoy FanClub
@cagatayyfanclub
·
2h
Çağatay Ulusoy ve İlyas Güngör
🔗 Aysun Yıldız Güngör, Instagram Story

Ахмет Йълдъръм, който играе Сунгур в „Ешреф Руя“, в отговор на въпроса „С кого бихте искали да участвате в един и същи проект?“ каза: „Много съм доволен от настоящите си партньори. Чаатай е невероятен човек; опознах го отблизо и наистина ми хареса. Той е много трудолюбив, много дисциплиниран и дружелюбен.“ А на въпроса кой е най-трудолюбив на снимачната площадка, той посочи Чаатай Улусой.
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1976267448690057550

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:02 от femmi2

# 265
СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 17 /ВТОРИ СЕЗОН/

ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/17-neron-angelov-nov.html

# 266
Имаме превод от Нерон  . Благодарим !

От канал  D. Явно от тела нещо не го е превел правилно, щото си помислих друго .

https://x.com/KanalD/status/1976181802483187861

Нека тези, които чуят, разпространят новината за нашето първо място. 📣

#EşrefRüya стана лидер в категориите TOTAL, AB и 20+ABC1 с епизода от снощи! 👏

„-Ако има някой, когото мразя най-много, това си ти.
- И аз се влюбих в теб“
ЦЕЛУВКАТА, ТОЛКОВА СА СЛАДКИ

Ешреф има великолепно чувство за хумооор дори и когато е напечено ... ето това зрителите харесваме в сериала и закачките междy ЕшСан. 

„-Кои бяха те?
-Руснаци
-Какво искат?
-Насочват се към топлите морета“
- Моля ?

https://x.com/Heartless_103/status/1975990476680364150

-  Как ме намери?
 –  От корена?
-  Носът ти сигурно е добър в обонянието?
 -  Носът ми не е добър в обонянието. Ароматът ти е много приятен.

omg, Обичам тези техни флиртуващи разговорни вибрации.

https://x.com/demetodr/status/1976023093488599200

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 18:56 от femmi2

# 267

„Сингъл“ в рейтингите

Четвъртък, 09.10.2025, 11:48 ч.
Kanal D
Много обсъжданият сериал на Kanal D, „Eşref Rüya“, зае първото място в рейтингите със своите предателства, отмъщение и тайни. Сериалът разтърси и онлайн медиите с последния си епизод. Похвали заляха за изпълненията на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, а #esrefruya се превърна в актуална тема в онлайн медиите.

НЕЗАМЕНИМИЯТ СЕРИАЛ В СРЯДА: EŞREF RÜYA
ЕДИНСТВЕН В РЕЙТИНГИТЕ
НИСАН ОТНОВО ВДЪХНОВЯВА EŞREF!
ЕШРЕФ Е МЕЖДУ ИСТИНАТА И ЛЮБОВТА СИ
Във вълнуващия епизод Ешреф се опита да убеди Нисан, че няма нищо общо със смъртта на Афра. Докато двамата разговарят, те неочаквано са нападнати от въоръжен мъж. Нисан се мъчи да потисне подозренията си, но Ешреф ѝ обещава, че ще научи цялата истина.

ОПАСНОТО РЕШЕНИЕ НА ЧИЙДЕМ
В изпълнения с екшън епизод прокурорът, научавайки, че Чийдем е получил записа, го иска. Чийдем обяснява ситуацията на Кадир. Паникьосан от възможността записът да бъде разкрит, Кадир се изправя срещу Динчер. Седа продължава да изнудва Чийдем, настоявайки тя да унищожи записа. Чийдем умишлено предизвиква пътнотранспортно произшествие, за да избегне ситуацията и да унищожи записа, който има.

ВОЙНАТА МЕЖДУ КАДИР И ЕШРЕФ СЕ РАЗГАРЯ!
Фарук и Мюслюм предприемат действия, за да спасят Ърмак, която  се противопоставя на Кенан. Екипът успява да стигне до Ърмак и взема Кенан за заложник, целейки да разбере местоположението на Гюрдал. Кенан поставя капан на Ърмак, за да се спаси. Ърмак, която попада в капана, е взета за заложник заедно с Гюрдал.

ЕШРЕФ СЕ ДОКЛАДВА САМ!
Във финала на епизода Ешреф се опитва да докаже невинността си в очите на Нисан, но всичките му планове се провалят. Загубил доверието на жената, която обича, Ешреф взема най-радикалното решение в отчаянието си: той сам се докладва в полицията. Кадир обаче бяга в момента, в който чува сирените; Ешреф остава виновен. Този драматичен финал за Ешреф Руя предизвика огромен шум в социалните мрежи. Зрителите бяха нетърпеливи да разберат: „Дали това е признание на Ешреф или нов план?“ Следващият епизод на сериала вече е източник на любопитство.

САМ В РЕЙТИНГИТЕ
Ешреф Руя, също сам в надпреварата за рейтинги, зае първото място с общ рейтинг от 9.87, 7.3 по AB и 9.83 по 20+ABC1. Eşref Rüya разтърси онлайн медиите с последния си епизод. Заваляха похвали за изпълненията на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, а #esrefruya стана актуална тема в онлайн медиите.

# 268
Благодаря за споделеното Flowers Hibiscus

Кате Sunglasses забравих да напиша, че си четем мислите.  Амазон прайм напоследък са доста пробивни  и няма да се изненадаме да закупят филма и правата. Зависи как се договорят с продуцента . Мисля, че от Нетфликс ще проявят интерес . Все пак Чаатай е работил дълго за тях  и е новатор .

Цитат
Песента сякаш е написана буквално за Ешреф и Нисан, нали? Сякаш те влече от една емоция към друга, затваря те в ситуацията, в която се намират. Както и да е, Чаатай и Демет са легендарни.
https://x.com/DTural/status/1976018722989969808

Цитат
Чаатай Улусой е буквално създаден за тази роля. Не можеше да бъде по-добре. Само вижте харизмата на тази сцена, човече. 😎
https://x.com/DTural/status/1975999581675569436

Цитат
Ърмак попадна в капана на Кенан. Нещата стават наистина Объркани. 💥💥
https://x.com/DTural/status/1976006196827222399

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:37 от femmi2

# 269
„-Кои бяха те?
-Руснаци
-Какво искат?
-Насочват се към топлите морета“
- Моля ?

https://x.com/Heartless_103/status/1975990476680364150

-  Как ме намери?
 –  От корена?
-  Носът ти сигурно е добър в обонянието?
 -  Носът ми не е добър в обонянието. Ароматът ти е много приятен.

omg, Обичам тези техни флиртуващи разговорни вибрации.

https://x.com/demetodr/status/1976023093488599200

Общи условия

Активация на акаунт