🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 15 909
  • 282
  •   9
Отговори
# 270
  • Някъде там
Ура, имаме си нова тема!
Записвам се - все по-трудно ми е с подаръцте! Всичките вече имат всичко и никой не иска нищо.... драмата е голяма и наистина не знам какви подаръци ще подарявам тази година.

# 271
  • там където има винаги вятър
Аз поръчах една камара сетове с подправки, ама вие сте виновни!
..............
Така е - виновни са Satisfied
Моите пристигнаха, ето ги в кашона:

Бързах с поръчката и после се сетих за още нещо, та...ще се поръчва пак Rolling Eyes

# 272
  • под тепетата
И моите дойдоха супер бързо! Аз и на мен си поръчах нещичко, както и няколко единични за подаръчета.

# 273
Някой пробвал ли е тези напитки ?

Или по-добре да заложа на кафетата ?

# 274
Ако е за деца и младежи- шоколадовите , ако е за по- големи може и кафетата...
Шоколодите от кутията на Celibration сме взимали често- хубави са..
Това ще да е течната им форма, предполагам че ще са добри...

# 275
Къде ги има тези календари с капсули? Може ли линк?

# 276
# 277
Последния линк не се отваря при мен.

И моите ДНК тестове дойдоха днес.

# 278
# 279
Здравейте. Ще поръчван дамски чехли от Веск. Бихте ли споделили номерата отговарят ли.

# 280
Напредвам бавно, исками се да приключа понабързо с подаръците тази година. На сестра ми стандартно - пандора. За мъжа ѝ търся раница за ръчен багаж. Някой ако може да ме насочи към нещо? Търся идеи и за допълващи подаръци за момиче на 14 и момче на 18 Simple Smile

# 281
Здравейте. Ще поръчван дамски чехли от Веск. Бихте ли споделили номерата отговарят ли.
Поне за нашите размери си отговарят, леко се и отпускат, все пак са от естествен материал, имайте го предвид, ако сте на границата между два номера. Аз напр. на някои модели обувки нося 36, на други - 37, от чехлите на Веск - 37, на Милвена - 35.

# 282
Аз нося 37-37,5 и се чудя кой номер да взема. Може би ще взема 37 и ако трябва ще сменям.

Общи условия

Активация на акаунт