🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 100 811
  • 1 218
  •   8
Отговори
# 930
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е пъзел от този сайт https://lubiwood.com/bg/
Притесняваме, че искат плащане , а не знам дали са надежди.

Аз поръчах пъзела с лисицата, даже го получих. Не смея да го отворя, защото са го опаковали в найлон.
На пръв поглед изглежда много добре, в дървена кутия е, тежичък.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 23:50 от Iti Biti

# 931
Някой поръчвал ли е пъзел от този сайт https://lubiwood.com/bg/
Притесняваме, че искат плащане , а не знам дали са надежди.

Непознати сайтове проверявам със scamadviser.
Този сайт е с положителен рейтинг.
https://www.scamadviser.com/check-website/lubiwood.com/bg

# 932
Готова съм и остана само да опаковам.
При нас по дългогодишна традиция се събираме с доста от родата при баба и дядо за Коледа.
Преди няколко години ми хрумна да направя томбола вместо индивидуални подаръци и толкова се хареса на всички и се забавляваха, че се превърна в част от традицията.
Имам подаръчни кутийки за пръстени, като мини подаръчета, в които слагам номер /на подаръка също/ и всеки тегли кутийка и казва кой номер подарък му се е паднал. Предвидила съм на човек по 3 подаръка. Избрала съм практични и интересни неща.
За децата подаръците са индивидуални, защото там има претенции и конкретни желания.

# 933
  • софия
Какви са подаръците, които са подходящи за всеки?
Моите практични подаръци - чехли, елек, плоча с коледни песни и т.н., са индивидуални.
Иначе идеята е симпатична.

# 934
Irene Alis  и аз бих се радвала да споделиш за тези подаръчета ще се възползвам от идеята ти за томбола

# 935
  • Бургас
Тази година голямата внучка-/на 13/ ни направи изненада. Приготвила си на компютъра презентация с желаните подаръци. Улесни ме, мога да избера който реша и да информирам майка й за да го зачертне. Друга работа е, че има и неща, които не мога да ги открия, но то за това е общ списъка- и родителите са включени.

# 936
И ние всяка година си правим коледна томбола с дребни подаръчета с цел забавление. Всеки си тегли номер и каквото му се падне. Към подаръците пишем и смешни пожелания-късмети, а в някои късмети пишем и условия за получаване на подаръка - например да изрецитира нещо, да изпее, да изтанцува..Забвано става.

# 937
  • Бургас
Тази година голямата внучка-/на 13/ ни направи изненада. Приготвила си на компютъра презентация с желаните подаръци. Улесни ме, мога да избера който реша и да информирам майка й за да го зачертне. Друга работа е, че има и неща, които не мога да ги открия, но то за това е общ списъка- и родителите са включени.
Това с презентацията е явно някакъв тренд. И нашата се подготвя Simple Smile Викам ѝ "не се хаби, драсни там набързо списъка и да действам, че времето си лети" Joy

# 938
  • Някъде там
И аз вече съм готова с част от подаръците и това ме радва. На ММ взех шапка THE NORTH FACE и преносима чаша за кафе - знам, че ще му допаднат и има нужда от тези неща.  За себе си избрах копринена калъфка и скрънчи от Inverno(в момента имат намаление), комплект шампоан, балсам и спрей за коса, както и нови маратонки - малки неща, но ме правят щастлива.

За родителите на съпруга ми -кошница с лакомства, същото и за моите родители.

Голямата ми дъщеря още се чуди какво иска, но тя почти винаги избира бюти календар от DOUGLAS, талисмани на Pandora и книги.

За малката ми е най-трудно...На 12 е, с тежка форма на умствена изостаналост, желанията ѝ се менят светкавично. Много ми се иска да я зарадвам и следя темата с интерес, за да черпя идеи.

# 939
  • там където има винаги вятър
Не мога да си спомня дали беше в миналогодишната тема, и в началото на тази, но съм чела тук за една книга - нещо като лексикон - за баба, тя да си описва спомените, нещо такова беше. Днес, случайно от едно издателство ми излезе много популярна книга /тяхна статистика/ - "Бабо, разкажи ми твоята история" - 200 въпроса. Мисля си, дали да не си я "поръчам" на децата за мен, но така "наизуст" не знам дали ще бъде това, което очаквам. Да им я оставя за "спомен" от мен след години. Не съм много убедена дали си заслужава, а е и 37 лв. - да я оставя да събира прах - не ми се иска.
"Мила бабо разкажи ми" - от опит - не я харесвам!!! Има въпроси които са за хора живели преди 100 години като че ли ....иначе пък "къде ходихте на сватбено пътешествие" . Според мен въпросите не са подбрани както трябва. Все пак сме живели преди 50-60 години, а не през Първата световна война RageПодарена ми е миналата година и то за 8-ми март. Още я пиша, добре че накрая има 2-3 листа празни та там мога свободно да  пиша, а не да отговарям на глупави въпроси - извинявам се, но повечето са такива за мен. Отделно  що рев съм изрева/родителите ми не са живи Worried/
Ако някой иска да остави спомени за идните поколения, по-добре е като книга да го напише. Ще има последователност, а не да "скачаш" от твоите баби и дядовци, после на уч.години, после пък на съпруга ти/т.е. дядото на внуците/, после пак...
Мое мнение!!! На друг може да му хареса Wink

# 940
Давам някои от идеите ми за подаръци за томбола в скрит текст. Избирам практични и използваеми.
Скрит текст:
Малка дъска за рязане плюс луканка
Коледна книга плюс шоколад
Тефтер плюс химикал
Пъзел плюс пакет чипс
Мъжки и женски чорапи плюс пакет прах за пране
Коледна свещ плюс кибрит
Чаша за чай плюс кутия с чай
Чаша за кафе плюс пакетчета 3 в 1
Кухненска престилка плюс ръкавица
Мъжка тениска плюс дамска тениска
Саксия плюс семена за цветя
Кухненски кърпи плюс малка лопатка и метличка
Пакетчета с различни подправки
Шампоан плюс четка за коса
Душ гел плюс гъба за баня
Веро плюс гъба
Купичка за ядки плюс ядки
Кутия с бисквити плюс бурканче със сладко от ягоди
Купичка за мюсли плюс кутия с мюсли
Малка ракия плюс малка туршия
Бутилка за вода плюс вода
Портмоне плюс 20 лв.
Пакет боб плюс пакет червен пипер, плюс дървена лъжица плюс пакет джоджен

Това са някои от идеите. Гледах да ги съчетая по приложение.

# 941
  • Бургас
Идея за интересни игри за 6-годишни момчета?

# 942
За Коледни, забавни игри взимам идеи от руски страници и форуми. Има хиляди и при това много интересни и цели сценарии. Напишете нещо от рода на - Интересные игры для детей на Рождество и с преводача ако не знаете руски.

# 943
Давам някои от идеите ми за подаръци за томбола в скрит текст.
Страхотна идея, както и примерите за подаръците. Благодарности Flowers Four Leaf Clover

# 944
  • софия
Давам някои от идеите ми за подаръци за томбола в скрит текст. Избирам практични и използваеми.
Скрит текст:
Малка дъска за рязане плюс луканка
Коледна книга плюс шоколад
Тефтер плюс химикал
Пъзел плюс пакет чипс
Мъжки и женски чорапи плюс пакет прах за пране
Коледна свещ плюс кибрит
Чаша за чай плюс кутия с чай
Чаша за кафе плюс пакетчета 3 в 1
Кухненска престилка плюс ръкавица
Мъжка тениска плюс дамска тениска
Саксия плюс семена за цветя
Кухненски кърпи плюс малка лопатка и метличка
Пакетчета с различни подправки
Шампоан плюс четка за коса
Душ гел плюс гъба за баня
Веро плюс гъба
Купичка за ядки плюс ядки
Кутия с бисквити плюс бурканче със сладко от ягоди
Купичка за мюсли плюс кутия с мюсли
Малка ракия плюс малка туршия
Бутилка за вода плюс вода
Портмоне плюс 20 лв.
Пакет боб плюс пакет червен пипер, плюс дървена лъжица плюс пакет джоджен

Това са някои от идеите. Гледах да ги съчетая по приложение.
Ужасно симпатична идея! Благодаря.
Сега ще трябва да измисля и купя и такива подаръци. Ще ходя да питам чата за идеи. Може да го направим на Нова година - да започнем годината с подарък.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 11:45 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт