🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 71 476
  • 893
  •   12
Отговори
# 765
  • Бургас
Leprikon, знам засега за гривна Пандора и фон дьо тен. Понеже не ѝ позволявам да се клепа и тя е решила, че ако ми го пише като коледен подарък, ще я огрее. Joy
Харесва парфюмите на Сол де Жанейро и от
скорошна промоция в Дъглас взех един от номерата, който ѝ е на привършване.

# 766
Ако все пак решите да и угодите за фдт ви препоръчвам от корейските доста по изчистени са като състав ..barecare от утре ще са с черен петък
Leprikon, знам засега за гривна Пандора и фон дьо тен. Понеже не ѝ позволявам да се клепа и тя е решила, че ако ми го пише като коледен подарък, ще я огрее. Joy
Харесва парфюмите на Сол де Жанейро и от
скорошна промоция в Дъглас взех един от номерата, който ѝ е на привършване.

# 767
Някой ще препоръча ли нещо от barecare..
Искам да пробвам нещо корейско, но досега не съм..

# 768

Не съм фен на корейската козметика с изключение на едни пачове за очи (този път ще ги пропусна тях, защото имам цяла опаковка, а и често ги намалят в Лили) и един тонер за лице на Medi peel. Тонерът не го заменям за нищо. Ползвам предимно висок клас европейска козметика, но единствено този тонер ми дава нужната хидратация и след него слагането на останалите продукти от рутината ми е едно удоволствие. Става въпрос за тонерът Medi Peel Hyal Kombucha Tea-Tox toner

# 769
Последната една година ползвах няколко неща и съм довална. За коса много харесвам шампоани, маски на Lador. За лице съм прабвала Jigott, Centella. Хубави са и ценово са много по-приемливи от медицинската козметика, особено, когато се купят на намаление.

# 770
  • Някъде по Дунава
За коса или лице?

# 771
  • София
Благодаря за информацията за черния петък в Barecare. Със sнаха ми и дъщеря ми сме фенки на корейската козметика и ще накупя подаръци за всички, вкл. за мен. Мога с две ръце да препоръчам почистващия балм Clean it zero, слънцезащитите на Skin 1004 и Beauty of Joseon, шийт маските на Миша и Enough.

# 772
  • Пловдив
И аз съм доволна от Clean it zero, взимам го от Лили, през няколко месеца е намален, в момента също.

# 773
Благодаря за споделянето на машината за газирана вода.  Оказа се много подходящ подарък.  Сега ще изчакам дали ще има черен петък в Gaziro.  За младо семейство взех неща за дома от WMF ,които в момента имат много добри цени

# 774
Моля за препоръки за машина за рязане на колбаси /слайсър/. Става ли и за рязане на хляб?

# 775
И аз благодаря за отзивите за Barecare 🥰

# 776
Моля за препоръки за машина за рязане на колбаси /слайсър/. Става ли и за рязане на хляб?
Като дете у дома имахме такъв уред, всички, които ни идваха на гости бяха много впечатлени, но за нас това беше един безсмислен уред и да, нашия ставаше и за хляб, настройваше се дебелината.

# 777
Миналата седмица купих от Лидл за 57лв. Ще дам отзив на 25.12. Blush
Реших, че ако няма да се полза, поне да не съжалявам за парите.

# 778
Благодаря ви за прекрасните идеи и аз ще поръчам корейска козметика. Може ли да попитам, незнам вече дали е коментирано, за препоръка за малка Термо чаша за кафе, която може да се носи на работа примерно, благодаря!

# 779
  • София
https://sgmugs.net/ от тук съм поръчвала няколко пъти.Страхотни са.Забавни,не текат

Общи условия

Активация на акаунт