🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 11 968
  • 236
  •   10
Отговори
# 210
Ще гледам за идеи. Много благодаря!

# 211
Искам на Коледа под елхата да има и подарък за бебето, което, живот и здраве, ще бъде на един месец. Родителите и бебето не живеят в България, но често идват, а и са презадоволени с всичко. Искам просто символично да има нещо под елхата за първата му Коледа. Мислите ли, че би било хубаво да му взема стъклени играчки — например с Том и Джери?

# 212
  • Пловдив
Аз бих се зарадвала на такъв подарък за бебето.
Но аз съм фен на стъклени/дървени играчки.
Миналата година приятелка от шейн/тему ни беше поръчала коледна играчка керамика с изписани на нея имената на семейството ни.
Целогодишно виси на къщичката ни за ключове.

# 213
  • софия
Може и да сте го писали по горе, но съм го пропуснала. Коледните стъклени топки от линка идват ли с кутия? Кутията може ли да се използва или ще трябва да купя и кутия отделно? Изобщо как идват.
Така:
Скрит текст:
Едната кутия е комплект, а в другата са отделни. Ако в кутията сложиш коледно тишу и панделка на кутията, става хубава подаръчна кутия.
Всичко е здраво и добре опаковано. Кутиите бяха обвито във фолио с балончета.

Благодаря за препоръката. Обичам да купувам подаръци с кауза.

# 214
  • Варна
Аз купувам всяка година по една играчка на детето ( хубави, стъклени) ,от както се е родил и прибирам. Един ден ще му ги дам за спомен. Всяка в кутийка .Идеята Ви ми е на сърце
Искам на Коледа под елхата да има и подарък за бебето, което, живот и здраве, ще бъде на един месец. Родителите и бебето не живеят в България, но често идват, а и са презадоволени с всичко. Искам просто символично да има нещо под елхата за първата му Коледа. Мислите ли, че би било хубаво да му взема стъклени играчки — например с Том и Джери?

# 215
  • под тепетата
Реа, във фотостудио могат да ти направят топка за елха със снимка на бебето.

# 216
Билянка, това ми звучи ужасно хъхъх. Сега преговарям за стъклените играчки. Избрах комплект Том и Джери и за две приятелки по една класическа така да се каже стъклена топка.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:54 от Реа

# 217
  • София
А тази стъклена играчка няма ли да е трудна за пренасяне в чужбина?

Деси, чела ли си тази тема?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1377557.210

# 218
sea.sea, ако питането ти е към мен - играчката ще е символично оставена под елхата няма да я изпращам. Жест за новороденото бебе, което е част от голямото ни семейство.

# 219
  • Пловдив
sea.sea, благодаря, че сподели темета 💐

# 220
Моля, за идеи за подарък на момиченце на 10г.Много близко ми е, през годините съм подарявала тъкачно станче, дрешки, комплект за гривни и герданчета, луксозна книга от български автор, който пише за деца, луксозен комплект за рисуване, плюшена играчка. Артистична, играе народни танци. Мислех за някаква хубава настолна игра, но е единствено дете и не зная родителите колко ще имат време да играят с нея. Искам нещо наистина запомнящо се. "Сърбят" ме ръцете за едно истинско животинче, но не смея.

# 221
  • София

Синът ми каза, че иска лего за Коледа и сигурно направо ще поръчам.

# 222
И аз бях единствено дете, обаче нашите винаги намираха време да си играят с мен вечер, тези вечери още ме топлят, дори и близо до 60-те ми години...
Така че ако смяташ, че детето ще се зарадва на настолна игра, вземи я - тъкмо повод мама му и тате му да намерят време да се включат.

# 223
Здравейте. Включвам се за идеи, защото също съм се изчерпала. За сега много харесах подправките и чая.
От коледните стъклени играчки от Пловдив съм купувала, магазина им е в Капана. Страхотни са. Подарих ги в картонените им кутии, просто завързах красиви панделки. 
Десислава, миналата година купувах коледни топки 3д пъзел от Озон и децата много си ги харесаха и сглобиха. Малката не успя, но кака и помогна. В момента няма, преди два дни проверявах. Не зная другаде има ли ги, но 3д пъзели съм виждала в Хиполенд.
За подарък на дете на 10г може да видите парфюм. Между 10 и 16 г при момичетата това е голям хит, особено, ако е някой оригинален. Няма значение колко и какви си имат отделно. Още са си хит и чорапите, и раниците на Найк. Иначе на Никола Райков игрите са много хубави. Имаме от тях, както и книжки.
Търся идеи за красив чайник, който да има решетка за насипен чай.

# 224
Започнах и аз да мисля на кой какво ще подаря за Коледа.
За сестра ми искам да купя копринени калъфки.
Може ли да препоръчате от къде да купя качествени такива?
За съпруга ми ски панталон.
Детето ни е на три годинки и за него ми е малко трудно и не съм измислила, ще се радвам на идеи.
За родителите ми и свеки ще накупя разни вкусотии и ще направя кошница или кутия, но ще помисля точно какво да сложа.

Общи условия

Активация на акаунт