🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 13 138
  • 249
  •   10
Отговори
# 240
  • Карлово
Благодаря за кутиите! Малко са ми скъпи, а не съм сигурна дали ще се хареса или дали са подходящи. Ако бяха до 30-ина лева, можех и да взема, но пък имам и един младеж на 17 г., който също не ми е много близък, та и за него трябва да измисля нещо подходящо, а какво не знам.
Преди съм купувала подобни музикални кутии от Джъмбо на доста изгодни цени, може би 3 пъти по-евтини.

Цитат
Търся идеи за красив чайник, който да има решетка за насипен чай.
има и стъклени (за стъклените не знам дали само се запарва чаят, а отделно се затопля водата) - въпрос на стил на домакинството.
За открит огън са стъклените, може дори на газов котлон. Много са хубави.

# 241
  • София
Здравейте,
Тази година още октомври съм готова с идеите за половинката, не мога да повярвам....
За офиса му взех постер с тема кафе, защото си е кафеджия и знам, че ще го хареса.
За да развива хобитата си ще взема ваучер за еднодневен курс по дърворезба, а за спомен харесах изчистена кожена гривна с малък сребърен детайл (буква написана с морзов код).
Децата тепърва ще ги мисля, но при тях е някак по- лесничко.
Кажи от къде е гривната, моля. Много ме заинтересува.

# 242
Давам идея за подарък на фенове на Игри на волята. Пуснали са настолна игра.
Супер идея! Дали сайта ще пуснат промоция или черен петък, или да я вземам, докато е налична?

# 243
  • София
Копринени калъфки миналата година купих от тук https://bodar.bg/collections/koprineni-kalafki по препоръка от приятелка. И двете снахи ги харесаха.

Къде има настолни Игри на волята?

# 244
  • под тепетата
Аз поръчах една камара сетове с подправки, ама вие сте виновни!
За мъжа ми - кожен каскет, за малкия внук от намалението на Комсед - Лего дупло. За приятелка - сушилник за билки . Ама се замислям , че тя има и друг празник по това време и ще и взема хубава маска за коса.

# 245
  • Пловдив
В темата за кутиите споделиха за кафеена кутия. Става за подарък на някой кафеджия, като се добави чаша и лъжичка примерно или нещо плетено.

https://cupcoffee.bg/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAasnkQBJEtQBH … 20233311545480244

# 246
Отворих линка с кафетата, но не видях да се предлагат кутии, само абонамент. Аз ли не гледам, където трябва?

# 247
  • Пловдив
Правилно гледате, правите абонамент за поръчка и след това се отписвате, нови са и сега стартират. Гледам с кафе от Колумбия. Не знам защо някои кутии работят така, лично аз се дразня, защото губя време да се отписвам.

# 248
  • под тепетата
Попаднах на дървени пъзели. На някой може да му свършат работа.
https://lubiwood.com/bg/produkt/puzel-igriva-peperuda/

# 249
Някой спомена динозаври, и аз имам фен вкъщи и съм набелязала една яка книга с изскачащи елементи. Обаче ми е скъпичка и ще видя дали ще излезе накъде намалена по-нататък

https://www.ozone.bg/product/golyama-interaktivna-entsiklopediya-3d-dinozavri/
Точно през изминалата седмица я разгледах на живо по-обстойно, докато бях с едното в болницата, друго дете я беше донесло.
Хубава е, интересно оформена, има го комерсиалния елемент да привлече вниманието, в оправдание високата цена.

Моите деца са в първа градинска група, книжката я намирам за подходяща за дете в поне вече трета група, ако е само дете в семейството и просто си седи статично да си гледа и с родителска помощ му се обяснява.

У дома е среда на постоянна конкуренция и дърпане и ще бъде унищожена
Интересни са  ни фигурите динозаври с размери да може да се разнасят, хвърлят, включват в игра.. Даже тези от твърда сплав с дистанционно ги прибрах за момента и оставих меките - гумирани

Одеве сгложихме заедно един органайзер, беше им интересно и сами започнаха да подреждат.
Показвам го като идея за потребителски подарък, практичен и не заема място.
На ginger home е, наскоро взех и много удобна маса със столове пак с цел да си имат техен кът за хранене, рисуване, както в градината.
Една малка етежерка за техните книжки и пастели, но не стигам още да разопаковам.

Органайзера
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт