Отговори
# 360
Ехаааа , Мерсаж за инфото .Flowers Hibiscus От сега предусещаме вкусът на успехаааа ..  и ще разбием класацийте . Хайде стискаме палци и международно да пробие и нашият патрон да снима извън Турция . Много ще ме е яд ако не помисли затова . Разбира се зависи от много неща не само желанието . Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 15:01 от femmi2

# 361
# 362
Айййй,  ще караме ретро съкровището в Парииииж . Ще има ШОУ с  Чаатай - Ешреф бей Green Heart
Чрез публикация в Twitter
„Г-н Ешреф, колата ви пристигна“
📸|

Fıstık is ready for Cannes! 🔥
📍 MIPCOM 2025

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 15:52 от femmi2

# 363
Айййй , ще караме ретро съкровището в Парииииж . Ще има ШОУ с  Чаатай - Ешреф бей . Green Heart
Чрез публикация в Twitter
„Г-н Ешреф, колата ви пристигна“
📸|

Fıstık is ready for Cannes! 🔥
📍 MIPCOM 2025

Ехаа, това ми хареса.
И ако не е по сценарий, а изненада - ще бъда още по-доволна.

# 364

Това не е същата като в сериала , но са се постарали Организаторите  да намерят такъв модел и цвят.

# 365
# 366
Ето го нашият красавееец по който всеки полудяваааа... 😱👏🤩🤩🤩❤️✨✨✨Мистър Чаатай бей - Ешреф Тек. Sunglasses

Много ми харесва стила. Елегантен и изчистен и в любимото черно да сме в тон със сериала цветово. И ризката бяла. Разкош. И с аксесоар очила. Sunglasses🖤🖤🤍🤍🔥🔥🫦🥵🥵🫣Браво на Илкаааа.  

# 367
# 368
Вайййй , ваййййй  бомба ееее динамит направооооо .  Има клипчета и сам и с двамата с Демет от терасата. Мисля че ще имат обща фотосесия.  🔥 Ох не могаааа тоз човек наистина ще те докара до аритмия на сърцетооооо😯🤯🤯🤯🥵🥵🫣. И с това ухание на мъжки секси парфюм.  

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 08:59 от femmi2

# 369

Демет и Чаатай позират заедно, иска ми се скоро да споделят тези снимки с нас #EsrefDream #chagatayulusoy #demetozdemir #eshreftek #eshsan

# 370

Фотосесия е вижда се фотографа как снима... Еха най светне ще имаме мечтаната такава. Направо не мога да повярвам че е благодарение на екипа от Микпком - Париж 

# 371
Ето ги Eşref & Nisan. 🖤

MIPCOM 2025.

# 372
Ето ги Eşref & Nisan. 🖤

MIPCOM 2025.

Тези двамата наистина ще изгорят Париииж.💥 Перфектни са.😎😎😎👏👏 😱🥵🥵🔥🔥🔥💋💋🖤🖤🖤🤍✨✨✨🤩😭😭😭🥰

# 373
Демет с любимото ми вещерско червило. И младежа изглежда добре в бяло отвори му се аурата повече. Heart

# 374
Демет с любимото ми вещерско червило. И младежа изглежда добре в бяло отвори му се аурата повече. Heart
Аз не обичам такова вещерско червило но на Демет и отива много. Наскоро и Хазал беше с такова тъмно. Не случайно го Обожаваме в бяло и го искаме такъв🤍. Стайла и на двамата е уникален и точно съобръзен. Браво на екипа и всички.
Залагат на Ешреф и Нисан ето че и третата звезда в сериала по който народа изтрещя е тук. Зеленият Фъстък. Green Heart
Ще има разходка с автомобила.  

Народа долу снима и Чаатай им ръкомаха и те се радват. Прекрасна атмосфера и Спомен ще ни остане.  Ех дано не е и последен такъв.  Heart

Уникални разплакаха мееее то всички сме такаааа😱🖤🤍🤍✨🤎🤎🤎❤️‍🔥😭😭😭😭

Общи условия

Активация на акаунт