Отговори
# 420
Наистина всички сме пленени от представянето на Чачо и Демет в Кан.
Феновете в Х не спират - започнаха миксовете...

# 421
Изискано и класно поведение и от двамата. Имат страхотен вайб и енергия и харизма между тях и любовта на народа е факт и успехът. Затова коментирах че пишат история. В случая те представят сериала и идеята е да са Ешреф и Нисан и са в такъв стил и образ. Любовта им в сериала е легендарна и им вярваш като играят толкова реално е всичко. Така че има нещо вярно в думите за историята и рейтингите го доказват. В Туитър отбелязват че щанда на Интер Медия никога не е бил толкова претъпкан. И ще имат много продажби.   

Дори да се усеща дистанция не е драма и не си го слагаме на сърце и това е просто служебен ангажимент.  Между двамата има уважение и това е важното и след сериала няма да се избягват като дявол от тамян дори и да не са близки приятели.  Демет винаги говори с респект за Чаатай като колега и партньор и талант. Сработиха се отлично с екипа и ни поднасят качествен продукт и история.  

Между другото от Дизалах много им се радват и кефят  на двамата , както и много от феновете и творят ли творят.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 02:07 от femmi2

# 422
Феми, аз не усетих никаква дистанция между Чачо и Демет.
Държанието им беше като по учебник - семпло, делово, без излишна показност и парадност. Без превзетост, изпипано до съвършенство. Излъчваха интелект и наистина бяха достойни за уважение.
Двамата се представиха блестящо! Професионалисти във всяко отношение.
Нещо, което ме усмихна: 

Журналист: „Вие като Ешреф Тюрк…“
Чаатай: „Не е Тюрк, а Тек“ 😅

Всички на заден план се опитват да помогнат на журналиста с повтарянето на „Тек“ 😂
Демет и Чаатай се смеят 😂😂

# 423

Ох Сладур 😋😋🥰 как се усмихва и поправя журналиста. Ами трудно е на турски. Ама те нямат ли преводач там ?

Под дистанция имам предвид че няма прегръдки и не винаги са близо един до друг. Ама то и не задължително да са залепени.
Е , аз си представях че ще я фане през кръстчето като колажа на ИИ.

Нали е в образа на Ешреф Тек трябва да се държи Джентълменски и галантно с Нисан и прояви специфичното чувство за хумор.  

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 01:54 от femmi2

# 424
# 425
Феми, държане през кръстчето, милувки и целувки ще чакаме от Нисан и Ешреф в сериала.
В Кан бяха Чачо и Демет и представяха продукцията, в която участват.
И да си кажа отново - държанието им беше такова, каквото подобава за представително събитие. Всичко беше по протокол - официално и без фриволности.
Аз ги аплодирам!
И ви пожелавам лека нощ и сладки сънища с това чудесно видео:

# 426
# 427
# 428
# 429
Здравейте, дами!

Хубав ден е и днес!
Вълнението продължава!
Похвали, снимки и видеа валят из нета.
Чудя се откъде да започна, но първо ще кача резюмето на епизод 18 и някои от новите снимки, пък по-късно ще продължим с представянето на сериала в Кан.

„Eşref Rüya“

Епизод 18

РЕЗЮМЕ

Ешреф отново е изправен пред затвор. Чийдем успява да унищожи записите с цената на собствения си живот, но това допълнително засилва подозренията на прокурор Селма. Кадир, измамен от Ешреф, прибягва до нови методи, за да запази властта и репутацията си.

Докато Нисан и Ешреф се привързват все повече, Динчер се готви да направи още една стъпка, за да дистанцира Нисан от Ешреф.
С подкрепата на Хъдър, Ешреф преследва мистериозна фигура, която го тревожи.

Честит да ни е днешният светъл празник Петковден!
Здраве, късмет и благоденствие ви пожелавам!

# 430
Добро утрооооо 🙂  след еуфорията, която ще продължи още след Мипкома. Имали и сме и вечеря в ресторанта снощи и купон с музика.

