🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 4 329
  • 92
  •   6
Отговори
# 60
# 61
Аз пък даже съм готова с дребните подаръчета за приятелите. Пазарувам подаръци през цялата година и винаги имам нещо скрито в шкафа. Така рядко успяват да ме хванат неподготвена Simple Smile)
И аз така. И монети събирам през годината. Обикновено отварям касиерката на 1 ноември, оядрявам сумата в един склад и това е бюджет за подаръци. Тази година заради еврото в края на месеца ще я отворя, че да не ми направят проблем за вземане на стотинките. Сумата няма да е голяма, че не пускам монети често.
Малки деца няма около мен, но все трябват подаръци за семейството.

# 62
  • Враца
И на мен ми стана интересно с кошерчето и открих това:

https://beeshopbg.com/produkt/%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B5%D1%80-%D1 … 0%BC%D0%B5%D0%B4/

# 63
Аз пък даже съм готова с дребните подаръчета за приятелите. Пазарувам подаръци през цялата година и винаги имам нещо скрито в шкафа. Така рядко успяват да ме хванат неподготвена Simple Smile)
И аз така. И монети събирам през годината. Обикновено отварям касиерката на 1 ноември, оядрявам сумата в един склад и това е бюджет за подаръци. Тази година заради еврото в края на месеца ще я отворя, че да не ми направят проблем за вземане на стотинките. Сумата няма да е голяма, че не пускам монети често.
Малки деца няма около мен, но все трябват подаръци за семейството.
Прочетох те и се засрамих Blush
Аз, противно на разумния ти подход, миналия ден обрах касата Simple Smile - ама не можех да платя с карта, трябваше у дома да платя в брой, на място, та тя свърши идеална работа и допълни необходимата ми сума. В нея не събирам монети обаче (те отиват за колата на ММ, купува с тях някакви жетони за автомивка), само банкноти. После се сетих, че другаде имам достатъчна сума в брой, но късно...касата е празна и нямам желание да я възстановя Stuck Out Tongue Winking Eye  
Някой питаше за чехлите на Милвена и Веск - миналата година купих от двете марки, на Милвена номерацията е двойна и на мен 36/37 размер ми беше голям, та го замених с 35, макар да нося 37 - иначе от качеството и на двете марки съм доволна, но да имате предвид тази особеност на размерите.
Само с един подарък имам готовност засега (и той половинчат) - парфюм на ММ, останалите са само идея и сякаш ще са прагматични с някои дребни романтични добавки.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 23:50 от Кубратова

# 64
Като стана дума пак за чехли, миналата година купих за цялото семейство по препоръка на дама от темата (много благодаря).
Аз лично по-удобни чехли не съм имала. Мъжът ми, който предимно ходи бос и първоначално ги отхвърли, почти цяла зима си ги носи.
Умалени са с 1 номер, но едно мило момиче се обажда и уточнява за пропусналите да прочетат.

# 65
Кубратова важно е да има пари в момент в който са необходими. От къде са дошли, не е важно.
Добре, че ММ не чете тук. Веднага ще му светне лампичката да използва касичката за колата.

Това с касичката ми остана от детските години на момчето ми. Чух идеята от майка на площадката. Тогава събирах, събирах и като ни поканеха на детски рожден ден за подарък вземах от там. Ако не стигаше сумата, поне имаше някакъв капитал. И продължавах до следващия рожден ден. Детето като порасна си наумих да е за коледни подаръци. Миналата година с част от сумата си подмених хавлиените кърпи, че детето вече е студент и все едно имам още една къща.

# 66

миналата година купих от двете марки, на Веск номерацията е двойна и на мен 36/37 размер ми беше голям, та го замених с 35, макар да нося 37 - иначе от качеството и на двете марки съм доволна, но да имате предвид тази особеност на размерите.
Разглеждах ги сега, и виждам, че на Милвена са двойната номерация. Исках да попитам как се поддържат тези чехли, могат ли да се перат в пералня, сушилня 🤔?

# 67

миналата година купих от двете марки, на Веск номерацията е двойна и на мен 36/37 размер ми беше голям, та го замених с 35, макар да нося 37 - иначе от качеството и на двете марки съм доволна, но да имате предвид тази особеност на размерите.
Разглеждах ги сега, и виждам, че на Милвена са двойната номерация. Исках да попитам как се поддържат тези чехли, могат ли да се перат в пералня, сушилня 🤔?
Ах, извинявам се, разменила съм местата на двете марки. Аз ги пера на ръка и не съм ги пускала в сушилня, макар и да се изкушавам да пробвам този сезон - и да се повредят, ще ги подновя, пък ще си знам занапред, но ако всичко е наред, ще продължа с по-лесното Simple Smile

# 68
  • Враца
На Милвена чехлите си отговарят на номера. Пера ги в пералнята без проблем, но сушилня нямам.

# 69
За масажната възглавница мисля тази да поръчам па каквото стане Simple Smile ще имам време да я огледам и пробвам и да видя дали ще е ок. Вие какво ще кажете?
 https://giftcorner.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B … D1%80%D0%B0%D1%82

# 70
На Милвена чехлите си отговарят на номера. Пера ги в пералнята без проблем, но сушилня нямам.
Е, колко да си отговарят, като са по 2 размера, но може да зависи и от модела. Уточнявам, че визирам този модел, и то във вариант дамски и мъжки, на ММ също заменяхме:  https://milvena.com/product/%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b8 … 8f%d0%b2%d0%b8-2/
Тази година мислех да повторя, но виждам, че имат само 39/40, поне засега.
Благодаря за информацията за пералнята, ще се възползвам Yellow Heart

# 71
  • софия
Както нямах идея, вече купих 2 подаръка за дъщеря ми:
и картина. Поръчах картина и за вкъщи, която ще сложа под елхата.
Започна се.

Ерна Ангелова има изложба 😉 Носи ми въздух и спокойствие.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:46 от zvаnchе

# 72
Здравейте, включвам се в страхотната тема.
Аз все още не съм измислила нищо, но ще кажа че пантофите на Милвена са страхотни. Миналата Коледа подарих два чифта и се харесаха много, единствено бяха опаковани в обща голяма кутия и аз търсих в какво да ги опаковам,за да изглеждат добре..
Може ли да попитам,който е поръчвал ДНК тест, цената каква е била, тъй като сега пише 33 евро с безплатна доставка ( за още 3 дни) и се чудя сега ли да ги поръчвам или да изчакам.. Тази година ще подаря на двама човека този тест и според мен е супер интересен и необичаен подарък,особено за човек който има всичко .. Благодаря,че качихте линка,че го търсих до скоро 😆

# 73
Мисля, че миналата година го купих за около 80 лв. ДНК теста.

# 74
Последният ДНК купих през август, беше €33 с безплатна доставка. Първият преди години ми излезе ~120 лева.

Общи условия

Активация на акаунт