Какво е за вас "изневярата" ?

• 17 251
  • 600
  •   1
Отговори
# 585
Вкарвате крайни случаи като примери на хора, на които си им личи що за стока са. Нима няма нормални хора изнасилвачи и педофили, само министри и финансисти ли са? Всички хора с власт и пари са гадни, всички бедни са благи душици. За Джордж Клуни и Принц Хари защо не сме чули такива изцепки? Нали и те имат пари.
Пък и в случая се говореше, че ако мъжът дава пари на жена си, значи то той й изневерява, не че той е Илън Мъск, а тя Гери от Перник. Никоя българка няма достъп до милярдери от Щатите.
Ама значи ли, че ако някое  IT, което се е бъхтило да учи и работи, да изкарва висока заплата и да си осигурява жената и децата, то той непременно й изневерява?
Такива твърдения са ми малко тип гроздето е кисело, защото е високо.

# 586
  • София
На мен много ми хареса, че си купували коли и яхти, от които нямали нужда. Simple Smile
Богатите мъже, тези с много власт и на високи позиции са хора като всички други. Познавам лично такива хора и мога да ви кажа, че Цеца от Сусурлево с джуките и циците на кредит хич няма и да ги впечатли. Те търсят дама с класа, с образование и интелект, а не просто поредната. Прекрасно знаят, че могат да имат почти всяка, предлагат им се всякакви жени, но хигиената в отношенията и границите в личното им пространство са нещо, с което не правят компромиси.
Голяма част от тези хора са абсолютни работохолици и на практика нямат време за личен живот.

То верно, че за някои гроздето е кисело (визирам дами, които се стремят да влязат в елита, така да се каже). Но американските романтични коледни филми, в които богатата финансова директорка се залюбва с местния дървар и тя преосмисля или милионер се влюбва от пръв поглед в добродушна клошарка са само филми. В живия живот е най-добре хората да се събират със себеподобни, с хора, които са с техния интелект и от тяхната черга. Има си хора и от богатите и известните женени по над 20 години, без да изневеряват. Холивуд не може да бъде норма по много причини.

Колкото до първичните страсти, моите наблюдения са, че стиснати мъже, почти без възможности са тези, които са най-склонни към изневяра. Често с посредствена външност, но смятащи, че им се полага минимум Мис Свят. И следващи редпилските течения. Масата нормални хора си живеят живота, понякога се случват раздели и кризи на средната възраст, но от хората, с които аз съм заобиколена, се сещам само за един патологичен случай на системно изневеряващ. Всички други си бяха нормални и семейно ориентирани хора, с нормални семейства и дългогодишни бракове.

# 587
Като гледам известните ни бизнесмени, не ще да е баш така. Тези, които са в публичното пространство. Може би има и други, които са дискретни и за тях няма как да знам.

# 588
Скрит текст:
На мен много ми хареса, че си купували коли и яхти, от които нямали нужда. Simple Smile
Богатите мъже, тези с много власт и на високи позиции са хора като всички други. Познавам лично такива хора и мога да ви кажа, че Цеца от Сусурлево с джуките и циците на кредит хич няма и да ги впечатли. Те търсят дама с класа, с образование и интелект, а не просто поредната. Прекрасно знаят, че могат да имат почти всяка, предлагат им се всякакви жени, но хигиената в отношенията и границите в личното им пространство са нещо, с което не правят компромиси.
Голяма част от тези хора са абсолютни работохолици и на практика нямат време за личен живот.

То верно, че за някои гроздето е кисело (визирам дами, които се стремят да влязат в елита, така да се каже). Но американските романтични коледни филми, в които богатата финансова директорка се залюбва с местния дървар и тя преосмисля или милионер се влюбва от пръв поглед в добродушна клошарка са само филми. В живия живот е най-добре хората да се събират със себеподобни, с хора, които са с техния интелект и от тяхната черга. Има си хора и от богатите и известните женени по над 20 години, без да изневеряват. Холивуд не може да бъде норма по много причини.

Колкото до първичните страсти, моите наблюдения са, че стиснати мъже, почти без възможности са тези, които са най-склонни към изневяра. Често с посредствена външност, но смятащи, че им се полага минимум Мис Свят. И следващи редпилските течения. Масата нормални хора си живеят живота, понякога се случват раздели и кризи на средната възраст, но от хората, с които аз съм заобиколена, се сещам само за един патологичен случай на системно изневеряващ. Всички други си бяха нормални и семейно ориентирани хора, с нормални семейства и дългогодишни бракове.

Само че говорим за различни неща. Ти говориш за сватба, докато партита и изневерите са нещо странично. Между другото Мъск има 14 деца, та не е като само да работи.
Отделно, истинските работохолици си купуват луксозни бусове и автомобили, за да могат да работят. А не, ферари или ламборджини да ходят на работа, защото не е ефективно.

А да, Бил Клинтън също е хубав пример за изневери.

# 589
  • Пловдив
Ще ти се да е така. И аз лично познавам мъже с много власт и пари (имам предвид - работила съм за тях). И точно с власт и пари и си лягат с моми с джуки и цици. А, и Джеф Безос си взе Лорън Санчес, нали?

# 590
Ще ти се да е така. И аз лично познавам мъже с много власт и пари (имам предвид - работила съм за тях). И точно с власт и пари и си лягат с моми с джуки и цици. А, и Джеф Безос си взе Лорън Санчес, нали?

Ама тя жена му го остави, заради йога треньора си - оправил и е чакрите... Той с кого да се утеши? Simple Smile

# 591
  • София
Ей тия треньори бре...
В смисъл знам за три изневери с треньори...ама сериозната работа, с развод.

# 592
Едно нещо недоумявам, ама наистина, не си правя майтап този път.
Какво сте го захвалили този арапски дубай?
Ми нищо няма там. Само печки. И сажди. И жега. Направили, молятисе, ски на закрито. В моя заден двор по-доволен ще останеш да покараш ски.

# 593
Ей тия треньори бре...
И аз знам. На Том Брейди жена му го остави заради треньор по карате.

# 594
  • Обран бостан ;)
Ей тия треньори бре...

В УСА при развод, жената взима половината от имането на мъжа.
Като се осигури финансово, и трябва само един здрав ... треньор. Sunglasses

# 595
  • София
Зависи от предбрачния договор.
А и аз говорех за София.

# 596
Скрит текст:
Ей тия треньори бре...

В УСА при развод, жената взима половината от имането на мъжа.
Като се осигури финансово, и трябва само един здрав ... треньор. Sunglasses
Нейното състояние е по голямо от неговото. Не му е взела парите при развода.
Просто е харесала треньора. Наистина го е харесала.

Пък и жените рядко се развеждат само заради един здрав...треньор.

# 597
  • Обран бостан ;)
Ами добре. Като се искат младите - да се вземат.

# 598
Зависи от предбрачния договор.
А и аз говорех за София.
Тренцорите в цял свят са обаятелни.

# 599
  • Обран бостан ;)
Апропо - като го е взела така, дали ще му позволи да работи като треньор.
Току се появи някоя по-млада клиентка и после . Trollface

Общи условия

Активация на акаунт