Какво е за вас "изневярата" ?

• 18 839
  • 652
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Истинската изневяра е извършването на половия акт, но за изневяра мога да счета да обръщаш повече внимание на друго човешко същество за сметка на вниманието ти към "любимия човек"

# 211
Не можеш да гарантираш, че всички го правят. Само можеш да го използваш за лично оправдание.

Също така не може да се гарантира, че всички верни са наистина такива. Може само да се твърди, че не са хванати Wink

Нали имаше приказка - требе да си верваме, щото ако не си верваме ке почнеме да се следиме, а почнеме ли да се следиме, ке се фанеме...

# 212
  • София
За изневярата - какво чувства Петканчо или Драганчо, репективно Петканка и Драганка няма абсолютно никакво значение за Стоянчо/Стоянка, да речем, ако последните не приемат поведението.
Всякакви оправдания от каквото искате естество няма да сработят при по-собственически настроен човек, а в същото време на хора, приемащи отворена връзка, нищо няма да им пречи.

Няма единен стандарт какво е и какво не е. Ако единият от партньорите не е съгласен с дадено поведение (например флиртове с други хора, чатове с хора от противоположен пол и т.н), то другият, ако му е важна връзката, трябва да се съобрази. В противен случай трябва да е готов да загуби тази връзка, толкова е просто.

Тук не говоря за патологична ревност, забрана за излизане, мания, че нон стоп гледаш настрани - това са болни хора и трябва да се лекуват.

# 213
  • До хладилника, който обичам
Нали имаше приказка - требе да си верваме, щото ако не си верваме ке почнеме да се следиме, а почнеме ли да се следиме, ке се фанеме...
Тоя лаф винаги ми е бил много странен. Ще хванеш, ако има какво. Но подсказва, че употребяващият го смята, че всички са като него, т.е. гузен негонен бяга е малко.

# 214
  • София
"Всички го правят" е утеха за тези, на които им го правят, и оправдание за онези, които са били хванати да го правят. И не, няма никаква причина достъпността да качва търпимостта. Може би обаче улеснява раздялата, поради наличието на други опции.

# 215
След като грехът е на една ръка или един пръст разстояние, трябва ли толкова да му се ядосваме?

Отворена връзка да е просъществувала дълго... не мисля, че има.

# 216
  • До хладилника, който обичам
Кáжи си, че ходиш по чуждо и да ти дойде сърце на място най-сетне, стига си се мъчил да убедиш всички, че куцо, кьораво и сакато изневерява и това е съвсем нормално и всички трябва така да правят Grinning

# 217
След като грехът е на една ръка или един пръст разстояние, трябва ли толкова да му се ядосваме?

Отворена връзка да е просъществувала дълго... не мисля, че има.
Че някой ядосва ли му се? Rolling Eyes

И какво значение трябва да има дали е на една ръка, на един пръст или на каквото и да е там разстояние за каквото и да е? Те много неща са някъде си. И?

# 218
Дори да има някакво привличане и харесване между двама, нали все пак си в състояние да спреш до там и да помислиш за човека до себе си. И само не ми казвайте, че било по- силно от вас и нищо не сте могли са направите....

# 219
Какво те мъчи теб, Петко? Simple Smile
Остави ни нас.
Мен лично изневяра ми е неприемлива. За други е ок.
Всеки си шета на акъла.

# 220
  • Далечният изток
За мен не е проблем на живот и смърт. Напълно окей съм. Знам за поне десетки изневери, мисля, че съм ги простила даже. От гледната точка на 50-те ми години, честно казано въобще не ме интересува тази тема Grinning
Напълно излишни драми на млада възраст, напълно. На този акъл не бих си го причинила да го мисля, страдам, ревнувам, търся обяснения...

# 221
Изневярата е дисреспект.
Не ми е приемлива. Има хора всякакви. Всеки си знае.

# 222
За мен не е проблем на живот и смърт. Напълно окей съм. Знам за поне десетки изневери, мисля, че съм ги простила даже. От гледната точка на 50-те ми години, честно казано въобще не ме интересува тази тема Grinning
Напълно излишни драми на млада възраст, напълно. На този акъл не бих си го причинила да го мисля, страдам, ревнувам, търся обяснения...
Както се казва, сега да съм на 20, ама на тоя акъл.

# 223
На мен пък на 20 изневярата не ми се виждаше кой знае какво. Бях от тези, които си казват: "Аз не бих си развалила семейството заради една изневяра". И наистина го мислех.
Сега на 50 г. ми е напълно неприемлива и изобщо не бих проявила съвсем никаква толерантност. Просто не виждам причина да го правя. За мен това е край и не че няма да простя, ами просто не бих останала със същия човек занапред. Иначе съгласна съм, че е безсмислено да се "страда, ревнува и търсят обяснения" Simple Smile

# 224
И за мен е неприемлива и също съм на мнение, че не всички хора  изневеряват. Защо да го правиш, когато ти е добре с човека до теб?
Това си е предателство,  и много хора не биха простили.

Общи условия

Активация на акаунт