🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 11 218
  • 222
  •   1
Отговори
# 210
Ще гледам за идеи. Много благодаря!

# 211
Искам на Коледа под елхата да има и подарък за бебето, което, живот и здраве, ще бъде на един месец. Родителите и бебето не живеят в България, но често идват, а и са презадоволени с всичко. Искам просто символично да има нещо под елхата за първата му Коледа. Мислите ли, че би било хубаво да му взема стъклени играчки — например с Том и Джери?

# 212
  • Пловдив
Аз бих се зарадвала на такъв подарък за бебето.
Но аз съм фен на стъклени/дървени играчки.
Миналата година приятелка от шейн/тему ни беше поръчала коледна играчка керамика с изписани на нея имената на семейството ни.
Целогодишно виси на къщичката ни за ключове.

# 213
  • софия
Може и да сте го писали по горе, но съм го пропуснала. Коледните стъклени топки от линка идват ли с кутия? Кутията може ли да се използва или ще трябва да купя и кутия отделно? Изобщо как идват.
Така:
Скрит текст:
Едната кутия е комплект, а в другата са отделни. Ако в кутията сложиш коледно тишу и панделка на кутията, става хубава подаръчна кутия.
Всичко е здраво и добре опаковано. Кутиите бяха обвито във фолио с балончета.

Благодаря за препоръката. Обичам да купувам подаръци с кауза.

# 214
  • Варна
Аз купувам всяка година по една играчка на детето ( хубави, стъклени) ,от както се е родил и прибирам. Един ден ще му ги дам за спомен. Всяка в кутийка .Идеята Ви ми е на сърце
Искам на Коледа под елхата да има и подарък за бебето, което, живот и здраве, ще бъде на един месец. Родителите и бебето не живеят в България, но често идват, а и са презадоволени с всичко. Искам просто символично да има нещо под елхата за първата му Коледа. Мислите ли, че би било хубаво да му взема стъклени играчки — например с Том и Джери?

# 215
  • под тепетата
Реа, във фотостудио могат да ти направят топка за елха със снимка на бебето.

# 216
Билянка, това ми звучи ужасно хъхъх. Сега преговарям за стъклените играчки. Избрах комплект Том и Джери и за две приятелки по една класическа така да се каже стъклена топка.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:54 от Реа

# 217
  • София
А тази стъклена играчка няма ли да е трудна за пренасяне в чужбина?

Деси, чела ли си тази тема?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1377557.210

# 218
sea.sea, ако питането ти е към мен - играчката ще е символично оставена под елхата няма да я изпращам. Жест за новороденото бебе, което е част от голямото ни семейство.

# 219
  • Пловдив
sea.sea, благодаря, че сподели темета 💐

# 220
Моля, за идеи за подарък на момиченце на 10г.Много близко ми е, през годините съм подарявала тъкачно станче, дрешки, комплект за гривни и герданчета, луксозна книга от български автор, който пише за деца, луксозен комплект за рисуване, плюшена играчка. Артистична, играе народни танци. Мислех за някаква хубава настолна игра, но е единствено дете и не зная родителите колко ще имат време да играят с нея. Искам нещо наистина запомнящо се. "Сърбят" ме ръцете за едно истинско животинче, но не смея.

# 221
  • София

Синът ми каза, че иска лего за Коледа и сигурно направо ще поръчам.

# 222
И аз бях единствено дете, обаче нашите винаги намираха време да си играят с мен вечер, тези вечери още ме топлят, дори и близо до 60-те ми години...
Така че ако смяташ, че детето ще се зарадва на настолна игра, вземи я - тъкмо повод мама му и тате му да намерят време да се включат.

Общи условия

Активация на акаунт