Shein - тема 4

• 7 810
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
  • у нас
Моите ваучери също секнаха.

# 121
След първите две поръчки мисля, че кодовете секнаха за около 20-ина дни, после се появиха пак за 60 %, още две -три поръчки и сега пак секнаха. Ще чакам. Ако подържите едно нещо усилено самО в кошницата също след три - четери дни пада доста това забелязах, но може и да е случайно. Голямо дебнене Laughing

# 122
Аз пак да се оплача от поръчката за безплатна доставка от какво зависи това до скоро беше 9 долара А после 56 лв и стотинки

# 123
Момичета, някоя връщала ли е скоро продукт и още ли си е драма с парите?

Аз имам същият въпрос! Може ли да върна стоки със Спиди все още?

# 124
  • Beyond the stars
Аз пак да се оплача от поръчката за безплатна доставка от какво зависи това до скоро беше 9 долара А после 56 лв и стотинки

При мен още си е 9€, нямам идея от какво зависи. Вече четвърта поръчка правя, откакто някой спомена, че има промяна и при мен си е все така.

Коригирам се, че проверих - от нивото зависи. S2 и S3 имат безплатна доставка. Аз съм най високото S3, което явно и трябва да се поддържа,защото пише, че изтича март 2026.

# 125
  • България
И моето ниво е S3, обаче безплатната доставка за мен е от BGN56.74.

# 126
  • у нас
Коригирам се, че проверих - от нивото зависи. S2 и S3 имат безплатна доставка. Аз съм най високото S3, което явно и трябва да се поддържа,защото пише, че изтича март 2026.
Не зависи от това. В последно време Шейн увеличиха доставката и не праща купони. Само някои акаунти получават.
Като въведат мито за под 150 лв за китайските сайтове,съвсем скоро, китайските онлайн магазини ще се молят да се пускат поръчки от ЕС. Голяма част от поръчките са от тези страни.

# 127
  • Beyond the stars
И моето ниво е S3, обаче безплатната доставка за мен е от BGN56.74.

Нямам обяснение в такъв случай.

# 128
Аз също съм ниво S3,и БД ,за поръчка над 56.74 лв.,та нз,май ще спра да поръчвам.

# 129
  • Под кривата круша
И според мен не зависи от нивото. Доскоро бях S2 и изведнъж ми вдигнаха прага за БД над 56 и нещо. Сега съм S3 и пак си е същото, но гледам, че имам талон за БД, който ще е еднократен. На щерката профила е същия, даже последно като си поръчва някаква рокля си направи нов профил, разликата в цената беше доста голяма.

# 130
  • Свищов
Здравейте,
при въвеждане на телефонния си номер пишете ли нулата пред него? Дадено е поле с кода и в другото директно написах без нулата, но се чудя така ли трябва да бъде?

# 131
Здравейте, момичета!
Пратка на колежката е пристигнала с boxnow. Може ли да върне с бокс нау и как става самото връщане? Не прочетох подробно инфо в първия пост.

# 132
# 133
NTG, благодаря за отговора. Днес получих поръчката си в офис на Спиди. Не съм посочвала като адрес този офис, поръчките ми са идвали по пощата, по куриер на Спиди или sameday.

# 134
Здравейте, във фейса ми излиза реклама за безплатни дрехи ог Шейн, като се иска само отзив после, това така ли е,  или е измама?

Общи условия

Активация на акаунт