Какво е за вас "изневярата" ?

• 3 838
  • 127
  •   3
Отговори
# 105
Но има и много случаи, в които хората поддават именно на нахалници. Може да са им слаби ангелите, може с нещо да се поблазнят, може да ги убедят, че "всички го правят", може да са в психическа дупка или просто да са глупави и да бъдат съблазнени.

# 106
Не виждам нищо унизително, човек да пази територията си и да не позволява да му се прекрачват границите.
Камо ли да му се качват на главата.

# 107
  • Пловдив
Не знам за другите мъже, Янтра Simple Smile Моят напр. не ходи в командировки сам.

А ако направи нещо такова като посоченото от теб някой мъж, не само аз, но и ти, и никоя жена може хич да не разбере, нали? Не живеем с мисълта за подобни имагинерни случки. Говорим за реални събития, които сме разбрали как ще реагираме.
В днешно време, света става все по-малък, интернет и социалните мрежи много помагат/вредят. Аз случайно налитам на познати на познати и разбирам различни работи.

# 108
Докато не разбират половинките им, нищо не се случва Simple Smile

Аз съм попадала в такива ситуации да видя каквото не трябва и винаги си трая. Нищо не казвам, не ми се занимава с проблеми.

# 109
  • Пловдив
Аз, ако видя някой си трая, не намирам за нужно да се намесвам в живота на трети лица, но ако разбера за лично моя мъж ще има ПАНАИРИ. Не знам дали ще се разведа, но ще му вгорча живота. И той го знае.

# 110
Не обичам панаирите и драмите. Уморяват ме. Всеки е свободен да си тръгне, когато пожелае, вратата не е заключена.

# 111
  • Пловдив
Не обичам панаирите и драмите. Уморяват ме. Всеки е свободен да си тръгне, когато пожелае, вратата не е заключена.
Сигурно ще се разведа, но панаира е гарантиран. Свободен е да си тръгне, ама първо да му е гадно.

# 112
  • Далечният изток
Ужас...
Сигурно не си го изпитвала на собствен гръб, за да разсъждаваш така.
На мен са ми правили панаири от ревност, без нищо, ей така щото нещо се усъмнил. Стопи ме. Буквално станах 40 кг от нерви. Как го преживях само аз си знам. Но бях млада и глупава и много държах да стоя и да доказвам, че съм невинна. На този акъл директно още в момента, в който се пробва, затварям вратата отвън и никога няма да ме види.

# 113
  • Пловдив
Ужас...
На мен са ми правили панаири от ревност, без нищо, ей така щото нещо се усъмнил. Стопи ме. Буквално станах 40 кг от нерви. Как го преживях само аз си знам. Но бях млада и глупава и много държах да стоя и да доказвам, че съм невинна. На този акъл директно още в момента, в който се пробва, затварям вратата отвън и никога няма да ме види.
Не, не, аз не правя панаири от ревност. В никакъв случай. Ама разбера ли твърдо, с относителна достоверност (няма чак снимка на калъп да трябва) - ПАНАИР ще има.

# 114
Ужас...
Ооо, изпитвали сме го, ама с гадже, което естествено не прогресира до нещо повече. Няма начин да изтърпя ревностите и ограниченията на мъж, но и от другата страна не бих била- да търпя изневери и неуважение.
Не панаир, цял цирк Балкански ще види с безплатен вход на първи ред.

# 115
  • Далечният изток
Е, за теб знае целият форум.

# 116
Няма значение кой, какво знае. Важното е,  да се чувстваш добре във връзката си.
Когато една жена цени себе си и другите я ценят.

# 117
Ужас...
Не, не, аз не правя панаири от ревност. В никакъв случай. Ама разбера ли твърдо, с относителна достоверност (няма чак снимка на калъп да трябва) - ПАНАИР ще има.
Мисля си, че панаирите в такива случаи са излишни. Първо, че най-вероятно само Вие и мъжът Ви знаете причината и Вие ще излезете дамата, която прави панаири и мъжът я напуска заради това. Вариант е също да разкажете на всички свидетели на панаира защо го правите. Но не мисля, че с това ще постигнете нещо съществено.
Второ, обикновено панаирите засягат и деца и близки, които може би нямат желание да участват в тях.
Преди да започнете с панаирите е добре да се запитате защо търси друга.
Аз лично въобще не намирам причина да се тормозя за подобни неща като “изневяра”, та може би затова звуча не толкова хард като всички в тази тема.

# 118
  • Пловдив
Не са излишни. Кой каквото ще да мисли, аз ще си знам защо ще съм направила панаир.

# 119
Не са излишни. Кой каквото ще да мисли, аз ще си знам защо ще съм направила панаир.
Вие си знаете, за казах моето мнение. Но искам отново да кажа: първо е добре да се помисли за причината за това да се потърси друг човек. Защото често не е там, където се смята.
Дано никога не Ви се наложи да я търсите, след като е проблем, разбира се 😊.

Общи условия

Активация на акаунт