Отговори
# 240
Благодаря за гифчетата Heart Eyes

Има някой мнения вече в мрежите че епизода бил лош и не се харесал. Може и да не от най добрите досега но чак пък толкова лош не е.  Доста действие имаше едно през друго и направо се ошашавихме...

Епизода трябва да се изгледа внимателно и с добър превод за да се осмисли и разбере правилно. Имаше от всичко но народа се ядосва какви ги пише Етемчо за Ешреф и Нисан. В случая накрая тя се осъзна. Ешреф има доста причини да иска да е в затвора, защото изгуби много и заложи и Нисан не му вярва и му говори тежки думи и го боли от това.

Вече след новия фраг нещата се променят от към хубаво.  

Ето мнения и цитати.  
"Проклинах Етем но след това което видях във фрагмана си казах Етем знае какво прави". 

"Всичко бих изтърпяла за тези моменти".  

"Каквото и да се случва при тях , през каквото и да минат, те винаги са заедно и се борят рамо до рамо".

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 02:12 от femmi2

# 241
Няма да кълнете по Етьо само с добро!
Моля за нищо за мен е удоволствие...

# 242
Феми, нормално е да има и недоволни. Различни хора, различни мнения и отношение към видяното. Всеки пречупва епизода през собствения си поглед.
Няма да се изненадам ако утре рейтингът е надолу. На турския зрител не може да се угоди.
Аз си харесах епизода и друго не ме интересува.
Уважавам чуждото мнение и не бих си позволила да опонирам, съветвам или нападам фенове, които мислят различно.

Диди, за Етьо само налагане с тояга, за да влезе в правия път.
Ако има късмет да ми занули някой от главните герои, направо очите му ще избода.

# 243
Слогана не го забравяте на Етьо:Историята я пишат само нещастните.
Тя Демет е умирала в негов сериал ставайки на ледена висулка с Екин Коч тъй ,че по лошо какво може да се случи?

# 244
По нощите си откраднах поста на Фло и го нося в нашата тема!
Фло, извини ме за цитата без разрешение, но много ми хареса рекламата на "Eshref Ruya" за MIPCOM.
Да, не им липсва самочувствие, но има и защо.
"Eshref Ruya" е наистина стойностен продукт.
Не им липсва самочувствие. Grinning
От основателя и главен изпълнителен директор Джан Окан, Inter Media:
"MIPCOM винаги е бил ключов пазар за нас и тази година целите ни отново са много ясни. Първият ни приоритет е да стартираме Eshref Ruya като глобална поредица от събития, осигурявайки партньорства в ключови територии.
Ешреф Рюя е едно от най-известните и престижни заглавия в нашата програма тази година.
Продуциран от TIMS&B Productions, сериалът бележи дългоочаквания екранен съюз на две от най-известните турски звезди, Чаатай Улусой и Демет Йоздемир. Първият кастинг на дуото вече генерира изключителни очаквания в Турция и на международните пазари.
В основата си историята улавя универсалните теми, които световната публика жадува днес - любов, драма, власт, предателство и скрити истини. Но това, което отличава Ешреф Рюя , е кинематографичният ѝ мащаб, емоционалната интензивност и отличителният разказ - качества, които са станали синоним на турската драма в най-добрия ѝ вид.
Позиционираме Ешреф Рюя като водеща премиум драма с най-високи производствени стойности. Сериалът е привлекателен както за жени, така и за мъже зрители, предлагайки динамичен разказ, където всеки епизод ескалира напрежението. Всеки герой въвежда нов слой дълбочина, оживен чрез изключителни изпълнения. От сценария до режисурата, от продукцията до музиката и от актьорската игра до операторската работа, всеки елемент е създаден, за да се създаде драма с изключително качество.
За нас всяко заглавие в каталога ни е уникално, но „Ешреф Рюя“ се откроява като проект, който не само обогатява нашата програма, но и предлага различни точки на свързване за всеки клиент и територия. Освен това, той допълнително засилва дългогодишното ни партньорство с TIMS&B Productions, подчертавайки общия ни ангажимент за създаване на световни хитове.
Това, което наистина отличава Ешреф Рюя, е разказването на истории, което не се ограничава до жанра. Сериалът не се ограничава само до любовна история или разказ за борба за власт – той е и двете, обогатен с дълбоки теми за любов, лоялност и идентичност.
Нисан, изигран от Демет Йоздемир, е идеалистичен музикант, който се оказва въвлечен в двоен живот като информатор под прикритие, за да защити сестра си. Ешреф, изигран от Чаатай Улусой, е влиятелна фигура, чиято сила е засенчена от тревожния спомен за първата му любов.
Динамиката им създава силен емоционален контраст, движейки историята едновременно с нежност и интензивност. Точно както героите въплъщават двойствеността, самият сериал поддържа забележителен баланс: романтиката е съчетана със завладяващ импулс, а драматичната му тежест е омекотена с моменти на топлина и хумор.
В допълнение към това, изключителните производствени качества допълнително издигат преживяването. От поразителния визуален дизайн и внимателно композираната музика до ритъма и темпото, всеки елемент е създаден, за да поддържа ангажираността на публиката епизод след епизод. Турските драми вече са известни с емоционалното си въздействие, но Ешреф Рюя засилва тази традиция, предлагайки смела, освежаваща и забележителна продукция."

# 245
Да видим какво я накарва да подпише малоумника Динчер в края на фрага?

# 246
# 247
Добро утроооо ☀️ след Ешрефа.... 💥 Ще ни трябва доста кафенце да се освестим.🤯 Има и още да публикуваме и от филма.  

Вече имаме и бърз превод. Благодарим. Flowers Hibiscus

Тенкю и на Фло и Емито за споделеното от Интер Медия. Няма лошо нека имат самочувствие. Все пак е необходимо като представяш продукт - проект. Заслужено е това ,защото наистина Ешреф Рюя е стойност и качество , кинематография и звезден талант и прекрасно партньорство и не на последно място висок рейтинг и доверие от публиката. Ние ще сме първите , които ще открием изложението на Мипкома от 13 - ти Октомври. След нас ще са другите проекти на колегите.

Започваме денят с кафенце и цигара. Класика в жанра.  Чачо - агент Ферман ще си пуши и пие без цензура.  Айде искаме и нещо по така горещоооо 🔥

Погледнете само... Луксозна пура в красиви мъжки ръце и да знае как да запали Огъня и пламта в теееееб. 💥🔥🔥🔥😛😘 Имаме и аксесоари пръстени.  Много са готини харесаха ми.  Дали ще има и тату като в Делибал.

Качил в  ИГ профила си трейлъра.🔥

След пускането сме в трендааа:muscle:

Елчин е готина Огнена бойна  мацка рижавелкаааа.. . Много ми харесаха двамата още вчера го написах това. Подхожда му на натюрела и Чачовият темперамент. И двамата умеят да се бият и да пресъздават образи и любов.  

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 10:30 от femmi2

# 248
Здравейте, дами!

Сервирам още по кафе и започвам с рейтинга - щастлива съм! Всички стрелкички сочат нагоре.
Феми, вече ще те слушам! Ти единствена твърдеше, че ще стигнем десятката и наистина сме се запътили натам.
Фло, благодаря за линка! Да не се заричам, но още тази нощ ще изгледам епизода.
Качвам рейтинга и изчезвам, че приятелите ми ще изпият кафето без мен.
По-късно ще поствам всичко, което излезе за епизода и филма.

"Гласът на красотата звучи тихо:
той прониква само в най-чувствителните уши."
Фридрих Вилхелм Ницше
Нека денят ни е изпълнен с много красота, усмивки и позитивно настроение
!

# 249
Привет! Hug Да си кажа и аз мнението за снощния епизод. По едно време и на мен ми доскуча, прекалено проточиха драмата с Гюрдал и Ермак, та чак си мислех, че няма да ги освободят в тоя епизод. Но към края действието се разбърза и финала беше типично изненадващ и интригуващ. Ама то няма как всичко да е по мед и масло, иначе ще е още по скучно. Етем винаги знае как да оправи нещата след като ги е оплел. Мен само финала ме притеснява все още.Никога , ама никога няма да приема трагичен финал, па колкото и да ни подготвя Етемчо. Joy

# 250
Рейта е пирон , трепач и бетон! Ще я забием тая 10 - ка и още каааак Stuck Out Tongue Когато пиша и говоря нещо не е напразно и просто ей така и не само в този случай е така.  

Канал D се радват и се кефят на Огромния успех и чак купон ще спретнат. Ако го направят ще е заслужено напълно. Имам усещането че се бъзикат с Шербета нещо или с другите конкуренции.... Ако Ешрефа го бяха сложили в Петъка смятайте.... Вече Шербета не е толкова опасен и непробиваем след толкоз скандали и поредни сезони... "Гаддара" с Чаатай  го бяха сложили в Петъка от бившия Фокс но не постигна тези резултати но пак оцеля 20 епизода сигурни със среден до добър рейтинг. Накрая го претупаха и ме е яд че можеше още един епизод да отпуснат..... Нейсе! Минало ,заминало.

Иначе съм на мнението на Пипи 🌹 колкото и да ни подготвя Етемчо към фаталния край няма да го приемем и ще си измислим наш си по хубав и щастлив.  

Това че е спасиха Гюрдал и Ърмак е добре няма да го разтягат повече. Хареса ми определено края на епизода и фрага за следващия.  Има надежда и сме обнадеждени и се размечтахме. Но както знаем те са объркващо монтирани и може да се щастливи и спокойни за кратко или миг и после айдеее пак отново....  

Какво мислите че ще подпише Нисан и дали изобщо ще го направи.... Без да чете ей така на доверие.  Динчер ще я съсипе.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:35 от femmi2

# 251
Пак ще го пусна че ме изкефи

# 252

Еее , как няма да те изкефи и както всички нас. Дори и екипа и актьорите са се зарадвали и ще го празнуват.  Това е стимул и оценка на трудът им.  Турският зрител този път прояви вкус , колкото и непредвидим да е. Определено продуцентите и канала и всички нацелиха проекта и златната среда и знаят какво правят и как.  Но няма да има 3 - ти сезон милион процента сме убедени.  Колкото и да натискат всички и да гледат печалбата няма нужда да се разтяга излишно. Така е най добре. Ние си почнахме дизи сезона през есента съвсем навреме и нормално така че е достатъчно за брой епизоди до пролетта или до лятната ваканция.

Обаче мисля и така ми се дава отгоре от звездите че нашият патрон ще работи отново с ТИМС след Ешрефа и няма да го пуснат току така.  И току виж събрали Чаатай и Демет по скоро от колкото сме мислили и мечтали. Някои и за трети път ги събират така че не е невъзможно. Успехът е гарантиран. Все пак да не казваме голяма дума не се знае нищо....  но има голям шанс затова.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:15 от femmi2

# 253
Рейта е пирон , трепач и бетон! Ще я забием тая 10 - ка и още каааак Stuck Out Tongue Когато пиша и говоря нещо не е напразно и просто ей така и не само в този случай е така.  

Канал D се радват и се кефят на Огромния успех и чак купон ще спретнат. Ако го направят ще е заслужено напълно. Имам усещането че се бъзикат с Шербета нещо или с другите конкуренции.... Ако Ешрефа го бяха сложили в Петъка смятайте.... Вече Шербета не е толкова опасен и непробиваем след толкоз скандали и поредни сезони... "Гаддара" с Чаатай  го бяха сложили в Петъка от бившия Фокс но не постигна тези резултати но пак оцеля 20 епизода сигурни със среден до добър рейтинг. Накрая го претупаха и ме е яд че можеше още един епизод да отпуснат..... Нейсе! Минало ,заминало.

Иначе съм на мнението на Пипи 🌹 колкото и да ни подготвя Етемчо към фаталния край няма да го приемем и ще си измислим наш си по хубав и щастлив.  

Това че е спасиха Гюрдал и Ърмак е добре няма да го разтягат повече. Хареса ми определено края на епизода и фрага за следващия.  Има надежда и сме обнадеждени и се размечтахме. Но както знаем те са объркващо монтирани и може да се щастливи и спокойни за кратко или миг и после айдеее пак отново....  

Какво мислите че ще подпише Нисан и дали изобщо ще го направи.... Без да чете ей така на доверие.  Динчер ще я съсипе.

Феми само тук се включвам само да ти кажа че нямаше как Ешреф да бъде в Петък защото нямаше как канал д да махнат опасни улици заради Чаатай а този сериал е бетон там. Едва ли щяха да направят компромис. Добре са си в сряда. Радвам се за успеха , но първо си направете проучване преди са се пише нещо. С добри намерения го казвам.

# 254
Серенай за Мави

Общи условия

Активация на акаунт