Какво е за вас "изневярата" ?

• 18 052
  • 645
  •   2
Отговори
# 570
Скрит текст:
Мъже, които просто си умират да "свършат вътре", независимо от обстоятелствата и изискванията на жената, са леко ...психо.
Казах.

Аз бих казал, че без значение жени/мъже, който иска да прави секс без презерватив е леко мръднал или му липсва средна интелигентност. На фона на някои болести едно забременяване не изглежда страшно.

Снощи изслушах едно интервю на проф. Дидие Раулт - вероятно най-известния вирусолог за момента (откакто ковидистите усмъртиха проф. Монтание). Интервюто най-общо бе върху РНК, ДНК, еволюцията, Дарвин, и малко логически заключения по-скоро върху що е то информация, код, комуникация.
Та в тази връзка искам да попитам нещо просто  ей такива предупредители/лки и алармители/лки като Боре Перника:
- Как аджеба тоя ужасен фон на страшни болести (особено тези на репродуктивната система на човека) е позволил удвояване !!! на населението на Земята за 35 години само? От 4,5млрд на над 9?
И също - българите като етнос намаляваме, да. Това означава ли, че болестите на репродуктивната система са по-разпространени и с по-силен ефект в България, отколкото в Азия, и даже отколкото в Африка?
======================
Човека е създател на ваксини и каза много интересни неща за ваксините (и за инжекциите), но не е за тази тема, та ще го подмина. Подсетих се заради папилома-вирусът, който тук често се изтъква от женската част. Щото мъжете само го пренасят.

Аз нямам нищо против да споделя моите възгледи, но темата е достатъчно разводнена с други коментари и няма смисъл да добавяме и това. Но ако имаш желание, може да направиш друга тема и да поканиш желаещите да дискутираме там.

# 571
Ама съвсем петъчно сте я подкарали в последните мнения Grinning
И за да сме в духа на темата - за да не стават сакатлъци или компромати, и двамата любовници трябва да вземат мерки за това, а в зависимост от настроението и за да не попадне върху косата, жената може да поеме инициативата накрая Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 13:53 от Тутанкамон

# 572
На някои много скъпи кремове си пише, че е от таралеж.
Като намеря, ще ви снимам съставките.
Само че са от тези, които първо се плащат и след това се разглеждат Wink

# 573
  • Обран бостан ;)
Пази бошке да ти попадне на косата!
Освен това /да се върнем на темата/ - ако попадне на косата, а си с любовника, е сигурно, че ще те хванат.

За косата ми е трудно да повярвам, но виж ако е на роклята, може и импийчмънт да си докараш. Trollface

# 574
Здравейте,
Наскоро получих доста сериозен шамар от жената до себе си, който дълбоко ме разтърси и вдигането е доста трудно.
Вероятно ще потърся и специализирана психологична помощ за да се справя с това, но все пак ми е любопитно вашето мнение. Та какво е за вас изневярата? Тук ясно трябва да поставя първоначалното условие , че става въпрос за сключен  брак с половинката. За някого може това да не е от значение, но за мен има.
Та нека се върна на въпроса. Само сексуалната забежка ли се смята за изневяра. флирт, среща с друг мъж ? Какво е това? Има ли ментална изневяра съпроводена от лъжи ? Предателството по това направление изневяра ли е? ..

# 575
Голяма работа едно еване ...
Ревността за мене винаги си е била пълна глупост, хубу че си намерих и мъж кат мене, та да не се мъчим.
Имала съм и ревниви мъже,  ама проблема си е техен ... аз съм непоправима флиртаджийка, сигурна съм, че за сичките 15 години брак и моят не е седял мирен, квото и да си говори, но не ми е проблем.
Изневярата е нещо, което се случва по много причини и ако човек не може да го прости да си ходи и толкоз.
Има разни смахнати преживяват го сал някой е умрял. Това честно не го разбирам,  моето мнение е , че като цяло хората са комплексирани като се мъчат с ревност.
Не прощавам само две неща - мъж да се държи грубо и неуважително с мен и да не ми дава колкото си искам пари за харчене.

# 576
  • София
Важното е хората да се събират със себеподобни. Иначе бе разбрах, само си флиртувала, или си и правила секс с други мъже?

# 577
Скрит текст:
Голяма работа едно еване ...
Ревността за мене винаги си е била пълна глупост, хубу че си намерих и мъж кат мене, та да не се мъчим.
Имала съм и ревниви мъже,  ама проблема си е техен ... аз съм непоправима флиртаджийка, сигурна съм, че за сичките 15 години брак и моят не е седял мирен, квото и да си говори, но не ми е проблем.
Изневярата е нещо, което се случва по много причини и ако човек не може да го прости да си ходи и толкоз.
Има разни смахнати преживяват го сал някой е умрял. Това честно не го разбирам,  моето мнение е , че като цяло хората са комплексирани като се мъчат с ревност.
Не прощавам само две неща - мъж да се държи грубо и неуважително с мен и да не ми дава колкото си искам пари за харчене.

Дай ми телефонът на мъжа ти, да го питам нещо.

# 578

То ако ти дава колкото искаш пари и си му държанка оставаше и да си ревнива...

# 579

То ако ти дава колкото искаш пари и си му държанка оставаше и да си ревнива...

Ревнуваш ако го обичаш, ако и той те обича няма да ти изневерява. Изневерята и ревността няма нищо общо с това дали мъжът ти плаща сметките, дали ги делите или жената го издържа.

# 580
Много общо има, повярвай ми. Мъжете с много власт, пари и положение изневеряват повече. Някак нещо като "благородството задължава" се получава, защото сред себеподобните им всички го правят. Неслучайно стана тази буря с Епстийн - всички изтъкнати мъжкари искат да се докажат и да си начешат егото. А и аз лично достатъчно съм се нагледала по време на бизнес кариерата си.  И обратно, зависимите материално жени си траят и преглъщат.
Също така при мъжете нещата са много по-прости - спокойно може да кръшкат от време на време, нищо че си обичат жената и си ценят семейството. Просто въпрос на хормони, обществено мнение, его и изобщо способност да разделят секса от любовта. Последното жените по-рядко го могат.

# 581
Ами аз пък съм се нагледала на най-к.увенските номера точно от най-големите скъсаняци. И като запопнах да излизам по срещи ми беше наложено от обществото такова мислене, че богатите мъже изневеряват, а бедните не. Еми от личен опит се убедих, че няма общо. А са думи на стиснати мъже да убедят повече жени да спят с тях и на жени, комплексирани, че приятелят им е стиснат, та се успокояват, че на жените с богати мъже им изневеряват.
И аз съм виждала в бизнес средите кръшкачи, също толкова, колкото съм виждала продавачи, бензинджии, безработни и т.н да изневеряват, че и повече. Изневеряващите в бизнес средите са дъртаците, мутри с млади кукли, 20+ години по-млади. Виждала съм изключително свестни млади мъже, с образование, ценности, идващи от добро семейство и налягащи здраво на работата, които си обичат и уважават жените и семейството.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:23 от mimeto32

# 582
Черна станция, много правилно заключение. Богатите и властни мъже имат много жени, а зависимите, скромни и безгласни женици търпят лошо отношение и подценяване.

# 583
Много общо има, повярвай ми. Мъжете с много власт, пари и положение изневеряват повече. Някак нещо като "благородството задължава" се получава, защото сред себеподобните им всички го правят. Неслучайно стана тази буря с Епстийн - всички изтъкнати мъжкари искат да се докажат и да си начешат егото. А и аз лично достатъчно съм се нагледала по време на бизнес кариерата си.  И обратно, зависимите материално жени си траят и преглъщат.
Също така при мъжете нещата са много по-прости - спокойно може да кръшкат от време на време, нищо че си обичат жената и си ценят семейството. Просто въпрос на хормони, обществено мнение, его и изобщо способност да разделят секса от любовта. Последното жените по-рядко го могат.

Не съм сигурен, че опира до "благородството задължава". Просто мъжете с много власт, пари и положение, привличат по един или друг начин, и има голямо "предлагане".  И след като може да му се размине, защо не? (Не казвам, че всички са такива) По същият начин както си купуват по няколко скъпи автомобили или къщи или яхти, при условие, че не им трябват. При собствеността има разбира се и мерене на атрибути или наложеното мнение, че за да те приемат в "определен кръг или клуб". Да не забравяме и друго. Скука, или нужда от тестостерон. Ако не ме лъже паметта, имаше някакво изследване, че много такива хора, правят всякакви по-екстремни неща, за да може да компенсират стресът, да си докажат мъжествеността и т.н. За мен лично "смях в залата" е това изследване.
Апропо, тъй като беше споменат Епстийн, нима забравихте за партитата на Берлускони, нима забравяте за изцепките в Дубай? Колко още много такива известни и неизвестни има. Това не е нещо ново по света.

# 584
  • София
Ами затова, за 118 път - намерете си равен на вас. Не че е пълна гаранция, че няма да изневерява, но поне е някаква основа, на която да се изгради стабилна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт