Какво е за вас "изневярата" ?

• 3 705
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
Не са излишни. Кой каквото ще да мисли, аз ще си знам защо ще съм направила панаир.
Янтра, кефиш. Joy

# 121
Да , разбирам вашия глад да научите в конкретика пикантни подробности от моята лична случка, но не смятам да я разкривам . Съжалявам, че ви разочаровам.
Мога да простя много неща , прощавал съм и пак ще простя. Но разбира се , че всяко нещо има някакви граници. Само ще ви кажа, че аз много обичам съпругата си. Тя се държи много мило с мен. Общуваме си пълноценно, обсъждаме и изговаряме проблемите, които имаме. Все пак става въпрос за отношения зад които стои над 20 г. брак и над 25 години познанство. Изгледали и възпитали сме деца. Няма как , не всичко беше само щастие и рози, но сме намирали пътя и сме се справяли . Самата тя общува и винаги е общувала с много мъже в професията си , като е имало редица работни срещи, банкети и събития. Имал съм и пълно доверие и съм убеден, че ми е била вярна. Не съм "господин ревнивец" .  Случилото се е изговорено. Някои неща просто не ги разбирам. Някои от вас казахте, че ние сме по-прости същества. Затова потърсих други гледни точки. Благодаря ви , че ги получавам.
Звучиш като много мил човек, и за това ще ти кажа, че понякога в живота на всеки, идва момент когато единия пие една студена вода. Тези вечни любови като от Титаник са измислени. В реала, няма как след 25 години всичко да е медено. Ще има камъни по пътя, които могат да ви обърнат колата. Дошъл е момента при вас.

Няма нужда да казваш, ясно е че жена ти се е отдала емоционално на друг и ти си разбрал. Ако я обичаш както твърдиш, ще и простиш и продължавате напред още поне 25г. Ако тя те обича, няма да си легне с него, или ще спре да го прави и така 25г. Но както ти казаха, женската изневяра е друга бира, жените изневеряват с душата си, мъжете с гениталиите си. Ако жена ти не те обича вече, дошъл е момента на студената вода.

В този форум сигурно има вече 60 такива теми.

# 122
Някои хора са доста предубедени относно развитието в отношенията между двама души. Лошото е, че други им вярват. В отношения не би трябвало да се влиза с предубеждение, че рано или късно всичко ще приключи защото това не е вярно, както не е вярно и обратното. Ако някой си мисли, че половинката някога ще му изневери е глупак, ако мисли, че няма - също. Такива неща не се мислят, защото пречат на щастието. Ако според вижданията на автора връзката се основава на любов и уважение, то след такива изпълнения тя би следвало да приключи на момента.  Разбира се ако автора има достойнство. Той си знае, само че ако прости, както се изразява, в очите на тази жена ще падне на кота нула. Разбира се тук веднага трябва да направим и препратка към поговорката "Където е текло пак ще тече", в случая визирам нещо конкретно което ще тече, но не винаги ще е по него...

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 07:01 от Deep

# 123
Най-лесно е да се приключи нещо!

# 124
  • Далечният изток
Пък някои все искат да им е трудно, да се борят, да водят битки и войни. Що?! Да си тровят зорлем живота, вместо да живеят спокойно. Еми... тяхна работа.

# 125
Всъщност си е доста по-трудно да приключиш нещо, отколкото да си навреш главата в пясъка.

# 126
Най-лесно е да се приключи нещо!
За това нищо не приключвай, търси решения и ако/когато му дойде времето и ти втръсне и почувстваш нужда от ново начало или тотална хронична досада от старото - тогава раздялата става логична, зряла и нормална

Общи условия

Активация на акаунт