🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 71 025
  • 888
  •   14
Отговори
# 810
Най яката игра, която сме играли е “Играта Живот” но тя отдавна не се предлага вече в бг, търсила съм я за подаръци в последстие.

# 811
  • Пловдив
Някой да е виждал коледни късметчета, но на немски?

Немските коледни късметчета се наричат "Weihnachtswünsche" (коледни пожелания) или "Glücksbotschaften" (послания за щастие).

Може да търсите така, да копирате мислите във файл и после да ги пратите на всеки един, който се занимава с печат да ви ги изработи.

# 812
Някой да е виждал коледни късметчета, но на немски?

ravi, тази седмица в Лидл има такива сладки с късмети на английски и немски език.

# 813
Аз я поръчах тази книга за Формулата. Много готино изглежда, тежка е, твърди корици, листите са плътни. Не съм се зачитала, само разлистих, интересно ми изглежда, ако си фен.

А книгата на Владо Карамазов става ли за подарък? Интересна ли е, някой чел ли я е, попадна ми в друга тема.

# 814
У дома от години Катан ни събира край масата, имаме и две от разширенията
Препоръчвам с две ръце!

# 815
Една дама преди няколко страници търсеше коледно влакче с което да играе детето и ..не е точно влакче но пак са интересни..магазин метро

# 816
Днес в Сиела видях нещо интересно за феновете на Хари Потър-готварска книга с рецепти от Ню Йорк до Хогуърт, с дебели корици и хубави илюстрации. Видя ми се интересна, защото аз на "стари години" слушам Хари Потър в Сторител и винаги са ми звучали интригуващо рецептите. Май в книгата не са само рецепти по оригинала, повечето са "литературни". За съжаление, няма на кого да я подаря, синът ми не е чел Хари Потър(освен откъси), иначе се интересува от кулинария, други фенове също няма около мен.

# 817
  • София
Ето я , наистина е много красива и интересна

Из съдържанието -

Скрит текст:

# 818
Струва ми се по-интересна за любители готвачи, отколкото за фенове на Хари Потър. Синът ми е фен на Харо Потър, но не проявява никакъв интерес към яденето и храната - за него това е досадно занимание и не прояви никакъв интерес към книгата. Много зависи и какви са рецептите в нея.

# 819
Някой питаше за Черен петък в Gaziro на машините за газирана вода, в момента тече!

# 820
В озон машината за сода на филипс е много намалена
 https://www.ozone.bg/product/mashina-za-soda-philips-add4901bk-10/

# 821
Може ли някои да сподели отново сайта с подправките. Извинявам се, но трябва да чета иначе отначало, а мислех че съм го запазила. Ще съм много благодарна 🤗

# 822
Какво подарявате на възрастни мъже 70+ годишни? Направо нямам никакви идеи. Обикновени хора, живеят си сами. Подарявали сме блузи, грейки, долници, козметични комплекти …. Имам чувството, че ги прибират в гардероба и ги оставят там.

# 823
  • Бургас
Може ли някои да сподели отново сайта с подправките. Извинявам се, но трябва да чета иначе отначало, а мислех че съм го запазила. Ще съм много благодарна 🤗
https://www.soulty.bg/

# 824
Някой с база за сравнение между Газиро и машинката на Филипс от линка по-горе? Blush

Общи условия

Активация на акаунт