#EşrefRüya с новия си епизод в сряда от 20:00 по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване, по Amazon Prime.

Тук смееее 🫣🥹🥰

Тук направо изтръпнах... Помислих че вече са там и са променили програмата. Много добър колаж и стайлинг също. Между другото точно така си го представям в съзнанието с този стайлинг и цветове в черно и огнено червено и така застанали за снимки на червения килим.
Цифровия проект ще го погледна и ме заинтригува. Ще си отделя линка, когато му дойде ред да го изгледам. Аслъ и Енгин стоят чудесно и на гала вечерта много ми харесаха като емоция и енергия. Изобщо каста е хубав.
В темата на Енгин прочетох с превод много хубаво интервю с режисьора Улуч Байрактар. Чак се зачудих, като знам какъв темерут е но тук са успели да го убедят. Интересни неща разказа за проекта и Истанбул. Има дар слово. Продуценти на сериала са ТИМС също, като нашия Ешреф. Помня че тогава чакахме Улуч да свърши с този проект и да започне нашия след кратка почивка.
Не съм спец по модата но ми допадна костюма от Илка. Различен и същевременно фешън и готин и добре му стои на фигурата. Ще видим как ще облече Чачо дали ще ползва нещо от нейната марка и дизайн. Така ще си направи и реклама.
Аслъ също ми хареса. Браво на Руткай. Хубава Гала постараха се.

Дали нашите са излетели вече или утре сутрин ще пътуват.
Сега на летището ще дебнат много журналисти и папараци.
Кои ще се измъкнат и кои уловят да разширяват и снимат и на отиване и връщане. Колко време ще бъдат там ? Ден ,два и се връщат на сета.