Отговори
# 390

Уникална е роклята заложили са на качество и женска елегантност и естетика  без голотии и пошлости. Браво! Много и отива на Демоти. носеше че вчера писах че си я представям в червено , а Чачииии в черно.  Само за ашкъма познахме Ешрефски стил. 🖤
На фотосесията на терасата е в черно сако , с на други снимки е с раиран стил в сиво и бяла риза. Супер е. 👏🤍🤍🤍 🩶

# 391
Привет! Hug Тъкмо за роклята щях да пиша. Уникална е, много ми харесва! Heart

# 392
Пипи 🌹 из бих облякла такава рокля ако имам възможност Money момичета на Демет коя е марката и дизайна после ще донеса инфо.

Може би съм се заблудила че е сменил дрехите. То си е светлината и ъгъла на снимане.
Тук е доста затъмнено. Тези двамата засенчват дори и Холивудските прехвалени звезди. Страхотен вайб и харизма излъчват и поведение. Който може си го може и народа е луднал по тях и жънем успехи.  
ДемЧа или ЕшСан 🥰😘🤩 🔥 🔥 🔥 😭😱😱💖💖✨✨🖤🩶🤍👏

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 19:20 от femmi2

# 393
Чатай прилича на Джони Деп на снимките.

# 394
# 395
Не зная на кого прилича нашият красавец, но са уникални с Демет!
Цитат
Хм, лукс... #ÇağatayUlusoy & #DemetÖzdemir в Кан  

# 396
Не зная на кого прилича нашият красавец, но са уникални с Демет!
Цитат
Хм, лукс... #ÇağatayUlusoy & #DemetÖzdemir в Кан

Не можем да им се нагледаме и откъснем очи от тях. Дори и походката им е в синхрон. Невероятни ,уникални. Отдавна не сме се радвали и кефили така на партньорство с колежка. Аромата на класа и парфюм и флуиди се усещат у въздухаааа...
Нашият е такъв Сексапил че думи нямам. Не знам как издържат околните около него...  

Енгин бей или Гинчо и той се е барнал елегантно хареса ми. Но не прави нищо друго освен да се мотае около тях. Поне да се фотне с кадилака и направи фотосесия за спомен на Френска Земя.

Ето я марката на роклята

Ето и звездните напитки и меню  сред гостите  

Доколкото разбирам и разпитам има питие Мелодията на Рюя ,  Ешреф Тек - Самотният Ешреф , Коктейл Маргарита и още имена свързани със сериала.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:06 от femmi2

# 397
# 398
Нисан дава интервю с Ешреф Тек

# 399
Хм, роклята седи по добре на Демет, отколкото на манекена! Heart

# 400
# 401
Рускините са налазили и Кан:

"Огън! Колко е секси,  какъв е тоя пожар!"

# 402

ПУ ,ПУ ще трябва да носим бонджуците или чревените конци.Stuck Out Tongue

Как се прави на приятно разсеян не обича да му задават въпроси и говори. 

Ето го и тук не му се слуша много ама трябва да уважи колежката. Ох Сладък ,красив Темерут е.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:54 от femmi2

# 403
Чаатай:Кога ще свършваме ,че искам да спя вече.

https://x.com/yilmazbrothers/status/1977773841058349410

# 404

Ох ще ме умориш от смях... JoyТова е чувството за хумор на Ешреф бей Joy Ама много рано е да лягаме да спим. Нощта и вечерта те първа започваааат. Tada

Охооо кого виждат очите ми на клипчето. Режисьора Улуч Байрактар и продуцента Бурак Саяшар са там заедно с главните актьори.  Много се радвам браво.  

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт