Отговори
# 270
Ехааа , Тенкю. Обичаме гифчета Heart Eyes

От сторито на Джан Улкай.
" СЪНЛИВЕЦЪТ" - Чаатай Улусой - Аджам Ферман.

И Елчин - Сайе

# 271
Цитат
Песента сякаш е написана буквално за Ешреф и Нисан, нали? Сякаш те влече от една емоция към друга, затваря те в ситуацията, в която се намират. Както и да е, Чаатай и Демет са легендарни.
https://x.com/DTural/status/1976018722989969808

Цитат
Чаатай Улусой е буквално създаден за тази роля. Не можеше да бъде по-добре. Само вижте харизмата на тази сцена, човече. 😎
https://x.com/DTural/status/1975999581675569436

Цитат
Ърмак попадна в капана на Кенан. Нещата стават наистина Объркани. 💥💥
https://x.com/DTural/status/1976006196827222399

# 272
Уауууу , мирише на барууут Bowling

Ешреф извади ли револвера всеки трябва да е готов за последствията. Гръм и мълнии и с този убийствен поглееед....Спокойно може да преподава уроци по стрелба  и не само... Всичко иска финес и усет и знания. От вътре да ти идва. 

Походката , харизмата , парфюмът  , строгата елегантност, енергията , вибрациите...💥💥🔥🔥🤯🤩🖤

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:08 от femmi2

# 273
EşSan Heart Eyes Heart

"Кажи ми нещо хубаво."
"Като например какво?"
"Като например колко съм красива? Кажи ми."
"За това ще трябва да прочета над хиляда книги."
"Но нямаме толкова време. Имаме само тази нощ."
"Тогава мога само да прошепна."

"Много завиждам на Нисан."
"Чийдем, все повече се превръщаш в патологичен случай, знаеш ли това?"
"Болна съм, а ти си моето лекарство."
"Вече знаем, че си болна."
"Ако разбереш нещо, обади ми се, но не се обаждай, пиши, иначе вече не мога да се занимавам с теб."
"Не е нужно да бъдеш толкова груб."

# 274
Джан Улкай е активен и по принцип е социален и си рекламира работата. Интересува се и чете и споделя отзиви.

# 275
# 276
#EşrefRüya prime time TEKRAR reytingleri.. 📌

Total | (19) | 1,88
AB | (17) | 1,57
ABC1 | (20) | 1,56

# 277
Хубав, усмихнат и приятен петъчен ден на всички. Simple Smile

Гледка срещу гледка.  Красотааа Sunglasses

Зад кадър Movie Camera

Злата Шлиферка в нов сериал отново по канал D  

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:40 от femmi2

# 278
Здравейте, дами!

Късно е за кафе, пък и Феми ни е почерпила, затова от мен - чай за тези които го предпочитат, в компанията на Чачо и разходка из сайтовете.
Цитат
💥 Сериалът „Мечтата на Ешреф“, с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, скоро ще се излъчва в Албания, Румъния, някои страни от Централна и Източна Европа и Латинска Америка. 

Цитат
Уау! 🤩
Buşra Develi 💥 в списание ELLE

🎙💭МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ💭🎙 

Цитат
Снимачната площадка на сериала „Мечтата на Ешреф“ беше толкова претъпкана с фенове, че Чаатай Улусой трудно успя да се качи в колата си сред тълпата. Затова екипът на филма трябваше да удвои охраната си, за да се справи с толкова голяма публика.

През есента трябва да падат листата,
а не настроението ни!
Пожелавам ви усмивки, които не се нуждаят от причина.

# 279
# 280
Кафе , чай или вино кой каквото пие и предпочита. Има за всеки вкус.

Много се радвам, че сериалът ни ще започне излъчването в тези държави. Чаатай има доста почитатели в Румъния да не кажа от най верните му и истински ,както и в Латинска Америка.  

От тела не ми се отваря ИГ.
Този който го имитира ли е срещнал Оригиналът. Бреййй, късметлия. Сигурно е щастлив до небесата.  Чаатай, какъвто е скромен се е усмихнал свенливо и го е похвалил. Blush

Народа се е размечтал след фрага за романтика и нещо по горещо.... Страстни и нежни целувки и любооов. ❤️🔥🔥😍😛🥰😘😘 Дано имаме тези моменти и не ги прекъснат, като преди. И ЕшСан и зрителите подкрепящи и гледащи заслужаваме реванш. С тая цензура едва ли ще има от всичко освен ако не платят глоба или направят вариант за ютуб и международната публика. Още си искаме и мечтаем да го разсъблекат, щото това изваяно тяло и фигура е грехота да се крие.

Къде ли са тук в къщата, където са всички от отбора ли или са   отишли някъде насаме сред природата.  

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:40 от femmi2

# 281
Фло, винаги ме усмихваш с този луд фен на Ешреф Тек.
Феми, специално за теб направих гифки, за до видиш това бледо копие. А оригинала, който ни държи пред екраните ще го оставя за нов пост.
Цитат
Ешреф не беше единственият😳

# 282
Мерсаааааж , с глас се смея на това бледо копие. Joy  Щом има това самочувствие че може да го имитира... Човека е почитател на сериала и Биг боса на мафията.
На копието му липсва харизма и чар , магнетизъм, походка с финес.  Това си е природа и талант от Господ.  То всеки може да си направи прическата и да се облече, като Чаатай - Ешреф и подкара фъстъка...

🖤🖤💚🤩🤩😍😽✨✨⚡🤍🩶

Бюшра зад кадър от катастрофата.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 17:01 от femmi2

# 283

„Ами ако си тръгна?“

В този момент той осъзна, че никога не би могъл да я пусне и би ѝ простил всичко.

Тя разбира, че всяка среща може да е последната им, а той разбира, че не може да съществува без нея.

Толкова скъпа и тиха 💔

# 284

Лайк от гаджето. Възможно е да иде на кино да го гледа филма. Сама или двамата с ашкъма.
 Тя има и представления може и да иде за подкрепа но доста се съмняваме като не обича да демонстрира ЛЖ и да го разпитват.  Програмата на Чаатай е натоварена до края на сериала. Реклама в Кан - Париж ,след това гала премиера на "Сънливеца". Възможно е и да има и срещи в чужбина с публиката. До края на сериала ще е на снимачната площадка и пред полезрението ни и след това иди го търси.... по сокаците и моретата и лозето. Вторият филм по договор със същия продуцент дали ще бързат да го заснемат или ще изчакат. Вече не знам как ще надскочи себе си но има още с какво да ни изуми и изненада.  Вторият филм няма да е екшън почти съм сигурна. Ще заложат на друг жанр. Защо не и комедиен ще му се получи без съмнение.

Социални рейтинги Wink

Адба за обсъждани мъже актьори. Важно е присъствието и да сме в десятката.  

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 18:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт