Какво е за вас "изневярата" ?

• 19 216
  • 673
  •   2
Отговори
# 660
Аз ли нещо, ама не разбрах почти нищо от последните постове - какво общо с темата... Wink Не съм по спама, да си кажа: и по черно-бялото не съм, а сиво (е сега навън и мъгла;))) Истината я търсим и някои намират рано или късно. Ама дали обща? Ноу метър, важното е да е своята.
P.S. още търся, но и май намерих: изневяра  за мен е да обещаеш и не спазиш (кой каквото се е клел). На чисто (комуникирано тоест) по-добре да се почва новото (ако трябва/искаме да се движи успоредно със "старото" по някаква причина). Ама невинаги може (споменах го скоро), тогава е тъжно и рисково.

# 661
Здравейте
искам да споделя и моята голяма болка
Преди три месеца разбрах , че мъжът ми е имал паралелна връзка с друга жена и то по време на моята бременност
Толкова огорчена не съм била никога!
След като го хванах ме увери, че всичко ще приключи, докато една вечер не го хванах пак да си пишат и чуват.
Чувствам се в дупка, нямам му доверие никакво.
Разделихме се за един месец след което реших да му дам още един шанс , но не спирам да мисля за това
Не знам какво да правя от тук нататък, кое е правилно за мен и детето.
Усещам ярост в себе си и чувство за отмъщение, искам и любовницата да страда както аз страдам( има си семейство и тя)
Позволих си да и пиша два пъти и се държа много нагло с мен, уверявайки ме,че нямала нищо общо с него и че не ми искала мъжа. (А той ми призна абсолютно всичко)

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 00:52 от Мили Ванили

# 662
Здравейте
Преди три месеца разбрах , че мъжът ми е имал паралелна връзка с друга жена и то по време на моята бременност
След като го хванах ме увери, че всичко ще приключи, докато една вечер не го хванах пак да си пишат и чуват.
Разделихме се за един месец след което реших да му дам още един шанс , но не спирам да мисля за това
Усещам ярост в себе си и чувство за отмъщение, искам и любовницата да страда както аз страдам( има си семейство и тя)
Позволих си да и пиша два пъти и се държа много нагло с мен, уверявайки ме,че нямала нищо общо с него и че не ми искала мъжа. (А той ми призна абсолютно всичко)
Мъжа ти е отвратителна гад. Първо защото изневерява на бременна жена и второ защото е допуснал да го хванат. 

Яроста не е добър съветник. Подготви си отмъщение и го сервирай студено.
Не давай 4-ти шанс, няма смисъл.

# 663
  • sofia
Мили Ванили, нормално е първоначално да виним любовницата....но си насочи вниманието към теб и мъжа ти.
Не мисля, че това чувство, че си предадена ще изчезне някога. Да живееш непрекъснато в позиция "трябва да съм нащрек, щото моя кой знае какви (ще) ги върши" е съсипващо.
Не мога да дам съвет от преживяно, но щом в едно съвместно съжителство си непрекъснато под напрежение.... добре е да се разделите.

# 664
  • София
Предал те е мъжът ти. Любовницата е предала нейния. Да насочваш гнева си към нея е изместване на фокуса от истинския твой предател. Може би е по-лесно така сега, но в дългосрочен план, трябва да се изправиш срещу правилния човек и да посочиш този, който е наранил теб. А само твоят близък има тази власт и никой друг не може да те достигне, ако той не го допусне.

Колкото до другото... Ще можеш ли някога да погледнеш този мъж със същите очи? Да го обичаш както преди? Ще му имаш ли доверие? Ще си спокойна ли с него? Ще се чувстваш ли сигурна, че няма да го направи пак? Че можеш да разчиташ на него не само сега, но и в най-уязвимите си моменти? Искаш ли детето ти да расте в тази среда?

# 665
Здравейте

Трябваше да пишеш на мъжа и. Той сигурно щеше да се погрижи и за двамата.

# 666
Няма какво да ѝ пишеш на нея. Тя явно това е търсела и си го е получила.
Мъжът ти е баклук – изневяра на бременна жена. Барем да беше изчакал като се роди детето да разваля цирка. Какви са неговите обяснения? Защо поддържа връзка с нея, айде не е да кажеш еднократно @укане, че е бил на зор от бременността ти. Отношения защо поддържа с тази? Какво му дава тази жена? Разговори, съчувствие, подкрепа, разбиране, различен секс? Питай го - какво?
Аз бих го разкарала не заради самата изневяра, а заради това, че е предател и боклук спрямо бременната си жена.

# 667
Мили Ванили, много кофти. Няма как все да си му пъдар. Успокой се, гледай си детето. Много вероятно е пак да се срещат, но просто да се крият по-добре. Сама ще усетиш можете ли да продължите заедно или не. Някои хора успяват. Даже във форума възхваляват колко силни семейства излизали след такова изпитание.
Аз доказано не мога, ама не бих се опитвала, ако тепърва ми дойде до главата примерно. За мен мачът е свирен при подобни ситуации.

BasilA, дори авторката да пита какво му дава другата жена, какво  значение им? Нали и занапред пак може да му го даде? Има ли смисъл да се измъчва с такива разпити? Не.

# 668
Няма какво да ѝ пишеш на нея. Тя явно това е търсела и си го е получила.
Мъжът ти е баклук – изневяра на бременна жена. Барем да беше изчакал като се роди детето да разваля цирка. Какви са неговите обяснения? Защо поддържа връзка с нея, айде не е да кажеш еднократно @укане, че е бил на зор от бременността ти. Отношения защо поддържа с тази? Какво му дава тази жена? Разговори, съчувствие, подкрепа, разбиране, различен секс? Питай го - какво?
Аз бих го разкарала не заради самата изневяра, а заради това, че е предател и боклук спрямо бременната си жена.
Много пъти попитах защо, какво му е лиспвало и т.н, казва ми ,че било просто увлечение.
Но за мен не е така, не може да се увлечеш една година без да ти пука за последствията.

# 669
Може, може. Падне ли на някой пердето, всичко изчезва от главата му. Няма значение мъж ли е или жена.

# 670
Ясно. Лъже и не иска с теб искрен и открит разговор.
В такъв случай ти си знаеш, но такъв човек до теб в този момент с малко дете, не е особена помощ. По-скоро натежава още повече.
//
Ако имаха искрен и честен разговор, могат да намерят причините за пробойните във връзката. Единият да стане по-мил, търпелив или другия по-внимателен, изслушващ или каквото е там. Но този 1 година се "увличал" и продължава, значи има сериозна причина. Махай го.

# 671
  • sofia
Търси разнообразие....нищо не му липсва. Той има липси, ама са от друго естество.
От чатове и разговори с разни женени, които висят по приложенията, достигнах до заключението, че търсят разнообразие, щото вкъщи им е скучно, жената не искала да прави нещо си, търсят нещо да ги възбуди, чуждо ....собствената им жена и на челна стойка да застане, няма да я погледнат с други очи .....тва е

# 672
Боре е прав. Пише на мъжа й, ама бъди готова твоят да се събере с нея

# 673
  • София
Един може би малко странен съвет. Вместо да си пишеш с новата или бившия, си пиши с ЧАТ гпт. Дава много успокояващи съвети и техники, особено ако си бременна или майка с бебе. За теб най-важно е вътрешния мир и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт