Отговори
# 330
Ешреф отново почерпи вдъхновение от Нисан! 🙃 И така, какъв ще бъде резултатът?

#EşrefRüya с новия си епизод в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване, по Amazon Prime.

Тук смееее 🫣🥹🥰

Тук направо изтръпнах... Помислих че вече са там и са променили програмата. Много добър колаж и стайлинг също. Между другото точно така си го представям в съзнанието с този стайлинг и цветове в черно и огнено червено  и така застанали за снимки на червения килим.

Цифровия проект ще го погледна и ме заинтригува. Ще си отделя линка, когато му дойде ред да го изгледам. Аслъ и Енгин стоят чудесно и на гала вечерта много ми харесаха като емоция и енергия. Изобщо каста е хубав.
В темата на Енгин прочетох  с превод много хубаво интервю с режисьора Улуч Байрактар. Чак се зачудих, като знам какъв темерут е но тук са успели да го убедят. Интересни неща разказа за проекта и Истанбул. Има дар слово.  Продуценти на сериала са ТИМС също, като нашия Ешреф.  Помня че тогава чакахме Улуч да свърши с този проект и да започне нашия след кратка почивка.

Не съм спец по модата но ми допадна костюма от Илка. Различен и същевременно фешън и готин и добре му стои на фигурата. Ще видим как ще облече Чачо дали ще ползва нещо от нейната марка и дизайн. Така ще си направи и реклама.

Аслъ също ми хареса. Браво на Руткай. Хубава Гала постараха се.

Дали нашите са излетели вече  или утре сутрин ще пътуват.
Сега на летището ще дебнат много журналисти и папараци.
Кои ще се измъкнат и кои уловят да разширяват и снимат и на отиване и връщане. Колко време ще бъдат там ? Ден ,два и се връщат на сета.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 18:05 от femmi2

# 331

Тук направо изтръпнах... Помислих че вече са там и са променили програмата. Много добър колаж и стайлинг също. Между другото точно така си го представям в съзнанието с този стайлинг и цветове в черно и огнено червено  и така застанали за снимки на червения килим.
Феми, тази фотка и мене ме заблуди сериозно. ИИ се е постарал добре тук. Страхотно изглеждат двамата.
Много ми хареса този момент от епизода.
Какво значи да се жертваш за братята си...

- Благодаря, че се съгласихте да се срещнем.
- Стана ми интересно кой краде стоката ми и уби хората ми.
- Аз съм.
- Щом си дошъл сам, значи си много смел.
- Всъщност сега съм безпомощен.
- Имам нужда повече от мъдрост, отколкото от смелост.

- Дай стоката, ще ти донеса парите.
- Защо да ти правя това добро?
- Ще ти дам името на човека, който те е прецакал.
- Това ме заинтересува.
- Ще донеса парите.
- А ако не ги донесеш?
- Тогава ще дойда и ще правиш с мен, каквото си искаш. Как ти се струва?
- Защо да ти вярвам?

- Договорихме се.
- Хубава кола.

# 332

Истински Мъж е Ешреф и Лидер и брат . Жертва любимия си фъстък заради Гюрдал . Broken HeartGreen Heart

# 333
🤩Снимки от снимачната площадка на телевизионния сериал „Мечтата на Ешреф“ #EşrefRüya 🩵🧿
И Танер се е фотнал с младежа, който се е снимал с Чачо.

🌀Обновление от Джерен 📸

# 334
Дали ще снимат епизод без главните актьори след като ще отсъстват.  Може и да снимат общи  сцени на останалите актьори. Предполагам няма да стоят там много и ще се върнат.

# 335
Най-много ден да стоят там. Все пак доста продукции за три дни. Помня Шербета актьорите стояха един ден там и на следващия ден повечето си тръгнаха обратно за Турция, но помня жените останаха там за кратка екскурзия защото графика го позволяваше.

# 336

Ако имат  повече свободно време и са заснели повече неща от сериала може и да останат там да разгледат града и разходят. Който иска и се интересува може и да си напазарува от бутиците, като има финансовата възможност. Money

Обаче сериала на Дуда - бившата изгора  е дръпнал в Петък. Нали ни гласяха за конкуренция но нещо размислиха ли...
Хубав ли е сериала за какво иде реч. Разкажете накратко. Бурчинка си я харесвам по принцип. С кой колега си партнираше че забравих...

Иначе новото дизи на Онурката и ОГМ доста добре се представя. Имаше и Гала вечер и реклама.  
Доста залагат на сериала явно.
Сценаристите кои са че има толкова похвали и тежка драма ли се очертава в стил ОГМ.
Може ли да мине Шербета най сетне някое дизи....

