Отговори
# 420
Наистина всички сме пленени от представянето на Чачо и Демет в Кан.
Феновете в Х не спират - започнаха миксовете...

# 421
Изискано и класно поведение и от двамата. Имат страхотен вайб и енергия и харизма между тях и любовта на народа е факт и успехът. Затова коментирах че пишат история. В случая те представят сериала и идеята е да са Ешреф и Нисан и са в такъв стил и образ. Любовта им в сериала е легендарна и им вярваш като играят толкова реално е всичко. Така че има нещо вярно в думите за историята и рейтингите го доказват. В Туитър отбелязват че щанда на Интер Медия никога не е бил толкова претъпкан. И ще имат много продажби.   

Дори да се усеща дистанция не е драма и не си го слагаме на сърце и това е просто служебен ангажимент.  Между двамата има уважение и това е важното и след сериала няма да се избягват като дявол от тамян дори и да не са близки приятели.  Демет винаги говори с респект за Чаатай като колега и партньор и талант. Сработиха се отлично с екипа и ни поднасят качествен продукт и история.  

Между другото от Дизалах много им се радват и кефят  на двамата , както и много от феновете и творят ли творят.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 02:07 от femmi2

# 422
Феми, аз не усетих никаква дистанция между Чачо и Демет.
Държанието им беше като по учебник - семпло, делово, без излишна показност и парадност. Без превзетост, изпипано до съвършенство. Излъчваха интелект и наистина бяха достойни за уважение.
Двамата се представиха блестящо! Професионалисти във всяко отношение.
Нещо, което ме усмихна: 

Журналист: „Вие като Ешреф Тюрк…“
Чаатай: „Не е Тюрк, а Тек“ 😅

Всички на заден план се опитват да помогнат на журналиста с повтарянето на „Тек“ 😂
Демет и Чаатай се смеят 😂😂

# 423

Ох Сладур 😋😋🥰 как се усмихва и поправя журналиста. Ами трудно е на турски. Ама те нямат ли преводач там ?

Под дистанция имам предвид че няма прегръдки и не винаги са близо един до друг. Ама то и не задължително да са залепени.
Е , аз си представях че ще я фане през кръстчето като колажа на ИИ.

Нали е в образа на Ешреф Тек трябва да се държи Джентълменски и галантно с Нисан и прояви специфичното чувство за хумор.  

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 01:54 от femmi2

# 424
# 425
Феми, държане през кръстчето, милувки и целувки ще чакаме от Нисан и Ешреф в сериала.
В Кан бяха Чачо и Демет и представяха продукцията, в която участват.
И да си кажа отново - държанието им беше такова, каквото подобава за представително събитие. Всичко беше по протокол - официално и без фриволности.
Аз ги аплодирам!
И ви пожелавам лека нощ и сладки сънища с това чудесно видео:

# 426
# 427
# 428
# 429
Здравейте, дами!

Хубав ден е и днес!
Вълнението продължава!
Похвали, снимки и видеа валят из нета.
Чудя се откъде да започна, но първо ще кача резюмето на епизод 18 и някои от новите снимки, пък по-късно ще продължим с представянето на сериала в Кан.

„Eşref Rüya“

Епизод 18

РЕЗЮМЕ

Ешреф отново е изправен пред затвор. Чийдем успява да унищожи записите с цената на собствения си живот, но това допълнително засилва подозренията на прокурор Селма. Кадир, измамен от Ешреф, прибягва до нови методи, за да запази властта и репутацията си.

Докато Нисан и Ешреф се привързват все повече, Динчер се готви да направи още една стъпка, за да дистанцира Нисан от Ешреф.
С подкрепата на Хъдър, Ешреф преследва мистериозна фигура, която го тревожи.

Честит да ни е днешният светъл празник Петковден!
Здраве, късмет и благоденствие ви пожелавам!

# 430
Добро утрооооо 🙂  след еуфорията, която ще продължи още след Мипкома. Имали и сме и вечеря в ресторанта снощи и купон с музика.

Прочетох много хубави неща в Туитър ,в другите групи не съм влизала. Доволни са от представянето и на двамата в Кан. Засега не съм прочела коментари че не се разбират или се държат хладно или проявяват характер. Поведението им беше  нормално, професионално и колегиално.  

Сега не мога да сложа линк  че съм от телефона и си пием сутрешното кафенце и закусваме но имаше мнение  точно като моето и тук мислим еднакво. Човек трябва да внимава как се изразява че има такива, които си  си мислят че Света се върти около тях и то не само в тоя случай и се почва с философията и се стараят да те предизвикат.

Цитирам по памет и ако нещо не е точно ще го оправя. Жената като пише Партньори има предвид че си вършат много добре работата в сериала и не влага друг смисъл. Така се държаха и на събитието. Имаше и усмивки. Обща фотосесия и интервю. Радвам се че продуцентите и режисьора също бяха там. Целият екип заслужава разбира се но няма как... Основно са поканени главните актьори. 

"Демет и Чаатай - на върха на срещата на 13 Октомври  Мипкоп 2025  . Те ще напишат История като най Готините и Качествени Партньори в дизи индустрията." 🤍

Тук са си сменили тоалетите и двамата.  Тя с черна рокля , и той отново в Ешрефски стил.  

Докато пиша видях че имаме Резюме на новия епизод и снимки.  Благодаря за споделеното. 🌺

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 12:16 от femmi2

# 431

Вече съм на линия и... започва преглед на "печата":
Цитат
Перфекционизмът на организаторите е възхитителен: намиране на „шамфъстък“ за събитието, приготвяне на специални коктейли и организиране на вечеря в ресторант със символичното име „Руя“  

Чаатай и Демет с антуража си в Кан днес

💥 Великолепните Демет Йоздемир и Чаатай Улусой на изложението MIPCOM.

Общи условия

Активация на акаунт