Shein - тема 4

• 11 276
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм с ниво 3 на профила, не знам дали има общо.

# 211
При мен излиза да е 59.93 лв. за безплатна поръчка. Как пък не. Отделно, сега загледах пантофите, които ми висят в количката - 31лв. Дъщеря ми, ми ги взе от Тему (абсолютно същите) за около 14 лв. В момента са около 16 лв. в Тему.

Поне засега съм голям X що се отнася до Шейн.

# 212
Здравейте, аз имам 2 профила и вторият го направих точно, защото на 1ви съм стигнала ниво 3 и спря да ми дава купони и вдигна доставката.
В новия получавам постоянно тип 50%, 40% и т.н. и доставката е безплатна над 9 евро.

# 213
Значи да чакам и аз честитка за доставката.
Абе, тези няма ли да превалутират вече? Или по-добре не, че ми мирише на курс 1:2...
ПП: И на двата си профила съм ниво 3 и имам почти еднакви купони. Но и често поръчвам, де.

# 214
  • Пловдив
При мен от август не се е оправило - иска ми доставка, даже не ми показва над каква сума ще е безплатна доставката, която вече е 3,90 евро даже... Ако нещо ми е много спешно - пускам от акаунта на щерката - ако и нея отрежат, вече ще го мисля или ще правя нов акаунт.

# 215
  • Beyond the stars
Идвам да похваля едно уникално патенце с косъм. Излезе ми 42 лева с купон и точки. Нямам думи да ви опиша колко е фино е красиво на живо. Поръчала съм и черно, но по-голям размер и се надявам да не дойде огромно.
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lb7PR21zEb … rom=GM74701465079

Имам подобно в кафяво за подобна цена. Много ме радва, че и топли.
Плюс прах го в пералня + сушилня. Нищо му няма.

# 216
Значи да чакам и аз честитка за доставката.
Абе, тези няма ли да превалутират вече? Или по-добре не, че ми мирише на курс 1:2...
ПП: И на двата си профила съм ниво 3 и имам почти еднакви купони. Но и често поръчвам, де.
Какво да превалутират те? Цените ги виждаш в каквато валута ти си задала в профила си, смени го на евро и си готова.
Ти и без това в левове няма как да им платиш, при положение че вече нямаш левова сметка.

# 217
Имам подобно в кафяво за подобна цена. Много ме радва, че и топли.
Плюс прах го в пералня + сушилня. Нищо му няма.
О, аз редовната цена от над 120 лева нямаше да я платя. Беше с купон, който свали много пари и с точки.
ПП: Днес съм с него. Топли. Не пуска много косми. Чакам и черното да видя дали не се изложих с размера. Това е S, а поръчах черно М. Но поне съм висока, дано се обере малко от ширината. Laughing

Какво да превалутират те? Цените ги виждаш в каквато валута ти си задала в профила си, смени го на евро и си готова.
Ти и без това в левове няма как да им платиш, при положение че вече нямаш левова сметка.
Е, след 01.02 не би трябвало да се показва нищо в лева. Това имах предвид.

# 218
Не всички чужди сайтове са я махнали все още опцията да показва в лева, дори в iherb мисля че още я има. Е, няма да ти даде да платиш в левове, разбира се, просто не можеш да продължиш без да смениш валутата.
Това да им е кусурът, те другите неща да си оправят.

Общи условия

Активация на акаунт