🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 11 194
  • 222
  •   2
Отговори
# 180
Аз имам лампа инфрачервена от Лидл, много я ползвам за лицето най-вече, не беше и скъпа, мисля към 30 лева. Ползвам я всеки ден.

# 181
Да, същия е чая. Аз по принцип в тия сайтове не влизам и не знаех че и тук го има вече.

# 182
  • софия
Поръчах играчки.
Скрит текст:
Щом предлагат доставка, трябва да имат опит с правилното опаковане. Така допълних подарък за близко семейство - комплект играчки и връх, стъклени сламки, златни коледни лъжички и домашна продукция.
Не се въздържах и поръчах нов връх за елхата (н-айсти) и топка с врабец. Нали трябвало всяка година да има нова играчка.
Пратката вече дори е изпратена.
Много са бързи. Пратката вече е готова за вземане. Довечера ще споделя.

# 183
Здравейте и от мен!
Заразих се миналата година от групата и тази година рано-рано се включвам за идеи. 😊

Миналата година за рождените дни на две близки приятелки (и двете през ноември) им подарих:

на едната – масаж,

на другата – процедура по избор при козметик (за глезене).

За моя рожден ден бях изненадана с комплект от The Ritual of Karma – душ пяната е невероятна, а опаковката направо идеална за подарък. Тази година мисля да подаря такъв комплект на зълва ми.

На ММ миналата година му взех тениска за тренировка от Myprotein, няколко аксесоара и протеин на прах. Тази година си е харесал слушалки за самолет (понеже пилотирането му е хоби), но… $$$ – още ги обмислям. 😄
Бях намислила да мина с челник и пуловер, ама пак мисля.

За сина ми (10 г.) тази година съм в изобилие от идеи:

йоника,

платки за запояване – калкулатор, часовник с аларма,

пирограф за рисуване върху дърво,

станче за тъкане.

И давам и една идея за настолна игра:
👉 https://mazno.bg/products/party-game
 – нещо като Dixit, но по-забавна!

Търся идеи за пеленника почти 12г. Миналата година му взех ваучер за VR май така и не отиде.
И за момченцето на приятелката ми, което има РД преди Коледа - става на 10г.
И свекърва ми ще ми е трудна ,ако не си каже нещо.

# 184
Здравейте и от мен!
Заразих се миналата година от групата и тази година рано-рано се включвам за идеи. 😊

Миналата година за рождените дни на две близки приятелки (и двете през ноември) им подарих:

на едната – масаж,

За моя рожден ден бях изненадана с комплект от The Ritual of Karma – душ пяната е невероятна, а опаковката направо идеална за подарък. Тази година мисля да подаря такъв комплект на зълва ми.

На ММ миналата година му взех тениска за тренировка от Myprotein, няколко аксесоара и протеин на прах. Тази година си е харесал слушалки за самолет (понеже пилотирането му е хоби), но… $$$ – още ги обмислям. 😄

йоника,

станче за тъкане.

Търся идеи за пеленника почти 12г. Миналата година му взех ваучер за VR май така и не отиде.
Здравейте!
И аз съм набелязала настолната игра, но не мога да преценя дали е подходяща за семейство с деца, какви са вашите впечатления?

# 185
  • София
И аз си я отбелязвам тази игра, може да взема за братята ми. Grinning

# 186
Вече си отбелязах няколко идеи, супер сте.
Аз търся идея за шефа ми, млад мъж, който си има всичко. Обмислям някоя книга, тефтер/бележник винаги си трябва и някакви по-интересни шоколадови неща.
За децата харесах в Тему едни играчки за елха, които се сглобяват като Лего. Ще поръчам за моите и като пристигнат, ще преценя дали стават за подарък и на приятелчета, които също обичат Лего.
Тази година ще уважа и личната лекарка, тя има цял екип, защото при нея се обучават и едни млади момичета. Всяка година им нося сладки. Сега ще добавя и някакви играчки за елха или ключодържатели с послание и ще добавя канцеларски истории от Тему (видях лепящи листчета под формата на лепенки за рани, лекарски престилки и подобни).
Традиционно ще поръчам календари за бабите. И трябва да помисля за още нещо, там винаги е много трудно. Все го има момента "ама защо се харчите", който ми съсипва удоволствието.

И една хрумка - ако някой е новак в ползването на мултикукър, има една книжка която ми подариха за рождения ден, много полезна с базови рецепти. Мога да видя как точно се казваше, ако на някой ще му е полезно.

# 187
Вече си отбелязах няколко идеи, супер сте.
Аз търся идея за шефа ми, млад мъж, който си има всичко. Обмислям някоя книга, тефтер/бележник винаги си трябва и някакви по-интересни шоколадови неща.
За децата харесах в Тему едни играчки за елха, които се сглобяват като Лего. Ще поръчам за моите и като пристигнат, ще преценя дали стават за подарък и на приятелчета, които също обичат Лего.
Тази година ще уважа и личната лекарка, тя има цял екип, защото при нея се обучават и едни млади момичета. Всяка година им нося сладки. Сега ще добавя и някакви играчки за елха или ключодържатели с послание и ще добавя канцеларски истории от Тему (видях лепящи листчета под формата на лепенки за рани, лекарски престилки и подобни).
Традиционно ще поръчам календари за бабите. И трябва да помисля за още нещо, там винаги е много трудно. Все го има момента "ама защо се харчите", който ми съсипва удоволствието.

И една хрумка - ако някой е новак в ползването на мултикукър, има една книжка която ми подариха за рождения ден, много полезна с базови рецепти. Мога да видя как точно се казваше, ако на някой ще му е полезно.
Значииии , това като го чуя "ама защо се харчите " , или "нямаше нужда" и ми става лошо,честно ви казвам......

# 188
Да, аз ще се радвам да споделите за книжката с рецепти за мултикулър, благодаря!

# 189
Аз се включвам да кажа, че несесер с име подарих на колежка по случай юбилей. Вътре сложих сувенир с елементи детелини, подкови и т.н.  Много добре се прие.
За свекървите незнам дали да подготвя подарък. Миналата година подарих чайник! защото много харесва нашия/ и голяма подложка с коледни мотиви за топли съдове. Бях аранжирала с чай и плодове. Никаква реакция нямаше, просто се остави в другата стая. А майка се радваше дори и на нещо изработено от мен.

# 190
Пеи свекърите съм носила за Великден, но става и за Коледа, домашни сладки и няколкоетажен поднос, който сглобих и подредих там. Имаше дежурни тематична покривка, салфетки, и разни други украси за маса... Винаги съм искала да взема и пръстени с текстилни кърпи за трапезата и тази година може да се огледам за майка ми, която не е особена кулинарка и не посреща гости, но държи на представителния вид на масата, когато има такива.
Много обичам венци, купувала съм многократно за подарък и никога за вкъщи. Време е!

# 191
  • Бургас
FBID10211009317903503, моля за линк за играчките за елха, които се сглобяват като Лего.

# 192
Скрит текст:
Здравейте и от мен!

на едната – масаж,

йоника,

станче за тъкане.

[/quote]
Здравейте!
И аз съм набелязала настолната игра, но не мога да преценя дали е подходяща за семейство с деца, какви са вашите впечатления?
[/quote]
Тази конкретната игра я нямаме. Но Dixit е семейна.

# 193
  • София
Поръчах и аз от стъклените играчки от Пловдив. Благодаря за споделения линк!

Сега се чудя дали сама да правя кутиите с вкусотии, или да взимам готови. Имате ли идея от някъде да взема дървени щайгички или някакви коледни панери, които да не излизат толкова скъпо на бройка, че ще са количество, я бюджетът ограничен? Мислих за Тему евентуално. Миналата година взимахме от метро готови и да кажем бяха ок.

# 194
Споделете качествена копринена калъфка. Спомням си, че миналата година обсъждахме

Общи условия

Активация на акаунт