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 06:31 от femmi2

# 337
Аз леман е в събота беше първо за понеделник, но се стреснаха от ДГ. После за петък, но и там не искаха. Проблема единствен за тях че сценариската е тази от Див и тя буквално провали втория сезон. Бурчин трябваше първо с Таянч да си партнира, но той се забърка в голям скандал и продукцията го махна.

Онурката не е на ОГМ. На MF Yapim

Иначе на Улаш сериала е на ОГМ има шанс да го задмине,
Скрит текст:
проблема бе че институции се намесиха иначе почти съм сигурна че щеше да има оценките от минали сезони. Мелзей пак ще напишат нещо "нечувано" и пак могат да вдигнат рейта, но няма нищо общо от първите три сезона. Докато печели пари за канала и процента скоро няма да има финал.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 22:31 от itshristina

# 338
Разразили са се едни дебати и страсти в мрежите или по-точно в Туитър защо Демет поздравявала  повечето си колеги за РД освен Чаатай. Сега е пуснала поздрав и снимка с Енгин Акюрек. Не бива да се реагира и напада някой само защото е попитал и писал затова и то логично.

Ами какво да му коментираме и говорим повече.... Може би колежката се е съобразила с личният му живот и да няма скандали после Joy макар че това не е причина и ще е просто колегиален поздрав. На всички е ясно че Чаатай е резервиран и дискретен и самият той нищо не публикува ,рядко и лайква и не рекламира много проектите си.
Може и да е помолил колегите от Ешрефа и от продукцията  да не организират нищо,  щото иначе е много странно всичко.... Те за кой ли  не организираха партита и торти от екипа.... Дали са работили тогава или почивали.... Щото най различни теории и мнения има въпреки снимките от гаджето от лозето с балоните и пикапа.

Всяка година сме с кошницата да пусне снимка или благодари поне от уважение на феновете си но Йок! Преди го правеше но вече не и се спотайва. Добре че са аркадашите да пуснат по нещо. Тази година дори най близкият аркадаш  ММК пропусна, което е супер странно и нелогично. Rolling Eyes но това не означава че който иска не го е направил лично. Все пак има и телефони и Вайбър.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:56 от femmi2

# 339
Мислех, че съм проспала новия фраг, а то нищо няма. Защо така?!
Обаче феновете вече са настроени на вълна Кан:
Черно и бяло - също много добра комбинация.
Цитат
Готови сме да блестим ....Haziriz 🖤

Цитат
Според Mevcut Bilgi най-обсъжданите двойки от телевизионни сериали за седмицата; (27-04 октомври 2025 г.) 1. #EşSan

Разразили са се едни дебати и страсти в мрежите или по-точно в Туитър защо Демет поздравявала  повечето си колеги за РД освен Чаатай. Сега е пуснала поздрав и снимка с Енгин Акюрек.

Скрит текст:
Ами какво да му коментираме и говорим повече.... Може би колежката се е съобразила с личният му живот и да няма скандали после Joy макар че това не е причина и ще е просто колегиален поздрав. На всички е ясно че Чаатай е резервиран и дискретен и самият той нищо не публикува ,рядко и лайква и не рекламира много проектите си.
Може и да е помолил колегите от Ешрефа и от продукцията  да не организират нищо,  щото иначе е много странно всичко.... Те за кой ли  не организираха партита и торти от екипа.... Дали са работили тогава или почивали.... Щото най различни теории и мнения има въпреки снимките от гаджето от лозето с балоните и пикапа.

Всяка година сме с кошницата да пусне снимка или благодари поне от уважение на феновете си но Йок! Преди го правеше но вече не и се спотайва. Добре че са аркадашите да пуснат по нещо. Тази година дори най близкият аркадаш  ММК пропусна, което е супер странно и нелогично. Rolling Eyes но това не означава че който иска не го е направил лично. Все пак има и телефони и Вайбър.
Феми, аз пък не съм изненадана, че Демет не поздрави Чачо за рождения му ден публично. Дори я аплодирам. Тя толкова хейт отнася от вманиачени фенове, които се чудят какво да измислят за нея и как да я нападнат. Момичето се държи достойно и предпочита да се доказва като равностойна партньорка на Чачо. С талант, артистизъм и хъс изгражда образа на Нисан. Това е достатъчно.
С Чачо се сработиха чудесно. Видяхме, че на снимачната площадка няма проблем с него, останалите актьори и екип.
Снимките им от сета са много сладки:

# 340
Аз от това което съм чела тук съм останала с впечатление че Чаатай е доста затворен тип човек и не иска да се шуми покрай него. И той е везничка като мен явно и той ми изглежда доста интровертен човек. За което му правя евала набляга на работата а не на личен живот и скандали. Явно с годините не иска да е в центъра на събитията даже се учудвам как са успели да го навият за Кан. Както се вика колкото по-малко се бъркаш в личния живот на известните личности в случая турция е най-добре, но в повечето случай не се случва това.
Отделно за мен лично Демет и Чаатай ми изглеждат само професионалисти и нищо повече. Едва ли са приятели. За мен думата приятел има друга важност така мисля и в техния случай.

