🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 21 536
  • 342
  •   3
Отговори
# 285
Влизам в темата с недоумение как не съм я виждала преди. Открих страхотни идеи, за които благодаря сърдечно! Давам идея за допълване на подарък книга. Имам точно такава лампичка, много е удобна и практична!
 https://share.temu.com/AMLkbIOgzSB

# 286
Вени, тази лампичка дали става за маникюр? Аз чета с друга, обаче за оформяне на маникюр и лакиране ще ми е удобна.

# 287
  • Пловдив
От тазе серия чайове миналата година ми харесаха, предполагам, че и тези ще са хубави, за допълнение на подарък

# 288
Вени, тази лампичка дали става за маникюр? Аз чета с друга, обаче за оформяне на маникюр и лакиране ще ми е удобна.
Би трябвало, осветява доста добре и може да стои самостоятелно

# 289
Положителен отзив и от мен за лампичката отгоре, имам я вече може би повече от година.
Ред и за линк за гривната също 😅

Тази година колежката, която организира размяната на подаръци я няма, има шанс на мен да прехвърлят отговорността за това. Миналата година не ми допадна организацията, просто се взимаха подаръци до определен бюджет и на самата вечер беше който ти се падне. Скучно ми дойде, още повече че почти всички бяха заложили на безопасния вариант с бутилки алкохол. Та събирам идеи и за по-забавен Дядо Коледа тази година, около 30 човека сме

# 290
В нашата фирма се теглят имена и всеки подготвя подарък за когото му се е паднал. но като подател е анонимен. Просто "Дядо Коледа". Така поне можеш да избереш нещо по-индивидуално, ако познаваш човека добре. Вие сте малък екип, така че би трябвало да проработи поне що се отнася до подбора на личен подарък. Пак имаше някакъв ориентировъчен бюджет, но съобразяването с него е лична преценка.

# 291
И този вариант го обмислях, но не мисля, че анонимността ще се запази 😅 умувах вариант, при който само аз знам кой на кого ще подарява, а те да държат само номерчета и някаква обща информация тип мъж/жена, над 30, над 40 и такива.

# 292
При нас сме го правили не с номерца, а с имена на анимационни герои.
Ти ще си измислиш кой колега на кой герой отговаря /героят е пример, може и цветя/ и ще запишеш кой кого е изтеглил. Информацията е само за теб като организатор, те ще знаят единствено дали е мъж или жена.

# 293
Ти ще си измислиш кой колега на кой герой отговаря /героят е пример, може и цветя/ и ще запишеш кой кого е изтеглил. Информацията е само за теб като организатор, те ще знаят единствено дали е мъж или жена.
Подкрепям идеята за анимационни герои, даже може да има изискване част от подаръка да бъде свръзан тематично с героя. Може да им измислите и по някакво забавно стихче при подаряването на подаръците, за да знаят защо са точно този герой.

# 294
  • София
"Интересните" подаръци за офиса обаче са доста субективни. За някой ключодържател, коледна свещ/чаша или чорапи могат да са много интересен подарък, но честно казано повечето хора вече имат преголям брой от тези неща. Колко често пъти сменяш ключодържателя, за да има 10 различни. А декоративните фигурки понякога изобщо не пасват на интерьора или пък получателят грам не обича да кичи такива неща.
Та "безопасната" бутилка и бонбони определено са добър избор поне според мен.
Иначе миналата година ни подариха календари, вярно красиви, но като събереш 5 и се чудиш кой по-напред да сложиш, а ако изобщо не сложиш голям календар още по-зле.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 15:32 от Yellow_girl

# 295
Подкрепям идеята за анимационни герои, даже може да има изискване част от подаръка да бъде свръзан тематично с героя. Може да им измислите и по някакво забавно стихче при подаряването на подаръците, за да знаят защо са точно този герой.

Това със стихчето е доста опасно, предполага да се дават квалификации на конкретен човек, така че аз лично бих избегнала подобни неща. Бих предложила нещо неутрално: всеки тегли по едно име и подарява каквото прецени на съответния човек и си правите купон с музика и хапване (ако сте в офиса) или отивате на ресторант (от опит това е доста по-сложно). Ние и на сегашната, и на предишната ми работа, обичахме да се събираме - всеки донесе нещо за хапване, пускаме тиха музика (все пак сме в офис сграда на 15 етажа) и се получава много приятно. Обаче сме много задружни като колектив и не си омръзваме, винаги има какво да си кажем и разкажем (извън работата) вероятно защото често работим от вкъщи.

И не си подаряваме нищо. Имам 4-5 колежки, с които съм по-близка, ходим по театри, концерти, ваканции и на тях по едни бонбони, бутилка вино/чай/подправки и картичка взимам. И те така за мен. Всички сме се заринали в предмети.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 15:33 от Nedinka

# 296
И на мен ми хареса частта с анимационните герои, но за да е по-неутрално може да се падат на случаен принцип. Сега трябва да помисля как точно да стане. Чак стихчета не мисля, че някой ще се занимава да пише де, не знам, още не ме е хванала еуфорията и ми бяга музата.
"Интересните" подаръци за офиса обаче са доста субективни. За някой ключодържател, коледна свещ/чаша или чорапи могат да са много интересен подарък, но честно казано повечето хора вече имат преголям брой от тези неща. Колко често пъти сменяш ключодържателя, за да има 10 различни. А декоративните фигурки понякога изобщо не пасват на интерьора или пък получателят грам не обича да кичи такива неща.
Та "безопасната" бутилка и бонбони определено са добър избор поне според мен.
Иначе миналата година ни подариха календари, вярно красиви, но като събереш 5 и се чудиш кой по-напред да сложиш, а ако изобщо не сложиш голям календар още по-зле.
Добър избор е доколкото не виждате как 20 от 30 човека си разменят буквално едно и също. За мен в конкретния случай си е отбиване на номер. Затова се чудя как да разнообразя.

# 297
Никога не съм имала Lego и тази година детски подаръци за мен

и моето момче !
Скрит текст:

# 298
donatellla, супер подаръци си избрала! Аз така си самоподарих преди две години тези цветя и всекидневно им се радвам.
https://www.ozone.bg/product/legor-creator-expert-10280-buket-ot-tsvetya/

Скрит текст:

# 299
  • София
По принцип намирам подаръците в офиса за много досадни. И аз бих се радвала на бутилка и бонбони най-много. Може например всеки да трябва да нарисува човека, който му се е паднал или нещо, което го характеризира и на партито да познавате кой кой е. Накрая да закачите всички рисунки на една стена и да ви остане спомен. Нямам предвид истински красиви картини, а нещо весело.

Общи условия

Активация на акаунт