🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 146 747
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 605
Бих организирала семейна екскурзия или почивка. С брат/ сестра със семействата, с таткото, колкото и да не му се пътува. Всички заедно да си създадем спомени. Времето минава неусетно

# 1 606
Точно в момента няма как. Аз съм бременна, сестра ми е в другия край на страната с две малки деца и единия зет е извън страната за 3 месеца.
По принцип сме й подарявали по поводи какво ли не и си има всичко. Домакински уреди, парфюми, козметика, чанти, снимки в рамки и т.н. Обича да рисува и прете и сме й купували всякакви пособия. Не мога да измисля нещо оригинално.

# 1 607
  • София
Четец за електронни книги?

# 1 608
Не, предпочита си книга.

# 1 609
# 1 610
  • София
Благодаря за идеите, предложих няколко неща на майката и тя все пак се спря на лего...

# 1 611
  • Бургас
Последно включване за подарък за 8-год. момче. Вече няколко такива портмонета подаряваме. На гърба може да се направи някаква фигурка с дадените пиксита.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:13 от selleste

# 1 612
По-добре, че майката е дала мнение за подаръка.

Аз още от края на октомври ошетах за разни занимания сайтовете, книги следя първо наличното в нас, после интересите и развитието на децата за да купя.
В този ред на мисли бях много приятно доволна, когато на голямото следпразнично събиране вкъщи с приятели носеха съвсем символични дребни подаръчета придружени с пари.
От суми по 20- 30 евро се събраха за фонд  деца 400 евро.
Броейки полученото след няколко дни си дадох сметка за пореден път, колко излишно е понякога  да се прахосват пари заради естетика и обичаи

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 10:06 от Щефи

# 1 613
В Пепко ми се струва, че има Лего на сносни цени.

# 1 614
Ozone вчера ми изкарваше код за - 25% на Лего. Може би само на някои комплекти, не всичко. Не знам имат ли го и днес.

# 1 615
За пъзелите в озон имам съобщение на мейла, тепърва ще ровя
Скрит текст:

# 1 616
Благодаря за идеята за портмоненцето Майнкрафт, ще ми свърши работа за имения ден на детето 🌞

# 1 617
  • София
В Пепко ми се струва, че има Лего на сносни цени.
За жалост изборът в Пепко и Лидъл не е голям. В Ozone има богат избор - почти всичко и периодично имат истински промоции.
За 8 годишно дете не е лесно - обикновено знаят точно какво искат и направо си е страшно да питаш, ако си с ограничен бюджет.  По-добре се съветвайте с родителите. Ако вече имат влак - може някаква добавка - допълнителни релси, стрелки, гара, мост, ...

# 1 618
Аз последно поръчах две Лего за подарък - цветя от Трендиол. Цената беше най добра там. Още не са подарени и не знам вътре как са.

# 1 619
Момичета, търся дамски качествен халат за баня с качулка. Знам, че бяха се обсъждали като лудо пазарувахме, но тогава не се интересувах и никакъв спомен нямам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт