🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 11 944
  • 236
  •   5
Отговори
# 90
# 91
  • София
Аз започнах скромно с коледни късметчета. 😄

# 92
  • Пловдив
И аз поръчах такива късмети 🤣
И се чудя на детето за 1.12 кое от двете да му подаря.

Засега му взех парфюм, че ползва на баща си 🙄 има няма още 20 неща трябва да измисля.
За Коледа леля му е взела детски пластмасов куфар, вярвам, че ще му хареса, защото от известно време повтаря, че иска.

# 93
  • Карлово
Чудя се между два подаръка да взема за майка ми. Единият е пантофи на Вест или Милвена или масажна възглавница за врата.
Някой има ли и ползва ли масажна възглавница, има ли смисъл от нея?
Аз имам такава възглавница и при определени случаи много ми помага. Понякога и мъжът ми и дъщеря ми я ползват.

# 94
Чудя се между два подаръка да взема за майка ми. Единият е пантофи на Вест или Милвена или масажна възглавница за врата.
Някой има ли и ползва ли масажна възглавница, има ли смисъл от нея?

Аз ви съветвам да имате едно на ум за масажните възглавници за врат. Има хора, на които е абсолютно противопоказно да правят масажи на врата. При възрастните често има изменения и износвания при прешлените на шийния отдел, и това често забранява масажите в тази област. Посъветвайте се с личния лекар поне.

# 95
  • там където има винаги вятър
Еха, страхотна тема. За има-няма 3 дни и 7 страници изписани.
Лимана, отговорили са ти вече са кутиите - от Еуроленд, в Лидъл са пускали, но най-вече в Джъмбо. Миналата година от там  вземах - щайгички за големите, а за децата - картонени, които се сглобяваха, че и целофан и панделки имаха.

Обичам такава тема, обичам да "мисля" подаръци. Но тази година - никаква идея Rage Най-вече че не искам да се повтаря нещо макар и от преди няколко години Rolling Eyes А всичко е документирано Smile /имам ги го написано/ Че и допълните подаръци - парите, всяка година се стараех да са сложени  в нещо - я ушито, я сглобено.

На работа - никой на никой не подарява. Добре съм.
Имам:
* ММ - подаръците му са от децата, той всеки път казва - нищо не искам.
*семействата на двете дъщери, с деца - 13 и 2, и 11 години
*семейството на сина, с дете на 1 година - то ще е най-лесното, но те пък двамата...
И тримата са в различни градове.
*приятелско семейство
*сестрата на ММ с дъщеря и син на 26 и 21 години - там вземам нещо общо

Общо казано - мъка, мъка...без идеи Thinking Worried
Скрит текст:
Вземала съм - книги, нощници, гримове..." къщички" за ключове, гривни, бродирани несесери и тюрбани за глава с име - от "майки с деца с увреждания", персонализирани дъски - дървени, а миналата година и "стъклени" -  някой в темата ги беше показал -  майките, децата подбрани по цвета на косите, че и визията беше докарана/голяма кореспонденция беше с жената/, чаши, книги и аксесоари за Хари Потър, адвент календари, коледни тишлайфери ...А в щайгите - уиски, водка, вино - на всеки според вкуса, ядки, шоколади, сладка от по-екзотични плодове, и нещо по-така, което няма да си купят. На децата миналата година - големи коледни играчки от Sinsay за украса до елхата и в Еуроленд имаше.
Много дълго стана, но дано съм помогнала на някой.

# 96
масажор за очи (разкош).
Може ли конкретен модел и как работи ?
Тежка ли е подметката ?
Благодаря !

# 97
Каква приятна тема!
И от колко години я има, аз сега я откривам...
Като никога, по това време вече имам представа какво ще подарявам тази година. Основно подмяна на техника/ джаджи ще е- airpods и четци. Отделно и за тримата съм взела по един парфюм, който зная, че ще им хареса- все са любими техни, които са на свършване.

За близките ни приятели, обаче, все още нямам никаква идея, надявам се тук да ми подшушнете нещо. Grinning

Обикновено е обратното, най- трудно ми е с домашните, този път на приятелските подаръци запецнах.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 12:52 от TuЛи

# 98
Може ли да споделите от къде мога да купя хубаво мъжко портмоне 😊

# 99
  • софия
Може ли да споделите от къде мога да купя хубаво мъжко портмоне 😊
Миналата година препоръчвахме и имаше и отзиви - https://www.bg-mamma.com/?topic=1695238. Можеш да прегледаш с търсене и там:

# 100
Аз взех ваучер за рисуване и вино за приятелка с наближаващ РД. Смятам и за Коледа е ок като идея за не предметен подарък. Е, и аз ще се присъединя, но идеята е важна и смятам ще се оцени. Покрай Коледа ще накупя и билети за театър и балет.

# 101
Дали мога да помоля за помощ, идея, съвет...?
Тази година за семейства роднини мисля да сглобя или да купя готови....не точно кошници, някакъв тип кутии с гурме изкушения. Като подаръчните кошници, но само с някакви редки благини за ядене, по възможност без алкохол. Но нямам никаква идея къде да търся.
Не зная откъде си, но аз миналата година се натъкнах случайно през декември на сглобяване в кутия на деликатеси в един италиански магазин, Варна. Хубави кутии с паста, отделно сирена, интересни бонбони, сладкиши и май имаше и някакви чашки или купички. Един младеж купуваше и му подрежда ха, аз само влязох да видя какво има.И добре че ме подсети, ще взема нещо оттам, бях забравила за магазина.
За мен е много необичайно през октомври да мисля за подаръци, но влизам в темата за идеи. Тази година за значима годишнина на сина ми му купих голям и желан подарък, вкл тска стояха нещата, че го получи месеци по-рано. Затова за Коледа нещо символично, а и аз принципно не правя и не обичам големи подаръци за този празник.
Миналата година подарих на мъжа ми и сина ми по един хслат за баня. Тази година мисля да им купя по една хубава грейка,да се мотаят из двора на къщата. В почивните обиколих някои спортни магазини, но нищо не ми хвана окото.
на близко дете, момиченце, трети клас-подарявала съм раница, комплект за рисуване, плюшени животинче, дрешки като по-малка, сега какво? Някаква настолна игра за тази възраст, дайте идеи. Но да става за трима, че да си играе с родителите.
на много близки приятелис които обикновено се виждаме на 25 на обяд-миналата година им подарих един сгъваем кашон - сандък, който става за вещи да си прибират, като го напълних с алкохол, вкл   домашен ликьор, мое производство, конфитюр, мое производство, симпатична готварска книга, която поръчах и за мен от ФБ, суджук от определен регион, имаше и някакви предмети, не помня какви, нещо за дома беше.
на приятелкакаквото и да измисля, винаги слагам кутия чай от Березка, тя много ги харесва.
Роднини нямам, освен мъж и син и с това се изчерпват подаръците.

На меннай-много ми хареса подаръка от мъжа ми за сребърната ни сватба тази година-билети за мечтана дестинация. Но е лично, разбира се.
От приятели, много близки миналата година получихме машина за лед, голям хит се оказа у нас!

# 102
  • София
Дъщеря ми е 3 клас и преди Коледа ни чака имен ден. Grinning Сега е луднала по някакво ново филмче - KPop Demon Hunters. Та съм и поръчала суичър с него и в тему харесах едно колие с формата на сърце за емоциите. Подобно на пръстенчетата, които си сменят цветовете. Сигурно още нещо ще има, но за сега е това.
А за Коледа ще му мисля.

# 103
Бавно, но славно и аз започнах да напредвам с идеите.
За приятелка, почитател на виното, взех такава чашка. Сигурно ще добавя и нещо козметично.

Миналата година й взех сета със скрабове на Кокосолис, хареса се.

За баба ми и дядо ми - безкабелна вертикална прахосмукачка, че да не се навеждат и да сглобяват всеки път големия "танк"
За мъжа ми - звукова ел. четка за зъби
Харесах и тези декоративни каминки за маса.
Може да се гравира с текст по желание.

Засега е това, ще следя и вашите идеи за вдъхновение.

# 104
Може ли линк за тези декоративни каминки за маса? 🤗

Общи условия

Активация на акаунт