Отговори
# 210
Това не ми харесва, оффф Етем оффф!

# 211
И аз съм малко разочарована. Как може Нисан да повярва на човек, когото почти не познава и да не вярва на човека, когото обича.
Влязохме в шаблона, а това не ми се нрави. Можеше нещо друго да измисли Етем.

# 212
Да бе не убивал ? И от къде е толкова сигурна?!  Нисан да не вярва толкоз на непознати и изрича тежки думи  че ме ядосва наистина. Сбъдвал й мечтите ... Но с цената на какво. На лично Отмъщение и Смърт.

Ешреф направи толкова за нея доказа любовта си закриля я. Не дава и косъм да падне от главата й. Само като й споменат името и той полудява и е готов да убие дори и да умре от Любов изгаряща и истинска. 🔥
Ешреф убива така е но тези, които си заслужават участта и предават доверието му. Той си има и принципи. Динчер няма скруполи също, като Кадир.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:10 от femmi2

# 213
"Нямаш ли връзка със сестра ми?"
"Ти беше нашата цел, искахме да те убием. Този човек уби брат ми и се заклехме, че ще убием всички, на които му пукаше."
"Спри да лъжеш!"
"Нека ми каже всичко, чакай!"
"След като брат ми почина, се заклех в отмъщение. Разбрах всичко, разбрах, че си любовник на Есреф. Тайно влязохме в хотела, но не те намерихме. Намерихме сестра ми и тя влезе в стаята с някакъв тип."
"И тогава?"
"Взех хапчетата. Той уби нашия човек и тя изкрещя: „Пусни ме, пусни ме.“

# 214
Мале ,малеее Нисан е неудържима заради Афра.

# 215
Айдеее и прокурорката е на мушка, дано се измъкне. Джерен най после да каже нещо умно.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:23 от pipilota65

# 216
Нещо Динчер го изкарват супермен - владее за момента цялото положение, разпорежда се с живота на всички и делата му вървят по план.
................

"Много завиждам на Нисан."
"Чигдем, все повече се превръщаш в патологичен случай, знаеш ли това?"
"Болен съм, а ти си моето лекарство."
"Вече знаем, че си болен."
"Ако разбереш нещо, обади ми се, но не се обаждай, пиши, иначе вече не мога да се занимавам с теб."
"Не е нужно да бъдеш толкова груб."

# 217
# 218
За втори път заплашват Чийдем да унищожи записите, тъпо. А Етем определено мрази Нисан.

# 219
Оффф Етем не е почитател на щастието и поне глътка въздух да има човек. Все зима , мъки , борби , трагедии , смърт , отмъщения и трудна любов.

Малеее професора не се шегува как ги надупчи с пАтлака Screamизведнъж. Има от кой да се учиии Stuck Out Tongue

Айдеее , Ешреф се обади на Нисан й каза култовата реплика за "вдъхновяващата жена" Sunglasses и ще има брутално мелеее , кръв и екшъъън Bowling

# 220
"Много завиждам на Нисан."
"Чигдем, все повече се превръщаш в патологичен случай, знаеш ли това?"
"Болен съм, а ти си моето лекарство."
"Вече знаем, че си болен."
"Ако разбереш нещо, обади ми се, но не се обаждай, пиши, иначе вече не мога да се занимавам с теб."
"Не е нужно да бъдеш толкова груб."

# 221
Ммммм да Ешреф току що се прости с 200 милиона и своя фъстък. А Чийдем какво направи?

# 222
Ешреф и Кадир се срещнаха Sunglasses

Как така се е простил със своя фъстък Frowning не вярвам.
Душата ще го заболи. Той ще жертва Кадилака ли неееее 💚💚✨💔😿😿😳🫣😢😢😢
Това е някакъв план.

Чийдем катастрофира с кадилака ли нищо не разбрах и се обърках.
Те после ще му направят двойник.Green Heart

# 223
Ммммм да Ешреф току що се прости с 200 милиона и своя фъстък. А Чийдем какво направи?

Чийдем излъга майка си, че я преследват, за да се спаси от записите, но един камион я блъсна.
Нисан обаче разбра, че Ешреф е плав, а онзи излъга.

# 224
Ешреф се сбогува с Нисан ли ? Какво е намислил ? Frowning Ще си тегли куршума ли какви са тия жални песни и тоя траур и мрак. 🖤

Абсурд да умре сега... Няма как. Ще съсипят сериала още в началото.

Обеща й че няма да я остави повече и ще си спази думата. Плюс това още не е довършил Кадир и Динчер. Така че няма да се върне там колкото и да говори затова сега и ще размисли.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 00:46 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт