Какво е за вас "изневярата" ?

• 18 768
  • 652
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Изходът е прост. Ако не се получава връзката и комуникацията: Първо, прекъсваш едната връзка, второ - след това правиш каквото ти е кеф.
Защото с изневярата прецакаш двама човека, а това вече е много.

# 271
Да ,но някои хора си мислят ,че е по -морално да останеш при основния партньор ,да продължиш да се грижиш за него.В крайна сметка ,ако не се знае няма проблем .Живееш си с вината.

# 272
Да се грижиш и да бъдеш огрижван...

# 273
  • София
Когато човек иска меда, ще взме и жилото.

Ти уважаваш ли основната си партньорка? Ако да -  защо искаш да я унижиш публично? Съдбата много обича да си прави шеги - баш майка ѝ или най-добрата ѝ приятелка ще вземе да ви види. Готов ли си на този сценарий, да бъдеш изгонен и яко дискредитиран пред децата си? И не, няма да те разберат колко ти онеправдан. Те ще видят само, че не уважаваш майка им и веднага ще заемат нейната страна.

От страната на другата дама - ти и нея принципно не уважаваш. Честно ще е да ѝ кажеш, че си женен и си търсиш развлечение, бас ловя, че на стотната ще изчезне, нали искаш да си коректен и с нея или какво - ще ги наредим една до друга опашати лъжи, докато всичко ескалира и те така... Старите хора са мъдри и ще се позова на поговорките хитрата сврака, с двата крака и от два стола, та на земята.

# 274
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Изходът е прост. Ако не се получава връзката и комуникацията: Първо, прекъсваш едната връзка, второ - след това правиш каквото ти е кеф.

Ако никой не разбере, просто двама души са си направили кефа, без да пречат на никой.

Това с прекъсването е женски прийом. Проблема е, че новата връзка можа да е по-зле от старата и тогава започват вайканията " бях объркана", "бях влюбена", "бях излъгана" и т.н.

# 275
  • София
Ама как си ги съчиняване тези хипотези - "никой няма да разбере и няма да ме усети". Ако си с един човек от дълго време, ще го усетиш и още как. Може нищо да не си видял или чул, обаче то се усеща толкова ясно, че е като сирените на 2 юни.

# 276
Бънде, мъдрите ти мисли липсваха тук.

Аз така или иначе чаках някой неустоим плейбой да разкаже как жените само по форумите се правят на много морални, ама иначе кръшкат, та кръшкат, та кръшкат, скъсват се от кръшкане. Ами ти, така, по-скромно го раздаваш, издигаш ми се. Отказвали са ти - толкова тъжно, съжалих те. Ама сега те съжалявали - още повече те съжалих, да знаеш.
Скрит текст:

Ако никой не разбере, просто двама души са си направили кефа, без да пречат на никой.

Скрит текст:
Това с прекъсването е женски прийом. Проблема е, че новата връзка можа да е по-зле от старата и тогава започват вайканията " бях объркана", "бях влюбена", "бях излъгана" и т.н.
Аз тази логика не я разбирам и никога няма да я разбера. Причината да не изневерявам не е, защото си мисля, че някой ще разбере. Нито пък и да знам, че никой никога освен двамата участващи не би разбрал, бих го направила.

И не е само до морал, нищо, че наистина съм много морална, просто ама нищо там не ми липсва, ако схващаш. Късмет, какво да направя? Innocent

# 277
  • Далечният изток
И както хиляда пъти сме писали във форума - никой не бяга от хубавото. Защо ще се оглеждаш да търсиш други, когато в семейството всичко е наред, когато си щастлив/а и удовлетворен/а... Ако тръгнеш да го правиш, значи бягаш от хубавото, подреденото, щастливото. Няма логика.

# 278
AIDA_N, не бягат Simple Smile Искат вкъщи хубавото, подреденото, щастливото, а  навън новото.

# 279
Аз така или иначе чаках някой неустоим плейбой да разкаже как жените само по форумите се правят на много морални, ама иначе кръшкат, та кръшкат, та кръшкат, скъсват се от кръшкане.

Аз продължавам да се учудвам как всички тук имат самочувствието, че са Шерлок Холмс и Еркюл Поаро в едно и са убедени, че даже само на милиметър да кривне половинката им веднага ще го заковат.  И как жените никога не изневеряват. Да де, обаче простата логика сочи, че има само два варианта:
- Изневеряват пренебрежим процент жени и всички изневеряващи мъже се редят на опашка да бъдат ощастливени от тези активни изневерителки.
- Изневеряващите от мъжки и женски пол са горе долу еднакъв процент и си го правят съвсем нормално - по двойки.  И щом на мъжете се случва, значи...

Иначе аз не мога така смело да заявя, че никога не са ми кръшкали. Но и не се тормозя от мисълта. Не съм усетила, не ми е пречило, не ми се е отразило, и да е паднало дърво в гората, никой не е видял и чул.

И както хиляда пъти сме писали във форума - никой не бяга от хубавото. Защо ще се оглеждаш да търсиш други, когато в семейството всичко е наред, когато си щастлив/а и удовлетворен/а... Ако тръгнеш да го правиш, значи бягаш от хубавото, подреденото, щастливото. Няма логика.

AIDA_N, не бягат Simple Smile Искат вкъщи хубавото, подреденото, щастливото, а  навън новото.

Именно, право в десетката. Правят го за адреналин основно, защото и в най-изпълващата връзка има всичко, но не и адреналин. Правят го и за его, разбира се. Нещо като алпинизма е - от какъв зор някой ще бяга от хубавия си уютен дом за да се качи с огромен риск, лишения и страдания някъде, където няма никаква работа, и ще се се задържи само за малко, колкото да разказва после.

# 280
Друго любимо клише тук е, че сексът с половинката задължително трябва да омръзва, да не е хубав, да няма тръпка. Едва ли не мъка. По задължение и под строй.

Даже вицове в темата се включиха, че той бил позволен някога си, защото не бил сладък.

Положението е дрън та пляс.

# 281
Е че след 20 години всичко поомръзва. Поне така си мисля, аз такъв стаж с един и същи мъж нямам.

# 282
  • София
И мъже, и жени изневеряват. Само не знам откъде идват тея сметки, че го правят само по между си. Изневеряват си с необвързани като стой та гледай. Често с повече от един/една. За някои има по няколко, за други няма николко. Това е положението.

# 283
Друго любимо клише тук е, че сексът с половинката задължително трябва да омръзва, да не е хубав, да няма тръпка. Едва ли не мъка. По задължение и под строй.

Даже вицове в темата се включиха, че той бил позволен някога си, защото не бил сладък.

Положението е дрън та пляс.

Супер си е сексът в дългата връзка. Познавате се, знаете какво и как, изпълващ и удовлетворяващ е, няма провали и издънки... Обаче няма адреналин, кой каквото ще да казва. Няма я тази адреналинова вълна от младите години, когато само мисълта, че ще се видите ти разтуптява сърцето и осмисля деня - първо с очакване, после със спомена как е било. Иначе сексът на младини може да е бил и доста куц, обаче адреналин до небето. То според мен младите, преди да се научат на секс, си получават кефа от адреналина и лека полека с опита удоволствието се променя.

Нека някоя съфорумка с дълга връзка си признае с ръка на сърцето, че още от обяд започва да се вълнува, че ще има секс, а после с часове не заспива от вълнение, че е имало такъв Simple Smile

# 284
Скрит текст:
Съжалявам, че развалям идилята, която се е настанила в темата. Wink

За мен кръшкането е хубав спомен. Спомени с пари не се купуват.

Апропо - случвало се е да се видя с жени на които съм бил мераклия, но нищо не се е случило поради отказ от тяхна страна.

Когато ги попитам защо са постъпили така, обикновено замълчават за кратко и казват "Абе май трябваше".

Уточнявам, че говоря за жени, които вече не са обект на масово харесване, тоест отминали са годините в които са имали голям избор. 

Дали има промяна в отношението към изневярата ?

Ами четете:

Скандалните плейбои, които днес щяха да бъдат мразени

От Казанова до Пикасо - тези мъже са били прочути с безкрайния си списък от любовници[/b]

https://www.vesti.bg/lyubopitno/skandalnite-plejboi-koito-dnes-s … t-mrazeni-6241100
Дам, много интересна и поучителна статия. Особено признанията на въпросните плейбои за, цитирам - болезнени случая на гонорея.

Общи условия

Активация на акаунт