🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 71 025
  • 888
  •   14
Отговори
# 795
  • София

Тази е любимата у нас. Кодови имена също обичаме. А забавни са Експлодиращите котета и Дюнер, коте, коза, сирене, пица.

# 796
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е такъв календар

# 797
Някой поръчвал ли е такъв календар

Това не са ли играчки за елха? Това ми излиза:

# 798
  • София
Преди два дни и аз се бях засилила да поръчвам, но тук с момичетата установихме, че това са някакви фалшиви сайтове с неща от Тему, неясно с какво качество. Не се лъжете.

# 799
Здравейте! Можете ли да препоръчате изпитан сайт за направа на календари със снимки? Идеята е да изненадаме бабите и дядовците с календар със снимки на детето. Не съм в България, иначе щях да отида в някое фото и на място да попитам.

За подаръци - бабите и дядовците нищо не искат, но обмисляме да им изпратим подаръчни ваучери и календарите.
За детето книжка, играчка и Yoto player, а за нас с мъжа ми - още мислим. Обикновено си казваме кой какво иска и така процедираме, защото бюджетът е ограничен и не рискуваме с покупки изненади. Аз обмислям форма за кекс или тиган, а той още мисли.

# 800
Има и адвент календар с мини книжки на английски. В български сайт се предлага за 45 лв, днес го поръчах от Тему за 20 лв. Не очаквам високо качество, но е за мен. Пускам линк, дано се отваря.
https://share.temu.com/3zz64SNrrBB

# 801
  • София
За игри - Каркасон (и разширенията), Скрабъл, Цар на географията, Властелинът на пръстените (ако са фенове на филмите, книгите), Върколаци, Катан, Монополи.

# 802
  • Пловдив
Да и в календарната тема ми казаха, че е измама...мъжът ми щеше много да се смее.

Календари от 5 години поръчвам от групата https://www.facebook.com/groups/369212334446352/?ref=share

# 803
Dixit някъде мернах, че ще е доста намалена, в Ориндж или Озон, но дали основната, дали някое разширение не се загледах много. Играли сме я доста хора на една Нова година и беше интересно, защото като са по-непознати и не знаеш начина им на мислене/асоциации.
Иначе ако някой намери за полезни споделям няколко настолни игри за най-малките.
Вкъщи отскоро играем Уно, тя става за всякакви възрасти, в хотела на морето видяхме големи компании да я играят и се зарибихме.
Имаме и dobble няколко комплекта с различни тематики. Там може да се включва и най-дребното.
Лично аз харесвам също марката Orchard toys, защото са малко по-различни. Има и за 2-3 годишни и са с бързо изиграване до 10-15 минути. Примерно имаме лото със световни забележителности или една за "къпане" на динозаври, където се броят сапунени мехури.
Имаме няколко подарени на Haba, но те са по-скъпички и не бих дала толкова пари иначе.
А за път и чакане в ресторант имаме няколко на purple cow , те са по-бюджетни.

# 804
В озон ще е намален Диксит-а

# 805
  • burgas
https://www.familium.bg/330-large_default/formula-1-spernicite.jpg
Търся книга за фен на Формула 1 и се чудя тази дали си заслужава.

# 806
  • София
https://www.familium.bg/podarci-za-mzhe/29-formula-1-spernicite- … 788088333722.html
Тук оспявам да я "разлистя "- на феновете сигурно ще се хареса.

# 807
Някой да е виждал коледни късметчета, но на немски?

# 808
Dixit някъде мернах, че ще е доста намалена, в Ориндж или Озон, но дали основната, дали някое разширение не се загледах много. Играли сме я доста хора на една Нова година и беше интересно, защото като са по-непознати и не знаеш начина им на мислене/асоциации.
Иначе ако някой намери за полезни споделям няколко настолни игри за най-малките.
Вкъщи отскоро играем Уно, тя става за всякакви възрасти, в хотела на морето видяхме големи компании да я играят и се зарибихме.
Имаме и dobble няколко комплекта с различни тематики. Там може да се включва и най-дребното.
Лично аз харесвам също марката Orchard toys, защото са малко по-различни. Има и за 2-3 годишни и са с бързо изиграване до 10-15 минути. Примерно имаме лото със световни забележителности или една за "къпане" на динозаври, където се броят сапунени мехури.
Имаме няколко подарени на Haba, но те са по-скъпички и не бих дала толкова пари иначе.
А за път и чакане в ресторант имаме няколко на purple cow , те са по-бюджетни.

Не бих казала, че Добъл и Уно са подходящи за възрастни. Уно играехме с детето докъм 8-годишна възраст. Там не се изисква особена мисъл. Добъл е полезна за хора с проблеми в концентрацията. Играем я пак с децата, но като цяло не ни е любима и свършва много бързо. Между другото, не лоша е и Скаййо, но тя май не се предлага в България.

# 809
Аз поръчвам бордови игри от boardgames.bg, има абсолютно всичко възможно и доста нишови неща, и пускат намаления за черен петък.

Общи условия

Активация на акаунт