🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 21 483
  • 342
  •   8
Отговори
# 330
В този сайт предлагат аксесоари на Мерцедес.В секция Зимна колекция има коледни топки на Мерцедес. https://autospot.bg/?c=catalog/categories_by_group_id&lang=bg&id=5

# 331
  • Враца
Има много готини неща за любителите!
И аз ще си взема нещо за подарък на близък фен.

# 332
Супер сте! Благодаря много за идеите! Със сигурност ще харесаме нещо 🌞

# 333
LED лампа с триизмерен ефект, стилна окраса в празничните дни, чудесен подарък за скъпи приятели  https://promoclub.bg/product/stilna-triizmerna-led-lampa-d-creat … al-za-stilizirane

# 334
Възможно да не съм прочела правилно, но отношението към всички коледни джунджурии ми е същото. Ако е универсална, да. Въпреки че всеки си знае. Аз например имам подарени 2-3, но си държа нещата директно в едно чекмедже.
Аз затова не смея да подарявам на снахата точно кутии за бижута, а тя има много и ние продължаваме попълваме колекцията - то така се радва детето, че да ти е драго още да вземеш Simple Smile
Ама не знам точно как предпочита да ги съхранява, че да избера подходяща по размер и разпределение кутия - като отида при децата, не ще заглеждам тук и там какво и как се прави и съхранява,  а не съм я и питала (това пък не знам защо, не стигаме до него Simple Smile ), можеше да се ориентирам.
Според мен й трябват точно чекмеджета за бижута в гардероба (като икейските, със стъклено чело), за да има достатъчно място и да вижда всичко почти наведнъж.

# 335
Привет, привет! Включвам се и аз в темата, миналата година от тук взех чудни идеи за чехли, копринени калъфки, масла за брада и едни много яки калъфи за лична карта с батман 😃 Аз още нищо не съм взела, подаръците са ми още идеен проект, но засега съм измислила за мъжа ми билети за Айрън Мейдън, за малката на 3 къщата на прасето Пепа, за голямата на 11 се колебая дали състезателен бански, но малко скучно ми идва като подарък, или от парфюмите на Москино които показахте. Имам внушителен списък с хора за подаряване и ще следя за нови идеи 😊 За миналогодишните подаръци мога да кажа, че най-много се харесаха копринените калъфки и маслата за брадатковци. На майка ми към калъфката подарих и лампа за ароматни масла, доста време и ентусиазъм отделих и да изчета и подбера маслата, еми метна я в свободната спалня както си е с кутията и до ден днешен си е там. Аз съм на кажи речи нова работа от януари и още не знам дали има традиция да се разменят дребни подаръци в офиса.

# 336
# 337
Здравейте, в търсене на хубава раница за ръчен багаж съм. Избрала съм и хубави термочаши , пантофи и козметика. Някой питаше за хубав портфейл . преди година някой от форума препоръча leathersthetic. 3 пъти съм поръчвала и съм супер доволна, българско производство са с прекрасно качество и чудесно отношение на човека който ги произвежда

# 338
Привет, привет! Включвам се и аз в темата, миналата година от тук взех чудни идеи за чехли, копринени калъфки, масла за брада и едни много яки калъфи за лична карта с батман 😃 Аз още нищо не съм взела, подаръците са ми още идеен проект, но засега съм измислила за мъжа ми билети за Айрън Мейдън, за малката на 3 къщата на прасето Пепа, за голямата на 11 се колебая дали състезателен бански, но малко скучно ми идва като подарък, или от парфюмите на Москино които показахте. Имам внушителен списък с хора за подаряване и ще следя за нови идеи 😊 За миналогодишните подаръци мога да кажа, че най-много се харесаха копринените калъфки и маслата за брадатковци. На майка ми към калъфката подарих и лампа за ароматни масла, доста време и ентусиазъм отделих и да изчета и подбера маслата, еми метна я в свободната спалня както си е с кутията и до ден днешен си е там. Аз съм на кажи речи нова работа от януари и още не знам дали има традиция да се разменят дребни подаръци в офиса.

Здравейте, може ли да попитам какво е маслото за брада,което сте купили? Калъфите за лична карта с батман от групата на майките на деца с увреждания съм гледала?☺

# 339
Днес поръчах майтапчийски подаръци за колежка. С нея сме си близки и заедно често разцъкваме Тему, та се спрях на:
В началото картичка с дядо Коледа, който я пита дали е била послушна

Ако не е била послушна, получава коледна гъба за чинии; ако е слушала - коледна маска за ръце;
Ако не е била послушна - коледна тоалетна хартия; ако е слушала - червени дантелени бикини;
Ако не е слушала - чорапи с облика на човек, който  ни стресира; ако е слушала - коледна маска за крака.

Ще получи подаръците и за послушни, и за непослушни и мисля, че ще се получи забавно.
Отделно подаръци за децата ѝ - Лего.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 13:47 от V.P.

# 340
Скрит текст:
]
donatellla, пъзелите с котетата са много сладки. Преди да се родят децата ние като двойка си купувахме пъзел да си го редим в почивните дни по празниците, много приятен спомен ми събуди.

По въпроса за какви подаръци мечтаем - за Коледа предпочитам да получавам по-символични и уютни неща и определено по-малки като жест.
Миналата година получих от приятелка балсам за устни и крем за ръце, които винаги си трябват зимата в много сладка опаковка на Боди шоп.
Имам приятелки, от които почти винаги очаквам книга и на които и аз избирам книги, но е любопитно какво са избрали този път, какво мислят, че ще ме впечатли.
Топъл шал също ми е фаворит, макар да имам много. То е като с обиците - никога не са твърде много 😄
Тефтери и планери също е идея, имам си колекция и като свърши единия, с кеф избирам следващия от шкафа.
Книга за рецепти - имам и персонализирана, която сигурно е по-скъпа, имам и стандартна по-бюджетна. Ползвам едната за сладки, другата за солени рецепти.
Сигурно ще се сетя за още неща, но да не става прекалено дълго
FBID10211009317903503,
като те чета все едно аз съм го писала/ вероятно астрален близнак/ - затрупана съм с шалове, книги и прежди , но винаги копнея за още ! А понеже постоянно съм с някакви списъци, всички рекламни и празнични тефтери се озовават при мен !
Идеи за мераклии плетачи :

https://sixtrips.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA% … -product5810.html

# 341

Здравейте, може ли да попитам какво е маслото за брада,което сте купили? Калъфите за лична карта с батман от групата на майките на деца с увреждания съм гледала?☺
Взех комплекти с различни масла и вакси от брадабрат. Бяха в страхотни дървени кутии и даже куриерът им беше дядо с хубава дълга брада 😃

# 342
  • София
В момента в Озон има доста неща с отстъпка 40% и 50%.
Аз мисля да поръчам тези:

Само постерът е с 20%.

Общи условия

Активация на акаунт