Shein - тема 4

• 11 373
  • 218
  •   1
Отговори
# 150
Да, и аз чакам поръчка. Потеглила е на 18 ноември, но все още е на път.

# 151
Аз просто нямам думи. Моята трябваше да дойде най-късно до 25.11, но не дойде и от тогава им пиша всеки ден, а те ме уверяват,че правят всичко възможно да я получа най-скоро и най-късно ще я получа до 02.12. Е днес е 02.12 и аз не съм получила нищо,а преди малко изведнъж статуса се промени и сега пише,че е в Унгария. Тя въобще пратката не е в България, а те ме уверяват,че ще я получа.

# 152
SHEIN код за 60% отстъпка за нов профил. Код : 6T5NL (потърсете го в търсачката) #shein

# 153
  • Beyond the stars
Моите всъщност бяха три поръчки,двете в един и същи ден,а другата след 3 дни. Първите още си ги чакам, а другата дойде по-рано от очакваната дата,макар че нямах голяма полза от това тъй като ми пратиха нерабатещо нещо и поисках да го върна без да плащам доставка тъй като доставката е 15лв,а те трябва да ми възстановят 20. Пратих им клип,че не работи и сами предложиха да ми върнат парите без да им връщам артикула

И при мен дойдоха двете най-скорошни, за сметка на две от преди това, което са още по трасето.

# 154
Здравейте! Вчера направих поръчка и ми даде срок на пристигане 22-24 декември. 24 е почивен ден, а аз искам да я получа преди празниците. Днес получах имейл от сеймдей да си пренасоча пратката към easybox. Та се чудя къде ще е по-бързо, през куриер или кутия? Някой има ли наблюдения

# 155
Никой не може да каже кое ще е по-сигурно, още повече по празниците. Но ако е от кутия, не зависите от работното време. Sameday на мен ми пратиха в пощата пратка.
Аз да споделя негативен опит от бокснау - имаха проблем със софтуера явно и не можах да отворя кутията, ама не само аз, и други хора. И нито връзка с оператор, нито сайта работи. Не беше от Шейн пратката, но това няма значение.

# 156
Според мен бокс. Това е опита ми от последните поръчки.

Последна поръчка от Шейн със спиди трябваше да пристигне между 28.11 и 02.12 пристигна на 09.12 - поръчана на 18.11

Последна поръчка от Тему до бокс направена на 26.11 пристигна 10.12

Според мен лично е късно вече за поръчки, които да дойдат преди коледа. Една колежка вчера поръча от тему с надежда да дойде до коледа ще видим.

# 157
  • Beyond the stars
До кутия, особено пък със Sameday.

# 158
Понеже и на мен последно ми даде 22-24.12 и аз я пренасочих до Български пощи. Надявам се да дойде по-рано, че ми трябват някои неща за коледно парти.

# 159
Който се сеща в последния момент, ще тръпне до последно 😂 дано имаме късмет и да дойдат навреме.

# 160
Сега видях, че на проследяване на пратката има едно поле "спешна доставка" и го цъкнах.
Изписа ми, че ще я ускорят, пък дали е така...

# 161
Не, не работи. И аз пробвах и нищо. Не мърда пратката от "ускорен транзит" вече 4-5 дни.

# 162
Не мога да се регистрирам, не ми изпраща sms с код. Къде бъркам? Помагайте!

# 163
  • у нас
Не мога да се регистрирам, не ми изпраща sms с код. Къде бъркам? Помагайте!
Смс-а вероятно е в Спама. Проверете там.

# 164
Така предполагах,но не е.

Общи условия

Активация на акаунт