Прочетох много хубави неща в Туитър ,в другите групи не съм влизала. Доволни са от представянето и на двамата в Кан. Засега не съм прочела коментари че не се разбират или се държат хладно или проявяват характер. Поведението им беше  нормално, професионално и колегиално.  

Сега не мога да сложа линк  че съм от телефона и си пием сутрешното кафенце и закусваме но имаше мнение  точно като моето и тук мислим еднакво. Човек трябва да внимава как се изразява че има такива, които си  си мислят че Света се върти около тях и то не само в тоя случай и се почва с философията и се стараят да те предизвикат.

Цитирам по памет и ако нещо не е точно ще го оправя. Жената като пише Партньори има предвид че си вършат много добре работата в сериала и не влага друг смисъл. Така се държаха и на събитието. Имаше и усмивки. Обща фотосесия и интервю. Радвам се че продуцентите и режисьора също бяха там. Целият екип заслужава разбира се но няма как... Основно са поканени главните актьори. 

"Демет и Чаатай - на върха на срещата на 13 Октомври  Мипкоп 2025  . Те ще напишат История като най Готините и Качествени Партньори в дизи индустрията." 🤍

Тук са си сменили тоалетите и двамата.  Тя с черна рокля , и той отново в Ешрефски стил.  

Докато пиша видях че имаме Резюме на новия епизод и снимки.  Благодаря за споделеното. 🌺

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 12:16 от femmi2

# 431

Вече съм на линия и... започва преглед на "печата":
Цитат
Перфекционизмът на организаторите е възхитителен: намиране на „шамфъстък“ за събитието, приготвяне на специални коктейли и организиране на вечеря в ресторант със символичното име „Руя“  

Чаатай и Демет с антуража си в Кан днес

💥 Великолепните Демет Йоздемир и Чаатай Улусой на изложението MIPCOM.

# 432
Ехааа ... Каква Френска Красота сте донесли още. 🤩 Благодаря Blush

Всеки с антуража си се разхожда из Лазурният бряг.

Или са решили задружно да останат още малко щото имат свободно време или ще имат още ангажименти. Обаче много добре са се нагласили всички. Чачо тук е по свеж отпочинал и наспал.  Не е гелосан рошавичък е с небрежно елегантен стил и вид  и любимите марка очила Рейбан Sunglasses Деметка е елегантна и Чачовият мениджър. Как иначе това все пак не е случаен град.   

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:19 от femmi2

# 433

Аз пък си откраднах превода на  първите прес съобщения от Градинката, за да го имаме и тук.
Катя, благодаря ти!

Чаатай Улусой, който играе Ешреф в Eşref Rüya, разказа за преживяването си в Кан по следния начин: „За първи път идвам в Кан. Разбира се, продажбата на нашите сериали в чужбина е важна, но аз гледам на това малко по-емоционално. Това не е просто продажба на сериал, това е представяне на култура, представяне на хора. Следователно, ние всъщност дойдохме тук, за да засилим нашите контакти. Надявам се, че и зрителите ще почувстват това, което ние чувстваме.“

Главната актриса Демет Йоздемир, която също сподели, че е за първи път в Кан, изрази щастието си както от атмосферата на фестивала, така и от интереса към сериала:

„За мен това е много вълнуващо, защото работим дълги часове и с интензивно темпо. Тук да си поемем дъх, да се запознаем с други хора и да им разкажем за нашия сериал е много ценно за мен.“

Йоздемир също каза, че се надява героинята ѝ Нисан да вдъхнови жените по света: „Нисан е жена, която се опитва да стои на собствените си крака и има свои мечти. Силата на връзката, която създава със сестра си, за да изградят семейството си и това тяхно дълго пътешествие са много ценни. Но има и моменти, когато нещата не вървят, както искаме и трябва да оставим настрана емоциите и мечтите си. Зрителите всъщност ще проследят това пътуване.“

# 434
Като че ли днес се е отпуснал повечко може би защото си Чаатай не е Ешреф.

Общи условия

Активация на акаунт