# 341
Между Везни и Дева е но  го пишат Везна и характера му е такъв. Балансьор е но има и черти и от Девата. Интроверт е. Сам е споделял че е бил хипер активно дете и родителите се чудели как да се справят и го записват на спорт ако правилно помня, щото все пак  това не е малко време.

Чаатай е от добрите примери как да си вършиш работата и да те уважават затова и оставиш след след теб и наследство без шум и скандали и държиш настрана ЛЖ.
Да не играеш пиар игрички като в детската градина и правиш на луди всички и да се хилиш и мълчиш нарочно че така ти е изгодно. 

Е , разбира се през лудите и млади години тинейджърски е имало изпълнения, което е съвсем нормално. Няма безгрешни на тоя свят дори и някои път да му идеализираме образа. И да е кривнал от пътя се е вкарал в правия.

Не знаем дали са приятели с Демет и ще бъдат ли такива след сериала но е факт че се сработват много добре имат слънчева и хубава енергия и атмосферата е приятна на площадката и няма вътрешни конфликти с екипа.
Рейтингите са отлични и вървим напред и турският зрител оцени качеството и професионализма и таланта и разбира се и Сценарият дори и да е с фатален край.

Ние също  се учудваме как са го навили за Кан на Мипкома, но са успяли и все пак това е част от задълженията му и работата. Абе ако сам не иска няма сила, която да го накара за каквото и да е. Сериала е супер успешен и с Фурор то е нещо страшно на площадката. Напомня на златното минало и Спомени Heart Така че ще е грехота да не се възползват от това и рекламират сериала международно и ще имат още повече продажби . Турската публика прояви вкус за качество и разбира се и още съвкупни неща.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 08:42 от femmi2

# 342
а то сериала ще има ли продължение или още не се знае?
Аз не виждам Чаатай да направи още един сезон.
Аз като видях началото и как неговия герой умира в колата така мисля че ще бъде евентуалния финал, иначе защо ще го показват

# 343
а то сериала ще има ли продължение или още не се знае?
Аз не виждам Чаатай да направи още един сезон.
Аз като видях началото и как неговия герой умира в колата така мисля че ще бъде евентуалния финал, иначе защо ще го показват
Едва ли ще има продължение този сериал. Чачо не участва в дълги проекти и не вярвам да подпише за 3-ти сезон.
Охх, хич не ща сериалът да завърши с трагична смърт на някой от главните герои.
Все си мисля, че въведението със смъртта на Ешреф е за заблуда на зрителите, но какво ще ни поднесе Етем, само той си знае.
Чачо и Демет са колеги - професионалисти, които се доказват в работата си, не разчитат на евтин PR за връзка и в живота. А това е обикнат похват на турците. От свободните двойки да направят "красива" любовна история и в реалния живот, за да има гледаемост. Благодаря от такъв фалш.
Покажи таланта си на екран, за да обикнат героя ти, да повярват в силата на любовта, изразена в играта ти, а не да те преследват по улиците и да питат за личен живот с екранната ти половинка.
Омръзнало ми е от такива нагласени любови, които се разпадат веднага след приключването на сериала.

# 344
Не , няма да има продължение от нов сезон. Два са достатъчни .
Не е от тия, които снимат по много дълги проекти особено на Обществената ТВ. Иначе на цифрови платформи снима  по повече.  

Какви ще са бъдещите планове занапред лични и професионални времето ще покаже. Това никой не знае  дори и самият Чаатай. Макар че ме съмнява за професионалните ,щото той си планира нещата и знае какво иска и в кое предизвикателство да се впусне. Ще си даде почивка но няма да издържи много дълго да не е пред камера и да играе с хъс и Огън от вътре. Той си обича професията и е роден затова.
Може би ще мине и зад камера след време и е пише собствен сценарии и истории и ще ги пресъздаде. Може би и ще преподава. Има какво да се научи от него Определено и придаде опит.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 06:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт