Отговори
# 225
Ами Ешреф заложи колата си срещу 200 милиона за наркотиците , мислех, че ще ги взриви, а то по лошо. Обади се в полицията, че наркотиците са негови и пак в затвора. Това, че Нисан и просветна няма вече значение. Да видим сега колко ще лежи и кой ще го измъкне.

# 226
„Нисан, ти си много вдъхновяваща жена.“

- Ало? Отдел „Наркотици“? Ешреф Тек е в склада за лекарства в момента, побързайте.

Ешреф се сбогува с Нисан ли ? Какво е намислил. Ще си тегли куршума ли какви са тия жалби песни и тоя траур и мрак. 🖤
Ешреф се предаде на полицията, като каза за наркотиците, че са у него.
Нисан му се обади по телефона, за да му каже, че онзи лъже. А Ешреф ѝ каза, че желанието ѝ се е изпълнило и той ще отиде в затвора. Там му било мястото Най-спокойно остана да чака полицията.

Хареса ми този край. Мисля, че няма да влезе в затвора, а Хъдър ще го спаси.

# 227
Стига с този Затвор! Аман вече! ПиснА ми ! Angry Ешреф докога ще поема чужда вина и отговорност.

Трети път там няма да се върне колкото и някои да искат. На Нисан най сетне и просветна че онзи лъже и Ешреф е прав. Той е врял и кипял в тия неща и номера  в подземният свят и умее да преценява хората.

Аз също мисля че няма да иде в затвора и Хъдър ще се намеси и спаси по някакъв начин. Динчер също го иска вън ,не вътре.

Краят отново е напрегнат и пълен с обрати какво ще се случи. Признавам му  го на Етем това.

# 228
💥💥💥КРАЙ НА СЕРИАЛА!

- Прав беше, Ешреф! Този човек излъга.
- Вече няма значение. Права беше ти. Моето място е в затвора.

# 229
💥💥💥КРАЙ НА СЕРИАЛА!

- Прав беше, Ешреф! Този човек излъга.
- Вече няма значение. Права беше ти. Моето място е в затвора.

Може би Нисан ще направи нещо и няма да позволи да влезе в затвора. Ще се обединят с Хъдър или Чийдем и ще го спасят.

# 230
Може би Нисан ще направи нещо и няма да позволи да влезе в затвора. Ще се обединят с Хъдър или Чийдем и ще го спасят.
Чийдем своята кожа първо трябва да спасява. Приклещили са я от 3 страни и всеки я заплашва - Кадир, Динчер, Прокурорката, която пък непрекъснато души около нея, сякаш не ѝ е дъщеря. Но в интерес на истината се уплаши за живота на Чийдем и искаше да знае къде точно е дъщеря ѝ, за да ѝ помогне.
Епизодът и този път беше наситен със събития и обрати. Напрегнато и динамично действие - доволна съм. А най-много се радвам, че Нисан не се подведе докрай и премисляйки думите на брата на убития разбра, че лъже, защото онзи разказваше как е била облечена (мисля, че каза с пола и тениска), а всъщност Афра беше с бялата рокля.
Когато не е афектирана Нисан мисли трезво.
Пипи, благодаря за компанията. Зная, че си на работа и утре сигурно ще напишеш мнението си.
Аз и Феми оставаме да чакаме фрага.

# 231
Така е когато не е афектирана мисли трезво Нисан.

Епизода беше наситен с действие и много текст и диалози. Задължително ще го гледаме с превод.

Благодаря за компанията на всички тази вечер.

Хайде пуснаха фрагаааа отново е бомбастичееен Bowling ще има и хубави моменти с нашите гълъбчета но и още драма и екшън. Ешреф не е влязъл в затвора.

# 232
Докато чакаме фрага да сложа още веднъж разговора на Ешреф и Чийдем. Допадат ми нотките хумор в речта на Ешреф, много по-живописен образ го правят. Не е познатият ни от други сериали суховат мафиот.

"Мислиш ли, че Кадир е замесен в това?"
"Не мисля, но партньорът му - да. Мога да ти намеря партньора."
"Какво в замяна?"
"Какво можеш да ми дадеш?"
"Разочарование?"
"Не, вече е достатъчно."
"Тогава нямаше да си се влюбила в грешния мъж."
"Къде отиваш? Ще оставиш ли такава красива жена сама?"
"Ти си силна и независима жена, можеш да се справиш сама."
"Добре, давай."
"Хайде, седни вече."

# 233
Фрага вече го пуснаха по ТВ след епизода. При рускините няма ли го още ?

Много е добър не може да се разкаже трябва да се изживее и изгледа....

# 234
Още не, но Улкер е писала, че е на почивка и не е имала добра връзка с Интернет, но следващата сряда ще е на линия.

# 235
Ето го и фрага...

Предполагам, че рускините скоро ще го преведат, а може и Катя да го преведе ако е на линия. Ще изчакаме...

# 236
Ще изчакаме, който е на линия за превод.  Може и Дидка да помогне ако не е заспала.  Ако ли не и утре е ден нали така.

# 237
Ето го и фрага...

Предполагам, че рускините скоро ще го преведат, а може и Катя да го преведе ако е на линия. Ще изчакаме...

Н:Ако има някой който ще мразя толкова много това си ти.
И аз се влюбих в теб.
Н:Някакъв проблем ли имате с Ешреф?
Е:Има сметка която да ми даде.
Д:Защо не даваш покой на хората?
Е:Някой не иска нито да умра нито да влезна в затвора. Ако мен ме нямаше щеше ли да подпишеш?

# 238
Мерси, милооо 🌻

В случая при гълъбчетата е и аз се влюбих и аз те Обичам и аз те Мразя имам / ме  врагове от миналото.   С една дума изпепеляваща , опасна и фатална мафиотска любов. Heart

# 239

Eşref Rüya

Епизод 18, Трейлър 1

„Някой не иска да умра“

Н: Ако има някой който ще мразя толкова много това си ти.
И аз се влюбих в теб.
Н: Някакъв проблем ли имате с Ешреф?

Е: Има сметка, която да ми даде.
Д: Защо не даваш покой на хората?
Е: Някой не иска нито да умра нито да влезна в затвора. Ако мен ме нямаше, щеше ли да подпишеш?

Диди, благодаря за превода. Видях, че си ни превела и трейлъра на филма "Uykucu", но него ще оформя утре в отделен пост. Сега продължавам да мисля върху това, което видяхме тази вечер.
Ще чакам и този път с нетърпение бг субтитрите.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 01:16 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт